çatlatma iğnesi

Bende bel ağrısı var başka yok arada kasığım ağrıyor özellikle sabah kalkınca ağıryor belim karnım
Ya bende de biseyler var gibi bel ağrısı kasık ağrısı ama umutlanmamak için psikolojikmen olduğunu düşünüyorum bilmiyorum ya zor süreç

Bişi olmaz ztn ilişki sırasında spremler gidiyor bile ama yatmadınmı hiç hemenmi duş aldın

Hadi hayırlısı inşallah ikimiz ve isteyen herkese nasip olur

Akıntım var ama normalde de akıntım oluyordu o yüzden akıntıdan çok anlayamadım bide afedersin koku oluştu normal oturdugumda vajinamdan koku alabiliyorum sanki

Akıntım var ama normalde de akıntım oluyordu o yüzden akıntıdan çok anlayamadım bide afedersin koku oluştu normal oturdugumda vajinamdan koku alabiliyorum sanki
Benimde akıntım var nasıl desem beyaz akıntı ama. İdrarım çok kokuyor sanki bide köpüklü gibi bilemedim

Ya ben iğne günüde yaptım sonra ki gün yaptım sonra 1 gün arayla toplam 4 kere oldu
Bizde iğne yapmadan önce yapmıştık bide iğneden sonra 3 defa yapabildik bıde işin kötü tarafı tam da bu süreçte atistik biraz küstük yani ama Allah'tan uzun sürmedi küslük

Bizde iğne yapmadan önce yapmıştık bide iğneden sonra 3 defa yapabildik bıde işin kötü tarafı tam da bu süreçte atistik biraz küstük yani ama Allah'tan uzun sürmedi küslük
Hahaha bende 1. İlişkimde heyecanlandım gel gel dedim bağırdı tam dedi kustum sonra geldi sarıldı fln fln oldu

Ayy bide eşimi ilişkiye
Benimde akıntım var nasıl desem beyaz akıntı ama. İdrarım çok kokuyor sanki bide köpüklü gibi bilemedim
Hahaha bende 1. İlişkimde heyecanlandım gel gel dedim bağırdı tam dedi kustum sonra geldi sarıldı fln fln oldu
Benimkisi de resmen benim zorumla oluyor dün yapalım diyo
Hemm belki ilaç hala devam ediyor ondanda olabilir ama inşallahhh güzel haberler alırız yaaaa
İnşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…