çatlatma iğnesi

Sizden çok paralar istemişler.Bende özel hastaneye gidiyorum,75 tl muane ücreti verdim klomen ilacı verdi bana,yumurta takibi bi ücret almadi.zaten 5 dk ultrasonla bakiyo sadece. Catlatma ignesine verdim 130 tl birde o kadar. Inofolic combi 3 ay kullandim.artik kullanmiyorum biraktirdi doktor.

Evet gerçekten öyle çok paralar verdik ki

Benim çok. Ağrım başladı ya belim sırtım kopucak gibi sol kasışımda ağrımaya başladı ağrımıyordu normalde yumurtam sağ saydı o hep arada aağrıyordu ama sol ilk defa bacağıma vuruyor bide

Hadi hayırlısı inşallah tutmuştur canım ya
İnşallah yaaaa inşallah çok dua ediyprum inşallah ve bütün isteyenlere ya inşallah rabbim hayırlısı nasıp eder inşallahhh ayaklarımı diktim şuna belim kaşığım ağrıyor bide çok Yorgun’um sanki bedenen ayakta çok kaldım belki yemek yaparken

Dikkat et canım bari yormamaya çalış kendini ilaçların da etkisi olabilir ben de esneyip duruyorm kendimi yorgun hissediyorum ama bütün bunlar psikolojikmen de olabilir dikkat et yine de sen kendine her ihtimale karşı

Dikkat et canım bari yormamaya çalış kendini ilaçların da etkisi olabilir ben de esneyip duruyorm kendimi yorgun hissediyorum ama bütün bunlar psikolojikmen de olabilir dikkat et yine de sen kendine her ihtimale karşı
Uzandım Bu psikolojikten değil midir ya çünkü ben çok hereketlı biriyim Yorgun olunca anlıyorum ama yemek yaparken ayakta kaldım yoruldum az kaldı bu günde bitti bizim için çüş şükür

Uzandım Bu psikolojikten değil midir ya çünkü ben çok hereketlı biriyim Yorgun olunca anlıyorum ama yemek yaparken ayakta kaldım yoruldum az kaldı bu günde bitti bizim için çüş şükür
O zaman bu süre zarfında biraz hareketliliğine ara ver dikkat et riske atma kuzum

O zaman bu süre zarfında biraz hareketliliğine ara ver dikkat et riske atma kuzum
Üçümden hoplamak geliyor ama tabi yerinde duruyorum çabucak geçse bu süreç inşallah yaaa Sizin göğsünüz ağrıyomur Benin ağrımıyor adet oluncada ağrımadı sonrada kim ağrımadı tohaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…