İşte inşallah diğer aydan kalan yumurtalik değildirSüperrr yumurtan güzel büyümüş
Ney ilk canım tedavim miSenin ilk dini ozamn
Temmuz da 1 yılım dolacak işte ilk gebeliğim olacakSenin ilk dini ozamn
Sadece muayenesi 450 TL geçen yumurta takibi için 2 bin TL para çıkardı kabul edemeyeceğimizi söyleyince hemen b planı yaptı doktorum uyanıklık mı yaptı iyilik mı çok anlamadım o zamann bı muayene ücreti ode bı muayene bı kontrol şeklinde takibini yapayım dedi onu kabul etmek zorunda kaldım bide ilaçlar da ücretli o yüzden bizi biraz zorladı bakalım bu ay olmazsa devlette iyi bı doktor bulabilirsem devlete gitmeyi düşünüyorum
Evet gerçekten öyle çok paralar verdik kiSizden çok paralar istemişler.Bende özel hastaneye gidiyorum,75 tl muane ücreti verdim klomen ilacı verdi bana,yumurta takibi bi ücret almadi.zaten 5 dk ultrasonla bakiyo sadece. Catlatma ignesine verdim 130 tl birde o kadar. Inofolic combi 3 ay kullandim.artik kullanmiyorum biraktirdi doktor.
Rabbım nasıp eder inşallahhhTemmuz da 1 yılım dolacak işte ilk gebeliğim olacak
Amin inşallah canım isteyen herkese Rabbim nasip etsinRabbım nasıp eder inşallahhh
Hadi hayırlısı inşallah tutmuştur canım yaBenim çok. Ağrım başladı ya belim sırtım kopucak gibi sol kasışımda ağrımaya başladı ağrımıyordu normalde yumurtam sağ saydı o hep arada aağrıyordu ama sol ilk defa bacağıma vuruyor bide
İnşallah yaaaa inşallah çok dua ediyprum inşallah ve bütün isteyenlere ya inşallah rabbim hayırlısı nasıp eder inşallahhh ayaklarımı diktim şuna belim kaşığım ağrıyor bide çok Yorgun’um sanki bedenen ayakta çok kaldım belki yemek yaparkenHadi hayırlısı inşallah tutmuştur canım ya
Dikkat et canım bari yormamaya çalış kendini ilaçların da etkisi olabilir ben de esneyip duruyorm kendimi yorgun hissediyorum ama bütün bunlar psikolojikmen de olabilir dikkat et yine de sen kendine her ihtimale karşıİnşallah yaaaa inşallah çok dua ediyprum inşallah ve bütün isteyenlere ya inşallah rabbim hayırlısı nasıp eder inşallahhh ayaklarımı diktim şuna belim kaşığım ağrıyor bide çok Yorgun’um sanki bedenen ayakta çok kaldım belki yemek yaparken
Uzandım Bu psikolojikten değil midir ya çünkü ben çok hereketlı biriyimDikkat et canım bari yormamaya çalış kendini ilaçların da etkisi olabilir ben de esneyip duruyorm kendimi yorgun hissediyorum ama bütün bunlar psikolojikmen de olabilir dikkat et yine de sen kendine her ihtimale karşı
O zaman bu süre zarfında biraz hareketliliğine ara ver dikkat et riske atma kuzumUzandım Bu psikolojikten değil midir ya çünkü ben çok hereketlı biriyimYorgun olunca anlıyorum ama yemek yaparken ayakta kaldım yoruldum az kaldı bu günde bitti bizim için çüş şükür
Üçümden hoplamak geliyor ama tabi yerinde duruyorumO zaman bu süre zarfında biraz hareketliliğine ara ver dikkat et riske atma kuzum
Bende öyle çok ağrı sızı yok vallaÜçümden hoplamak geliyor ama tabi yerinde duruyorumçabucak geçse bu süreç inşallah yaaa Sizin göğsünüz ağrıyomur Benin ağrımıyor adet oluncada ağrımadı sonrada kim ağrımadı tohaf
Kişiden kişiye değişiyor ağrılr ztn iyi geceler haberleşelim bakalım neler oluyorBende öyle çok ağrı sızı yok valla
Tamam canım haberleselim iyi geceler dikkat et kendineKişiden kişiye değişiyor ağrılr ztn iyi geceler haberleşelim bakalım neler oluyorİnşallah olur
Günaydın canım iyi mısınKişiden kişiye değişiyor ağrılr ztn iyi geceler haberleşelim bakalım neler oluyorİnşallah olur
GünaydinnnGünaydın canım iyi mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?