Bende kullanıyorum bugun bitirdim ilacı kontrol günümü bekliyorum :)Arkadaşlar merhaba adetin üçüncü günü femara kullandım 5 gün sabah akşam buqün kontrole gittim yumurtam 19 mm olmuş ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum bi qün aralıkla salı gününe kadar birliktelik olsun dedi haftayada Progestanıma bakcakmış bu tedavide olumlu sonuç alan var mı arkadaşlar önereceğiniz bişeyler varsa söylermsnz bide progestana ndn bakcak bildiklerinizi paylaşır mısınz
İnş güzel sonuçları alırızBende kullanıyorum bugun bitirdim ilacı kontrol günümü bekliyorum :)
Merhaba femara bende kullanıyorum bugün ikinci günum. İlaç bittikten kaç gün sonra cagardilar sizi. Umarım müjdeyi alırsınız:)Bnde femara kullandım bugün çatlatma iğnesini oldum bakalım sonuç ne olucak
Kontrol gününüz ne zaman:)Bende kullanıyorum bugun bitirdim ilacı kontrol günümü bekliyorum :)
CumaKontrol gününüz ne zaman:)
Aaaa hadi hayırlısı benimde haftaya Cuma aşırı heyecanlıyım ilk defa femara kullandım umarım buyuyordur yumurta c.tesi ilaç son gün işte :)
Bnde femara kullandım bugün çatlatma iğnesini oldum bakalım sonuç ne olucak
Merhaba femara bende kullanıyorum bugün ikinci günum. İlaç bittikten kaç gün sonra cagardilar sizi. Umarım müjdeyi alırsınız:)
5 gün ilaç kullandım 3. Gün iğneyi oldum canımİlaç bittikten kaçıncı gün sonra iğne oldunuz:)
Benim cumartesi sabah bitiyor ilaç ama beni 26, sında cagardi yani 6 gün sonra bende bunu kafaya taktım biraz :)İnşallah canım 5 gün sabah akşam kullandım 3 gün snrada dr gittim sağ ve solda yumurtam olmuş soldaki daha güzel dedi bugün ve yarın ilişki dedi bakalım inş olur seni ne zmn kontrolle çağırdı
Hadi hayırlısı :))5 gün ilaç kullandım 3. Gün iğneyi oldum canım
İğneyi yarın mi yapacaksin :)İnşallah canım 5 gün sabah akşam kullandım 3 gün snrada dr gittim sağ ve solda yumurtam olmuş soldaki daha güzel dedi bugün ve yarın ilişki dedi bakalım inş olur seni ne zmn kontrolle çağırdı
Ala ala 6 gün fazla değil mi acaba bn iğneyi olduğum gün 21 mm olmuştu soldaki sağdaki dahada büyümüştü doktor daha iyi bilir yine tabiBenim cumartesi sabah bitiyor ilaç ama beni 26, sında cagardi yani 6 gün sonra bende bunu kafaya taktım biraz :)
21 miAla ala 6 gün fazla değil mi acaba bn iğneyi olduğum gün 21 mm olmuştu soldaki sağdaki dahada büyümüştü doktor daha iyi bilir yine tabi
Bnm ilaç cumartesi sabah bitti salı kontrole gittim iğneyi o gün yaptı cnmİğneyi yarın mi yapacaksin :)
Bencede öyle yap21 mioyy masallaaaaah umarım sağlıcakla gelir bebisss. Ay bilmiyorum ama tabi ben doktora gidene kadar iki günde bir deneyeceğim gidene kadar belki catlarsa diye
Ah insallahBencede öyle yapbakalım inş gelir bebişlerimizi alırız kucağımıza
Yükselmiş mi diye bakacaktır o hamilelikle ilgiki bir şey. Hamile kaldığında düşük olmasın diye ilk üç ay progestan ilacı veriyorlar. Bence bağlantılıArkadaşlar merhaba adetin üçüncü günü femara kullandım 5 gün sabah akşam buqün kontrole gittim yumurtam 19 mm olmuş ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum bi qün aralıkla salı gününe kadar birliktelik olsun dedi haftayada Progestanıma bakcakmış bu tedavide olumlu sonuç alan var mı arkadaşlar önereceğiniz bişeyler varsa söylermsnz bide progestana ndn bakcak bildiklerinizi paylaşır mısınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?