CATLATMA IGNESI

YoncaOguz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
21
5
1
26
Selamun aleykum kızlar
Ben 5 gun once catlatma ignesi oldum ve bu 2 gündür kasiklarimda agri basladi ayrica 2 gundur bir de atesim cikti sizce sebebi nedir. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Kızlar merhaba. Çok Çok erken biliyorum ama, çatlatma iğnesinin 5. günü kanda beta baktırdım. 41.33 çıktı. Tabii ki iğnenin etkisidir ama 20'den yüksek çıkınca heyecanlandım. Bugün 6. gün idrar testinde çok koyu olmasa da belirgin şekilde görüyorum 2. çizgiyi. Belirti olarak hiçbir şey yok bu arada, sadece regl olacakmışım gibi ağrılarım var. O da bugün hafifledi. Ara ara girip çıkıyor. Sizce hamile olabilir miyim? İğne beta'yı en fazla ne kadar yükseltiyor?

Bu kadar erken belirti olmaz canım iğne etkisinden dolayı kaşık ağrın göğüs ağrın normal en sağlıklısı 14 gün sonra kanda çıkan değer benim de bu 2. İğnem 27 Eylül’de oldum 17. Günüm ben bile biraz beklemek istiyorum insan ümitleniyor sonrasında cıkmayınca çok zor oluyor

17, günüm diyorsun hamile olma ihtimalin çok yüksek zaten iğneden 15 gün somra adet olursun derler. Olmazsan hamilesin derler.

17, günüm diyorsun hamile olma ihtimalin çok yüksek zaten iğneden 15 gün somra adet olursun derler. Olmazsan hamilesin derler.
Maalesef Buda söylenen bir yalnışmış doktoruma mesaj atmıştım iğneden sonra ne zman geliceğimi söylemediniz diye oda iğneye göre değil son adet gününe göre bakıyoruz demişti iğneden sonra illaki 14. Günde hasta olunmuyormuş ben ilk iğnemde 17. Günde olmuştum bugünde kahverengi akıntım var hatta sanırım bu ayda olmadı

Hayırlısı canım ya ümitlendirmek istemiyorum belki yerleşme kanamasıdır. Herşey gönlünce olsun çok zor bende yaşıyorum .ama iyi sabretmişin 17. Güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…