Özele git hemen veriyorlar nasıl sabrediceksinAynen bende hemen söylemeyi düşünmüyorum supriz yapmak istiyorum ama sabah erken saatte kalkıp sağlık ocağına gitmem gerekecek nasıl atlatcam bilmiyorum
Gece 12 den sonra e devletten öğreniliyor sabrederim herhalde yaÖzele git hemen veriyorlar nasıl sabrediceksin
İlaç uykuda yapıyor bezen uykusuzluk bende uyuyamıyorum kafamı yastığa koyunca düşünceler geliyorYa yok çok öyle hissedebilecegim bı ağrım yok karnımın içi ara ara ağrıyor gibi bide uyku esneme var sanki ekstra
Hadi bakalım inşallah vardırrr İnşallah rabbimin izniyleeeGece 12 den sonra e devletten öğreniliyor sabrederim herhalde ya
Evet araştırdım adet yapma özelliği de varmış ama neden o zaman vermiş ki acaba doktor öyle bı ihtimal varsaBen onu içtim adet oldum o ilaç hem vitamin oluyor bebeğe hemşerim adet sökücü yok bi ilaç vermedi
İnşallah ya olmazsa sana haber veririm bı daha da girmem buraya galiba etkileniyorum olumlu da olumsuz daHadi bakalım inşallah vardırrr İnşallah rabbimin izniyleee
Kendini tutsundiyeEvet araştırdım adet yapma özelliği de varmış ama neden o zaman vermiş ki acaba doktor öyle bı ihtimal varsa
Hadi pazartesi beraber evde bı test yapalımBen Pazartesi erken gebelik testi alıp bakılan ya
Olucak olucak inşallah Allah’ın izniylee bende girmem dedim ama girdim en azından kafa dağılıyor Benim çok düşünmüyorumİnşallah ya olmazsa sana haber veririm bı daha da girmem buraya galiba etkileniyorum olumlu da olumsuz da
İnşallah yaHadi bakalım inşallah vardırrr İnşallah rabbimin izniyleee
Aynen çıkmasada morel bozmak yok tammıHadi pazartesi beraber evde bı test yapalım
Alışkanlık oluyor ama burası da var ya sosyal medya gibi günlük girip bakıyorum resmenOlucak olucak inşallah Allah’ın izniylee bende girmem dedim ama girdim en azından kafa dağılıyor Benim çok düşünmüyorum
Tamam anlaştık pazartesi beraber yaparız aç yok farketmiyor demi burdan birileri sanki sabah ilk uyandığında yap falan yazmışlardı sanırımAynen çıkmasada morel bozmak yok tammı
EvetAlışkanlık oluyor ama burası da var ya sosyal medya gibi günlük girip bakıyorum resmen
Aynen ilk uyanınca ama Pazar günü kapalıTamam anlaştık pazartesi beraber yaparız aç yok farketmiyor demi burdan birileri sanki sabah ilk uyandığında yap falan yazmışlardı sanırım
O nasıl yapılıyor bide ne işe yarıyorÖnemli olan kan olmasada birdahaki ay olmada mesela bnmki çörek otu kürü yapcam
Önceden alalım cumartesi günü falanAynen ilk uyanınca ama Pazar günü kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?