Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayal98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
203
56
48
26
Kizlar 2.kez çatlatma iğnesi vuruldum.Ama iğne vurulali 4 gün oldu hiç ağrım.filan yok.sadece vuruldugum.ilk gün belim.agridi ama şuan hiç bı ağrın.filan yok acaba neden yumurtalıklarım.catlamadigi için mi bi ağrı yok daha önce böyle bi şey yasayan var mı kizlar?

Bende ctesi vuruldum dün gece bel ağrısı başladı bugun de kendimi adet olmusum gibi hissediyorum karın agrısı var

Belirtilerle yola Cikamayiz sadece bekleyip gorebiliriz birsuru belirti olup negatif olan da var

ben de bugün vuruldum bu sabah 10 gibi , doktor ultrasondan baktı 2 yumurtam oluşmuş biri 20 diğeri 24 cm di yanlış hatırlamıyorsam , iğneden önce kan verdirmişti doktor öğleden sonra onun sonucunu alıp götürdük ü çatlatma iğnesi vurdurmamıza gerek yokmuş aslında çatladı çatlıcak dedi bugün ve 3 gün ilişki önerdi, ben de belirtimidir bilmiyorum ama akşam üzeri kasık ağrım başladı ve karnım çok şişti.

Ben vurulduktan sonra gitmedim cagırmadı peki ne dedi tam catlar bekle dedi mi 36-48 saat sonra etki edeceği söyleniyor

Şöyle ben iki doktora takip oluyorum doktorlardan dolayı dilim çok yandı birisi özelde çatlatma iğnemi yapan doktor o bekle 1 marta profesyonel baktır dedi. (Bir iğne daha bırakayım mı diye sordum gerek yok dedi)
Bugün bakan doktor ise devlet hastanesinde mesai arkadaşım çatlatma iğnesini vuruduğumu söylemedim direk yumurtam çatlamışım bir bakarmısınız dedim oda çatlamadığını şuna 20 ml olduğunu söyledi , Tekrar yarın da bakacak, çatlamazsa diye çok korkuyorum T Teletabiiii

Progestron hormonu baktır dedi

Belki yumurtanın biraz daha olgunlaşması gereklidir çünkü ben o telastan hatırladığım kadarıyla bir tanesi 22 diğeri 24 dedi gibi geldi aslında ben 27 diye duydum ama eşim 24 dedi, doktorların yanında çok panik yapıyorum ne soracağım soru geliyor aklıma ne de onların söyledikleri

Bu arada benim 3 gündür çok aşırı derecede şeffaf akintim var ama bugün çok daha fazla sizlerde de varmı ?

Bu arada benim 3 gündür çok aşırı derecede şeffaf akintim var ama bugün çok daha fazla sizlerde de varmı ?
Aynen benimde akıntım çok oluyo iğne vurulduktan sonra dün de kontorole gittim doktor hem sağ hem sol olmak üzere 2 yumurtan çatlamış dedi dubhaston diye hap var onu verdi adetin geçerse test yap dedi inşallah olur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…