İnşallah canımHayirlisi artik herkese nasip etsin Rabbım inşallah sizinde vardir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımHayirlisi artik herkese nasip etsin Rabbım inşallah sizinde vardir![]()
Tabiki yazarım
Yaa insallah bende de var bazi belirtilerin aynisi insallah olurTabiki yazarımbenim catlatmadan 3 gun sonra gogus ağrılarım başladı ve hala sürüyor ara ara ozellikle geceleri belim agriyordu cok hafif arada kasık agrisi ve idrarda degisik yoğun koku vardi birde bugun bnm ic camasirimda islaklik olmaya başladı ve sanki hani adetten 2 gun öncesinde bel ve kasik agrisi olur ya onun gibi agri oldu ve bu 2 gündür var yani adete yakin adet olcakmis gibi hissediyordum ama degilmis birde bugun su icmedigim halde cok wc.ye gittim buda ayrıca bir belirti
Insallah canimmm cok isterim sizinde bu ay hamile kalmanızıYaa insallah bende de var bazi belirtilerin aynisi insallah olurbir umut
![]()
Yaaa çoook sevindim kuzum , çoook çok güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiiiinInsallah canimmm cok isterim sizinde bu ay hamile kalmanızıAllah bana gecen sene ayni bat ve ayni tarihte hamile kaldigim ayda yine ayni tarihte bebegimi geri verdi isyan etmemek en iyisi evet düşük yaptığımda cok üzüldüm ama düşünsenize 1 sene sonra ayni tarihte mukafatlandirildim insallah bu sefer gitmez bebegim benden
![]()
Cok guzelInsallah canimmm cok isterim sizinde bu ay hamile kalmanızıAllah bana gecen sene ayni bat ve ayni tarihte hamile kaldigim ayda yine ayni tarihte bebegimi geri verdi isyan etmemek en iyisi evet düşük yaptığımda cok üzüldüm ama düşünsenize 1 sene sonra ayni tarihte mukafatlandirildim insallah bu sefer gitmez bebegim benden
![]()
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden deYaaa çoook sevindim kuzum , çoook çok güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiiiin![]()
Amiin canimm en yakin zaman da benim gibi güzel haber alman dileğiyle insallahCok guzelAllah’im korusun dikkat edin kendinize insallah sag salim kucagina almayida nasip Eder rabbim
![]()
Insallah kan verdim oglen sonunu bekliyorumAmiin canimm en yakin zaman da benim gibi güzel haber alman dileğiyle insallah![]()
Ahhh caniiiim inşallah vardır yaa çok sevinirimmInsallah kan verdim oglen sonunu bekliyorum![]()
Insallah kuzumAhhh caniiiim inşallah vardır yaa çok sevinirimm![]()
Cikmadi mi sonuc canimInsallah kuzumayagini suruklemissindir de pesinden gelirim insallah
![]()
Cikti canim sonuc negatifCikmadi mi sonuc canim
Anladim canim inşallah diger ay nasip olur sana da bisey dicem bana doktor bi vitamin vermisti onu da takviye olarak kullanmistim ve benm ilk kez catlatma ignesi oldu istersen o vitamini atayimCikti canim sonuc negatif![]()
Cikti canim sonuc negatif![]()
Atsana canim bu senin ilk denemenmi ignede benimde ilkti nasip degilmisAnladim canim inşallah diger ay nasip olur sana da bisey dicem bana doktor bi vitamin vermisti onu da takviye olarak kullanmistim ve benm ilk kez catlatma ignesi oldu istersen o vitamini atayim
Canim rahim duvarin gayet iyi yumurtan da iyiymiş inşallah tutmuştur bnm fazla kasik agrisi yasamadim bende gogus agrisi oldu ve hala devam ediyor 5 gun daha sabret sonra test yapKızlar lütfen yardımcı olabilir misinizçatlatma iğnesinin 7. Günündeyim 2 gecedir karnımda ağrı var sürekli karnımın altı ağrıyor regl ağrısı gibi 23 mm yumurtam ve rahim kalınlığım 10 .3 tü 3 gün üst üste ilişki yaşadık sizce bu belirti mi
Orzax ocean polysitol kullandım doktor vermisti hatta klomene başladığım anda kullanmaya baslamistim hala devam ediyorum tabi icinde folikasitte var doktoruna sorarsın bilindik marka zaten bu benim ilk denememdi catlama ignesinde ve klomendeAtsana canim bu senin ilk denemenmi ignede benimde ilkti nasip degilmis