Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini atsana canim fotosunu hadi insallahKizlar daha sonucum çıkmamış kac saat geçti aradan yaa heyecandan catliycam sahsen regl sancılarım var belime agri giriyor dun yapmis olduğum erken gebelik testinde cikmadi ama bugun normal test yaptığımda silik gordum o yuzden koştum hastaneye
Yukleyemiyorum kiTestini atsana canim fotosunu hadi insallah
Kizlar çatlatma ignesi ildugunuz zaman agri oldu mu bende adet olup igne olacam ama nedense korkuyorumAyy inşallah inşallah hamiş kalalım hayırlısıyla,artik olsun istiyorum bir bebisim
Sonuc cikti mi canim insAllah vardirYukleyemiyorum ki
Korkulacak hic bisey yok hissetmiyorsun bile ertesi gün bi agri hissedersin kasiklarinda oda yumurtan catladigi icin ama dayanilmayacak bisey degil yat dinlen yeter bu arada sonucum daha cikmadi cunku e nabizda sıkıntı varKizlar çatlatma ignesi ildugunuz zaman agri oldu mu bende adet olup igne olacam ama nedense korkuyorum
Yükledim sonundaTestini atsana canim fotosunu hadi insallah
Ayy ayni belirtiler bendede var ama dun negatifti bilmiyorum insallah olur ikimizedeKizlar daha sonucum çıkmamış kac saat geçti aradan yaa heyecandan catliycam sahsen regl sancılarım var belime agri giriyor dun yapmis olduğum erken gebelik testinde cikmadi ama bugun normal test yaptığımda silik gordum o yuzden koştum hastaneye
Var burda bugun kacinci gundeydinYükledim sonunda
Ben burdayım diyo cnm hayırlı olsun Rabbim saglicakla tamamlamayı kucağına almayı nasip eder insallahYükledim sonunda
9 unu sayarsak 15.gunVar burda bugun kacinci gundeydin
Insallah canim ben hala oyle hissediyorum ara ara agrim oluyorAyy ayni belirtiler bendede var ama dun negatifti bilmiyorum insallah olur ikimizede
Bakalim nasip kısmet canim kan değerini görmeden inanamam insallah sizde benim gibi görürsünüz bu cizgileri artik benimde bebegim olsun yaaBen burdayım diyo cnm hayırlı olsun Rabbim saglicakla tamamlamayı kucağına almayı nasip eder insallah
Olsun cnm herkesin olur inşallah. Benim bir kızım var şükürler olsun o benim en büyük dayanagim kimsenin kucağı boş kalmasinBakalim nasip kısmet canim kan değerini görmeden inanamam insallah sizde benim gibi görürsünüz bu cizgileri artik benimde bebegim olsun yaa
Yaaa var gibi orada resmeeeen minicik bir mercimekYükledim sonunda
Gözün aydın cnmArkadaşlar sonucum cikti umarım sizinde ayni şekilde olur inşallah bana da sizede Allah kucağımıza almayı nasip eder sonucum 16.9
Evet canisi ama yinede 2 gun sonra yine vercem bakalim normal mi artış belliki dünkü yaptığım test bozuktu bide erken gebelik testiydiiYani varmi![]()
Hayirlisi artik herkese nasip etsin Rabbım inşallah sizinde vardirGözün aydın cnm