İyiyim ben kuzum bişey yok bende çok fazlaGünaydinnnsabah yine çok belim ağrısı bide göbeğimin art kısmı 5 gün kaldı etkisinin geçmesine bakalım hayırlısı düşünmemeye çalışıyorum sen nasılsın
Hayırlısı inşallah allah en hayırlısını nasıp eder inşallahhh benimde afedersin makatımdan kan geldi ya bide iğne batması oluyorİyiyim ben kuzum bişey yok bende çok fazla
Benimde uyku hali oluyor esneyip duruyorm ya bilmiyorum çok heveslenmek de istemiyorum ama bakalımHayırlısı inşallah allah en hayırlısını nasıp eder inşallahhh benimde afedersin makatımdan kan geldi ya bide iğne batması oluyor
Rabbım en hayırlısı versin inşallahhhhBenimde uyku hali oluyor esneyip duruyorm ya bilmiyorum çok heveslenmek de istemiyorum ama bakalım
Sordum katı yemek yeme dedi sıvı ye devam ederse haber ver dediYaa doktorun la gorusseydin bı dikkat et canım
Bende gaz kaşık ağrısı bel ağrısı bugünde başım ağrıyor dün gece uyuyamadım belki ondanBenimde uyku hali oluyor esneyip duruyorm ya bilmiyorum çok heveslenmek de istemiyorum ama bakalım
Amin inşallah canım hayırlısı artıkRabbım en hayırlısı versin inşallahhhh
Olabilir canım dikkat et sen kendine yine deBende gaz kaşık ağrısı bel ağrısı bugünde başım ağrıyor dün gece uyuyamadım belki ondan
Bu arada sen ayın kacinda iğne yapmıştın bide ayın kacinda test yapacaktın unuttumAmin inşallah canım hayırlısı artık
Ediyorum varsada allaha emanetOlabilir canım dikkat et sen kendine yine de
2de çatlattım 18de test ver dedi doktorumBu arada sen ayın kacinda iğne yapmıştın bide ayın kacinda test yapacaktın unuttum
İyiyim kuzum çok şükürEdiyorum varsada allaha emanetSen nasılsın
Bende 3 Haziran yaptım iğneyi bende 17 sinde falan yapayım diyorum2de çatlattım 18de test ver dedi doktorum
Allah daha iyi etsin inşallahhh senin şiddetli ağrın olmuyormu hiçİyiyim kuzum çok şükür
Bende belki bi gün önceden yaparım eşime süpriz tabi inşallah allah nasıp ederse ona dedim 22de kan vericemBende 3 Haziran yaptım iğneyi bende 17 sinde falan yapayım diyorum
Peki ekstra hap falan vermedi demi senin doktor ben çatlatma iğnesinden 2 gün sonra duphaston diye bı hap kullanmaya başladım günde 2 defa2de çatlattım 18de test ver dedi doktorum
Aynen bende hemen söylemeyi düşünmüyorum supriz yapmak istiyorum ama sabah erken saatte kalkıp sağlık ocağına gitmem gerekecek nasıl atlatcam bilmiyorumBende belki bi gün önceden yaparım eşime süpriz tabi inşallah allah nasıp ederse ona dedim 22de kan vericem
Ben onu içtim adet oldum o ilaç hem vitamin oluyor bebeğe hemşerim adet sökücü yok bi ilaç vermediPeki ekstra hap falan vermedi demi senin doktor ben çatlatma iğnesinden 2 gün sonra duphaston diye bı hap kullanmaya başladım günde 2 defa
Ya yok çok öyle hissedebilecegim bı ağrım yok karnımın içi ara ara ağrıyor gibi bide uyku esneme var sanki ekstraAllah daha iyi etsin inşallahhh senin şiddetli ağrın olmuyormu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?