- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 33
- 27
Bence belirti canım inşallah vardırbenim hiç bi belirtim yok kendi kendime belirti arıom 8. Gün test yaptım baya koyu çıktı ignenin etkisi geçti mi diye baktım çok erken daha test yapmak için ama dayanamıyo işte insan yarın tekrarlıcam testi 12. Günü
Daha erken bence 2 gün felan daha bekle ümitsiz olma canm rabbim inşallah nasip eder zamanı vaktini en iyi bilen odur dua et bol bol hayirlisiyla güzel haberler alacağız inşallahBu sabah test yaptım negatif
Amin canım sonucunu mutlaka yaz duam sizlerleİnşllah canım rabbim dualarımızı geri çevirmez
Şuan bı belirtin felan varmı peki canımİnşllah canım rabbim dualarımızı geri çevirmez
Hiç bi belirtim yok ne agrı nede başka bişey olmadığına eminim ama buqün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkcak sonuçŞuan bı belirtin felan varmı peki canım
Haberdar et kuzum yarın mutlaka inşallah güzel haberler alırsınHiç bi belirtim yok ne agrı nede başka bişey olmadığına eminim ama buqün kan verdim sağlık ocağına yarın çıkcak sonuç
Canım inşallah tekrar pozitif olur güzel haberler alırsın bende bekliyorum iğne gününü sayarsak bugün 9 . Günüm doktorum bana 14 15 gün sonra test yap dedi bekle biraz canm belki değişir inşallahMerhaba arkadaşlar ,Çatlama iğnesi sonrasi 12.gün kanda beta HCG negatifama adete 4 gün var , sonra pozitif olabilir mi? Sizce hala umut var mı ?
İnşallah canım haber vericemHaberdar et kuzum yarın mutlaka inşallah güzel haberler alırsın
Adet olana kadar hala Umut varMerhaba arkadaşlar ,Çatlama iğnesi sonrasi 12.gün kanda beta HCG negatifama adete 4 gün var , sonra pozitif olabilir mi? Sizce hala umut var mı ?
Merhaba bugun tekrar idrar testi yaptım silik çizgi ama kanda negatif çıktı böyle birşey yaşayan var.
Negatifmiş beklediğim bişeydi
Okuyorum da kanda 12. Günden sonra negatif çıkarsa daha pozitife dönmez diyorlar ama ... Bekliyorum bakalım umut fakirin ekmeği... Acaba bunu yaşayan oldu mu ? Yani çatlatma iğnesi sonra kan testinde negatif görüp sonra pozitife dönen var mıdır?
Canm ben hiç duymadım bnde iğne vuruldum bekliyorum son 5 günüm kaldı senin belirti felan varmiydi igneden sonra birde 14 15 günde belli olur dedi doktorumOkuyorum da kanda 12. Günden sonra negatif çıkarsa daha pozitife dönmez diyorlar ama ... Bekliyorum bakalım umut fakirin ekmeği... Acaba bunu yaşayan oldu mu ? Yani çatlatma iğnesi sonra kan testinde negatif görüp sonra pozitife dönen var mıdır?
Hayırlısı canm sakın üzülme rabbim vakti zamanını çok iyi bilir sabır et kafana takma namaz kıl bol bol dua et elbet gelecek bizim bebeklerimizdeNegatifmiş beklediğim bişeydi
İnşllah canım çok teşekkür ederim güzel duaların içinHayırlısı canm sakın üzülme rabbim vakti zamanını çok iyi bilir sabır et kafana takma namaz kıl bol bol dua et elbet gelecek bizim bebeklerimizde
Yok gibi belirti, zaten bende pek belirti olmuyor ilk gebeliğim öncesinde de belirti olmamıştı, hamile iken de hamile gibi değildim ... Bilemiyorum ... Beklemekten başka çare yok gibi ...Canm ben hiç duymadım bnde iğne vuruldum bekliyorum son 5 günüm kaldı senin belirti felan varmiydi igneden sonra birde 14 15 günde belli olur dedi doktorum
Dua et cnm benmde olursa ilkim olacak ins hayırlısıyla güzel haberler alırızYok gibi belirti, zaten bende pek belirti olmuyor ilk gebeliğim öncesinde de belirti olmamıştı, hamile iken de hamile gibi değildim ... Bilemiyorum ... Beklemekten başka çare yok gibi ...
İnşallah inşallahDua et cnm benmde olursa ilkim olacak ins hayırlısıyla güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?