Catlatma ignesi

Kizlar daha sonucum çıkmamış kac saat geçti aradan yaa heyecandan catliycam sahsen regl sancılarım var belime agri giriyor dun yapmis olduğum erken gebelik testinde cikmadi ama bugun normal test yaptığımda silik gordum o yuzden koştum hastaneye

Kizlar daha sonucum çıkmamış kac saat geçti aradan yaa heyecandan catliycam sahsen regl sancılarım var belime agri giriyor dun yapmis olduğum erken gebelik testinde cikmadi ama bugun normal test yaptığımda silik gordum o yuzden koştum hastaneye
Testini atsana canim fotosunu hadi insallah

Kizlar çatlatma ignesi ildugunuz zaman agri oldu mu bende adet olup igne olacam ama nedense korkuyorum
Korkulacak hic bisey yok hissetmiyorsun bile ertesi gün bi agri hissedersin kasiklarinda oda yumurtan catladigi icin ama dayanilmayacak bisey degil yat dinlen yeter bu arada sonucum daha cikmadi cunku e nabizda sıkıntı var

Eklentiler

• 20201223_103723.webp
    20201223_103723.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 36
Ayy ayni belirtiler bendede var ama dun negatifti bilmiyorum insallah olur ikimizede

Ben burdayım diyo cnm hayırlı olsun Rabbim saglicakla tamamlamayı kucağına almayı nasip eder insallah
Bakalim nasip kısmet canim kan değerini görmeden inanamam insallah sizde benim gibi görürsünüz bu cizgileri artik benimde bebegim olsun yaa

Bakalim nasip kısmet canim kan değerini görmeden inanamam insallah sizde benim gibi görürsünüz bu cizgileri artik benimde bebegim olsun yaa
Olsun cnm herkesin olur inşallah. Benim bir kızım var şükürler olsun o benim en büyük dayanagim kimsenin kucağı boş kalmasin

Back
X