Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba arkadaşlar ,Çatlama iğnesi sonrasi 12.gün kanda beta HCG negatif ama adete 4 gün var , sonra pozitif olabilir mi? Sizce hala umut var mı ?

Merhaba arkadaşlar ,Çatlama iğnesi sonrasi 12.gün kanda beta HCG negatif ama adete 4 gün var , sonra pozitif olabilir mi? Sizce hala umut var mı ?
Canım inşallah tekrar pozitif olur güzel haberler alırsın bende bekliyorum iğne gününü sayarsak bugün 9 . Günüm doktorum bana 14 15 gün sonra test yap dedi bekle biraz canm belki değişir inşallah

Merhaba bugun tekrar idrar testi yaptım silik çizgi ama kanda negatif çıktı böyle birşey yaşayan var.mi

Canm ben hiç duymadım bnde iğne vuruldum bekliyorum son 5 günüm kaldı senin belirti felan varmiydi igneden sonra birde 14 15 günde belli olur dedi doktorum

Canm ben hiç duymadım bnde iğne vuruldum bekliyorum son 5 günüm kaldı senin belirti felan varmiydi igneden sonra birde 14 15 günde belli olur dedi doktorum
Yok gibi belirti, zaten bende pek belirti olmuyor ilk gebeliğim öncesinde de belirti olmamıştı, hamile iken de hamile gibi değildim ... Bilemiyorum ... Beklemekten başka çare yok gibi ...

Yok gibi belirti, zaten bende pek belirti olmuyor ilk gebeliğim öncesinde de belirti olmamıştı, hamile iken de hamile gibi değildim ... Bilemiyorum ... Beklemekten başka çare yok gibi ...
Dua et cnm benmde olursa ilkim olacak ins hayırlısıyla güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…