Bende ctesi vuruldum dün gece bel ağrısı başladı bugun de kendimi adet olmusum gibi hissediyorum karın agrısı varKizlar 2.kez çatlatma iğnesi vuruldum.Ama iğne vurulali 4 gün oldu hiç ağrım.filan yok.sadece vuruldugum.ilk gün belim.agridi ama şuan hiç bı ağrın.filan yok acaba neden yumurtalıklarım.catlamadigi için mi bi ağrı yok daha önce böyle bi şey yasayan var mı kizlar?
Ben vurulduktan sonra gitmedim cagırmadı peki ne dedi tam catlar bekle dedi mi 36-48 saat sonra etki edeceği söyleniyorMerhaba bende pazar günü 11.20 vuruldum bugün doktora çatladım diye gittim çatlamamış başına böyle bir şey gelen varmı iğne vurulduğu halde yumurtanın çatlamaması E ebrulim38 T Teletabiiii
Progestron hormonu baktır dediŞöyle ben iki doktora takip oluyorum doktorlardan dolayı dilim çok yandı birisi özelde çatlatma iğnemi yapan doktor o bekle 1 marta profesyonel baktır dedi. (Bir iğne daha bırakayım mı diye sordum gerek yok dedi)
Bugün bakan doktor ise devlet hastanesinde mesai arkadaşım çatlatma iğnesini vuruduğumu söylemedim direk yumurtam çatlamışım bir bakarmısınız dedim oda çatlamadığını şuna 20 ml olduğunu söyledi , Tekrar yarın da bakacak, çatlamazsa diye çok korkuyorum T Teletabiiii
Belki yumurtanın biraz daha olgunlaşması gereklidir çünkü ben o telastan hatırladığım kadarıyla bir tanesi 22 diğeri 24 dedi gibi geldi aslında ben 27 diye duydum ama eşim 24 dedi, doktorların yanında çok panik yapıyorum ne soracağım soru geliyor aklıma ne de onların söyledikleriŞöyle ben iki doktora takip oluyorum doktorlardan dolayı dilim çok yandı birisi özelde çatlatma iğnemi yapan doktor o bekle 1 marta profesyonel baktır dedi. (Bir iğne daha bırakayım mı diye sordum gerek yok dedi)
Bugün bakan doktor ise devlet hastanesinde mesai arkadaşım çatlatma iğnesini vuruduğumu söylemedim direk yumurtam çatlamışım bir bakarmısınız dedim oda çatlamadığını şuna 20 ml olduğunu söyledi , Tekrar yarın da bakacak, çatlamazsa diye çok korkuyorum T Teletabiiii
iki gündür su gibi akıntı var bende deBu arada benim 3 gündür çok aşırı derecede şeffaf akintim var ama bugün çok daha fazla sizlerde de varmı ?
Aynen benimde akıntım çok oluyo iğne vurulduktan sonra dün de kontorole gittim doktor hem sağ hem sol olmak üzere 2 yumurtan çatlamış dedi dubhaston diye hap var onu verdi adetin geçerse test yap dedi inşallah olur bu seferBu arada benim 3 gündür çok aşırı derecede şeffaf akintim var ama bugün çok daha fazla sizlerde de varmı ?
İğneden ne kadar sonra catlamısBende akıntı olmadı ama bir tane yumurtam çatlamış inşallah güzel haberler alırız H hayal98 T Teletabiiii
İnşallah rabbim.yüzümüzü güldürür bu seferBende akıntı olmadı ama bir tane yumurtam çatlamış inşallah güzel haberler alırız H hayal98 T Teletabiiii
Ben Perşembe günü vurulmuştum.sali kontrole gittiğimde çatlamış demiştiİğneden ne kadar sonra catlamıs
sizin kaç tane yumurtanız vardı bir de çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gittiniz ve çatlamış olduğunu öğrendiniz?Bende akıntı olmadı ama bir tane yumurtam çatlamış inşallah güzel haberler alırız H hayal98 T Teletabiiii T Teletabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?