- 11 Aralık 2020
- 48
- 16
- 8
- Konu Sahibi Serapyerlitas yerlitas
-
Son 5 gün kaldı sonuç için 2. Denemem 1 saat önce falan eltimin çocuğunu kucağıma aldım kasıklarımdan vajinama doğru bi acı bir acı bi anda geldi hemen cougu bıraktım ama 5 6 dk sürdü sonrasında ara ara oldu şimdi geçtiCatlatma ignesi yapan bayanlar gelin sohbet edelim kimin kaç günü var kim guzel haberler aldi
Insallah hamilesindirSon 5 gün kaldı sonuç için 2. Denemem 1 saat önce falan eltimin çocuğunu kucağıma aldım kasıklarımdan vajinama doğru bi acı bir acı bi anda geldi hemen cougu bıraktım ama 5 6 dk sürdü sonrasında ara ara oldu şimdi geçti
Bende karın ağrısı var işte kasık ağrısı yok iğneyi vurulduktan 3 gün sonra başladı hayla devam ediyor bazen adet olucak mış gibi ağrıyor bazen de gaz ağrısı gibi ümidim yok o yüzdenInsallah hamilesindirbende sadece göğüs ağrısı var ve adet olucam gibi. Ayrıca iğneden 16 gün sonra test yaptim negatif adetinin gecikmesini bekliyorum
Merhabalar.. bende Cuma günü vuruldum ovitrelle.. bekleyiş başladı..Catlatma ignesi yapan bayanlar gelin sohbet edelim kimin kaç günü var kim guzel haberler aldi
Son 5 gün kaldı sonuç için 2. Denemem 1 saat önce falan eltimin çocuğunu kucağıma aldım kasıklarımdan vajinama doğru bi acı bir acı bi anda geldi hemen cougu bıraktım ama 5 6 dk sürdü sonrasında ara ara oldu şimdi geçti
Öyle deme sen uğraş da tevekkül et ondan sonra dersin Allah nasip ederse diyeBen artık düşünmüyorum 2. Igneyi yani ne umudum ne umudim kaldi Allahim nezman isterse ozman olur bi çaba sarfetmicam
Bilmiyorum ilk iğnem diye mi nedir çok inanmıştım olacağına. Nasip tabi Rabbimin bir bildiği vardır muhakkkaÖyle deme sen uğraş da tevekkül et ondan sonra dersin Allah nasip ederse diye
Benim 3 tanıdığım da 2. İğne de hamile kaldı tabii nasip işi ama isyorsanız peşini bırakmayın deneyin tekrar tekrar deneyin biliyorum çok yorucu zorlayıcı bi yoldayız hepimiz ama dua etmekten tevekkül etmekten başka şansımız da yok bizim sınavımız da bu sabır edeceğizBilmiyorum ilk iğnem diye mi nedir çok inanmıştım olacağına. Nasip tabi Rabbimin bir bildiği vardır muhakkka
Ikıncı iğne için nezman gidilmesi gerekiyo doktora bi zamanı var miBenim 3 tanıdığım da 2. İğne de hamile kaldı tabii nasip işi ama isyorsanız peşini bırakmayın deneyin tekrar tekrar deneyin biliyorum çok yorucu zorlayıcı bi yoldayız hepimiz ama dua etmekten tevekkül etmekten başka şansımız da yok bizim sınavımız da bu sabır edeceğiz
Adet olunca 3. Günü kontrole gittim ultrasondan baktı kist falan var mı diye sonra tekrar Adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdiIkıncı iğne için nezman gidilmesi gerekiyo doktora bi zamanı var mi
Peki canım çok saolAdet olunca 3. Günü kontrole gittim ultrasondan baktı kist falan var mı diye sonra tekrar Adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdi
Peki canım çok saol
Son 5 gün kaldı sonuç için 2. Denemem 1 saat önce falan eltimin çocuğunu kucağıma aldım kasıklarımdan vajinama doğru bi acı bir acı bi anda geldi hemen cougu bıraktım ama 5 6 dk sürdü sonrasında ara ara oldu şimdi geç
Test yaptın miAdet olunca 3. Günü kontrole gittim ultrasondan baktı kist falan var mı diye sonra tekrar Adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdi
Yok bu gün 12. Günüm geçen ay 12. Gün pozitif sonra negatif çıktığı için 14. Gün yapıcamTest yaptın mi
Benim de 12.gun pozitifti. Beklemekle iyi yapiyosunYok bu gün 12. Günüm geçen ay 12. Gün pozitif sonra negatif çıktığı için 14. Gün yapıcam
Evet sonra ben üzülüyorum zaten şimdi geldim testim yoktu aldımBenim de 12.gun pozitifti. Beklemekle iyi yapiyosun
Insaalh güzel sonuçlarını haber edersinEvet sonra ben üzülüyorum zaten şimdi geldim testim yoktu aldım
İnşAllah güzel sonuç olurda haber edebilirim artık çok bunaldım yorulduğumu hissediyorumInsaalh güzel sonuçlarını haber edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?