Hayırlısı olsunBnde femara kullandım bugün çatlatma iğnesini oldum bakalım sonuç ne olucak
14 gün snra yap dedi 5 martta yapıcamAh insallahdoktor ne zaman test yapabilirsin dedi sana
Mrb bende 15 şubatta çatlama iğnesi oldum bekliyorum umarım ikimizinde sonucu güzel çıkarArkadaşlar merhaba adetin üçüncü günü femara kullandım 5 gün sabah akşam buqün kontrole gittim yumurtam 19 mm olmuş ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum bi qün aralıkla salı gününe kadar birliktelik olsun dedi haftayada Progestanıma bakcakmış bu tedavide olumlu sonuç alan var mı arkadaşlar önereceğiniz bişeyler varsa söylermsnz bide progestana ndn bakcak bildiklerinizi paylaşır mısınz
Ben de 6 mart14 gün snra yap dedi 5 martta yapıcam
Aa ne güzelBen de 6 mart
İnşllh canımMrb bende 15 şubatta çatlama iğnesi oldum bekliyorum umarım ikimizinde sonucu güzel çıkar
Göğüslerim çok acıyor ve geceleri kasıklarıma kramp giriyor belirti mi bilmem ama. Senin var mı inşallh boşa geçen 1 ay daha olmazİnşllh canımbelirtin var mı ?
Bence belirti canım inşallah vardırGöğüslerim çok acıyor ve geceleri kasıklarıma kramp giriyor belirti mi bilmem ama. Senin var mı inşallh boşa geçen 1 ay daha olmaz
İnşallah vardır 8gün e doğru azalırdı benceBence belirti canım inşallah vardırbenim hiç bi belirtim yok kendi kendime belirti arıom 8. Gün test yaptım baya koyu çıktı ignenin etkisi geçti mi diye baktım çok erken daha test yapmak için ama dayanamıyo işte insan yarın tekrarlıcam testi 12. Günüm
İnşllh canım hayırlı haberler veririz birbirmzeİnşallah vardır 8gün e doğru azalırdı bence
Daha dün iğne vuruldum bi belirtim yok şimdilikAa ne güzelİnş olur belirti falan var mı?
O zmn bekleyişe geçiyoruz böylr beklemekte çok zorDaha dün iğne vuruldum bi belirtim yok şimdilik
Canim bende perşembe günü igne vuruldum aynıyız sanirim seninle. Insallah güzel haberler alırız bu ayO zmn bekleyişe geçiyoruz böylr beklemekte çok zor
Yok cnm ben 16 sında salı günü vuruldum ama çk fark yok aramızda sonuçları öğrenince yazınCanim bende perşembe günü igne vuruldum aynıyız sanirim seninle. Insallah güzel haberler alırız bu ay
sizinle daha önce konuşmuştuk sanırım geçen ay da aynı zamanda iğne vurulmuştuk bu ay da aramızda 2 gün var inşallah güzel sonuçlar alırızCanim bende perşembe günü igne vuruldum aynıyız sanirim seninle. Insallah güzel haberler alırız bu ay
İnşallah canım benim inşallah.sizinle daha önce konuşmuştuk sanırım geçen ay da aynı zamanda iğne vurulmuştuk bu ay da aramızda 2 gün var inşallah güzel sonuçlar alırız
5 gun mu kullandiniz ilac, doktorum banada letrol ilaci yazdi. Bu ilaci kullananlar var mi ?Canim bende perşembe günü igne vuruldum aynıyız sanirim seninle. Insallah güzel haberler alırız bu ay
Canım sonucun ne oldu inşallah hamilesindirBence belirti canım inşallah vardırbenim hiç bi belirtim yok kendi kendime belirti arıom 8. Gün test yaptım baya koyu çıktı ignenin etkisi geçti mi diye baktım çok erken daha test yapmak için ama dayanamıyo işte insan yarın tekrarlıcam testi 12. Günüm
Bu sabah test yaptım negatifCanım sonucun ne oldu inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?