Ya bende de biseyler var gibi bel ağrısı kasık ağrısı ama umutlanmamak için psikolojikmen olduğunu düşünüyorum bilmiyorum ya zor süreçBende bel ağrısı var başka yok arada kasığım ağrıyor özellikle sabah kalkınca ağıryor belim karnım
Bişi olmaz ztn ilişki sırasında spremler gidiyor bile ama yatmadınmı hiç hemenmi duş aldınBen hiç öyle şeyler yapmadım yaeşim sperm testi yapmadı bı turlu ben onun sperm lerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum kendisine de söyledim bu ay hamile olmazsam eger ilk işin labarotuvara gitmek olacak kbkma
Hadi hayırlısı inşallah ikimiz ve isteyen herkese nasip olurDiyorsunben ilk denemede yap ıştım 10.günde silik çıkmıştı kan vermiştim 8 çıkmıştı sona doktora attım erken dedi bekle bekledim ki baktım olamamış ama bu sefer yapmıycam bekliyorum ama 15 de belki yaparım bakalım ne oluyor erken gebeliği alırım ama
Aynen Ama umutlan yüksek olsun morelin. Ama hiç deme bu ay olmaz. Fln akışına bırakYa bende de biseyler var gibi bel ağrısı kasık ağrısı ama umutlanmamak için psikolojikmen olduğunu düşünüyorum bilmiyorum ya zor süreç
Yo hiç ayağa kalkmadim bacaklarımı bende karnıma doğru çektim birazda hava da tutmaya çalıştım duş falan da almadımBişi olmaz ztn ilişki sırasında spremler gidiyor bile ama yatmadınmı hiç hemenmi duş aldın
Aminnn amin aminnnn güzel haberler veririz birbirimize inşallahhhHadi hayırlısı inşallah ikimiz ve isteyen herkese nasip olur
İnşallah canım bakalım ya hayırlısı artık yapacak bişey yok veren de Allah vermeyen de vardır bı bildigi hayırlı zamanda hayırlısı olsun hepimiz içinAynen Ama umutlan yüksek olsun morelin. Ama hiç deme bu ay olmaz. Fln akışına bırak
İyi yaptın ben 4 saat sonra hep duş aldımYo hiç ayağa kalkmadim bacaklarımı bende karnıma doğru çektim birazda hava da tutmaya çalıştım duş falan da almadım
İnşallah canımAminnn amin aminnnn güzel haberler veririz birbirimize inşallahhhİnşallah olurrrr
Amin allah hakkımızda hayırlısı nasıp etsinİnşallah canım bakalım ya hayırlısı artık yapacak bişey yok veren de Allah vermeyen de vardır bı bildigi hayırlı zamanda hayırlısı olsun hepimiz için
İğneden sonra kaç defa yaptınız sorması ayıpİyi yaptın ben 4 saat sonra hep duş aldımsabah kalamadım
Ya ben iğne günüde yaptım sonra ki gün yaptım sonra 1 gün arayla toplam 4 kere olduİğneden sonra kaç defa yaptınız sorması ayıp
Benimde akıntım var nasıl desem beyaz akıntı ama. İdrarım çok kokuyor sanki bide köpüklü gibi bilemedimAkıntım var ama normalde de akıntım oluyordu o yüzden akıntıdan çok anlayamadım bide afedersin koku oluştu normal oturdugumda vajinamdan koku alabiliyorum sanki
Bizde iğne yapmadan önce yapmıştık bide iğneden sonra 3 defa yapabildik bıde işin kötü tarafı tam da bu süreçte atistik biraz küstük yani ama Allah'tan uzun sürmedi küslükYa ben iğne günüde yaptım sonra ki gün yaptım sonra 1 gün arayla toplam 4 kere oldu
İç çamaşırını hep ütüle fiti enfeksiyon kapmaAkıntım var ama normalde de akıntım oluyordu o yüzden akıntıdan çok anlayamadım bide afedersin koku oluştu normal oturdugumda vajinamdan koku alabiliyorum sanki
Aynen benimde öyle köpüklü geliyor idrarim ya koku da varBenimde akıntım var nasıl desem beyaz akıntı ama. İdrarım çok kokuyor sanki bide köpüklü gibi bilemedim
Hahaha bende 1. İlişkimde heyecanlandımBizde iğne yapmadan önce yapmıştık bide iğneden sonra 3 defa yapabildik bıde işin kötü tarafı tam da bu süreçte atistik biraz küstük yani ama Allah'tan uzun sürmedi küslük
Hemm belki ilaç hala devam ediyor ondanda olabilir ama inşallahhh güzel haberler alırız yaaaaAynen benimde öyle köpüklü geliyor idrarim ya koku da var
Benimde akıntım var nasıl desem beyaz akıntı ama. İdrarım çok kokuyor sanki bide köpüklü gibi bilemedim
Benimkisi de resmen benim zorumla oluyor dün yapalım diyoHahaha bende 1. İlişkimde heyecanlandımgel gel dedim bağırdı tam dedi kustum sonra geldi sarıldı fln fln oldu
İnşallah yaHemm belki ilaç hala devam ediyor ondanda olabilir ama inşallahhh güzel haberler alırız yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?