Catlatma ignesi

F Fer57 senîn adina cok sevindim Canim insallah hayirlisiyla olur mucizen 😍😍
Peki adet sancisi gibi sancilarin felan belirtilerini yazarmisin umut olsun bana 🙈
Tabiki yazarım 😊 benim catlatmadan 3 gun sonra gogus ağrılarım başladı ve hala sürüyor ara ara ozellikle geceleri belim agriyordu cok hafif arada kasık agrisi ve idrarda degisik yoğun koku vardi birde bugun bnm ic camasirimda islaklik olmaya başladı ve sanki hani adetten 2 gun öncesinde bel ve kasik agrisi olur ya onun gibi agri oldu ve bu 2 gündür var yani adete yakin adet olcakmis gibi hissediyordum ama degilmis birde bugun su icmedigim halde cok wc.ye gittim buda ayrıca bir belirti

Tabiki yazarım 😊 benim catlatmadan 3 gun sonra gogus ağrılarım başladı ve hala sürüyor ara ara ozellikle geceleri belim agriyordu cok hafif arada kasık agrisi ve idrarda degisik yoğun koku vardi birde bugun bnm ic camasirimda islaklik olmaya başladı ve sanki hani adetten 2 gun öncesinde bel ve kasik agrisi olur ya onun gibi agri oldu ve bu 2 gündür var yani adete yakin adet olcakmis gibi hissediyordum ama degilmis birde bugun su icmedigim halde cok wc.ye gittim buda ayrıca bir belirti
Yaa insallah bende de var bazi belirtilerin aynisi insallah olur 🥰bir umut 🙈

Yaa insallah bende de var bazi belirtilerin aynisi insallah olur 🥰bir umut 🙈
Insallah canimmm cok isterim sizinde bu ay hamile kalmanızı 🥰Allah bana gecen sene ayni bat ve ayni tarihte hamile kaldigim ayda yine ayni tarihte bebegimi geri verdi isyan etmemek en iyisi evet düşük yaptığımda cok üzüldüm ama düşünsenize 1 sene sonra ayni tarihte mukafatlandirildim insallah bu sefer gitmez bebegim benden🥰

Insallah canimmm cok isterim sizinde bu ay hamile kalmanızı 🥰Allah bana gecen sene ayni bat ve ayni tarihte hamile kaldigim ayda yine ayni tarihte bebegimi geri verdi isyan etmemek en iyisi evet düşük yaptığımda cok üzüldüm ama düşünsenize 1 sene sonra ayni tarihte mukafatlandirildim insallah bu sefer gitmez bebegim benden🥰
Yaaa çoook sevindim kuzum , çoook çok güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiiiin 🙏🏻🤎🤎

Cok guzel 😍Allah’im korusun dikkat edin kendinize insallah sag salim kucagina almayida nasip Eder rabbim 💙

Kızlar lütfen yardımcı olabilir misiniz 🙏 çatlatma iğnesinin 7. Günündeyim 2 gecedir karnımda ağrı var sürekli karnımın altı ağrıyor regl ağrısı gibi 23 mm yumurtam ve rahim kalınlığım 10 .3 tü 3 gün üst üste ilişki yaşadık sizce bu belirti mi

Anladim canim inşallah diger ay nasip olur sana da bisey dicem bana doktor bi vitamin vermisti onu da takviye olarak kullanmistim ve benm ilk kez catlatma ignesi oldu istersen o vitamini atayim
Atsana canim bu senin ilk denemenmi ignede benimde ilkti nasip degilmis

Kızlar lütfen yardımcı olabilir misiniz 🙏 çatlatma iğnesinin 7. Günündeyim 2 gecedir karnımda ağrı var sürekli karnımın altı ağrıyor regl ağrısı gibi 23 mm yumurtam ve rahim kalınlığım 10 .3 tü 3 gün üst üste ilişki yaşadık sizce bu belirti mi
Canim rahim duvarin gayet iyi yumurtan da iyiymiş inşallah tutmuştur bnm fazla kasik agrisi yasamadim bende gogus agrisi oldu ve hala devam ediyor 5 gun daha sabret sonra test yap

Atsana canim bu senin ilk denemenmi ignede benimde ilkti nasip degilmis
Orzax ocean polysitol kullandım doktor vermisti hatta klomene başladığım anda kullanmaya baslamistim hala devam ediyorum tabi icinde folikasitte var doktoruna sorarsın bilindik marka zaten bu benim ilk denememdi catlama ignesinde ve klomende

Back
X