Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bu değerlerle gebelik riskli düşük olma ihtimali vs olabiliryormuş eşimin sonucuna canım çok sıkılıyor ve dikkat etmiyor nargileye devam
Cocuk istiyorsa nargıleyı sıgarayı bırakmalı doktorumuz öyle dedi. Canım yaa rabbım verırse oluyor tabıkıde sayıda önemlı.. fındık fıstık kabak cekırdeği keçiboynuzu pekmezı yada kendısı bunları tükettırmeye calısıyorumm. Evet bu sayılarla bıraz zor durumumuz bıde bende prolaktin yuksek cıktk dostınex kullanıyorum 45di suan ne bılemıyorum 2aydır ılac ıcıyorum

Evet öyle bundan önce geçen sene benim bir dış gebeliğim oluşmuştu allahtan erkeklerin sperleri tedavi ile çabuk topluyor Mart’tan umutluyum

Evet öyle bundan önce geçen sene benim bir dış gebeliğim oluşmuştu allahtan erkeklerin sperleri tedavi ile çabuk topluyor Mart’tan umutluyum
Canımm ne tedavısı olacakki eşin? Bızde yarın doktora gıdecegız belkı aşılama yaptırabılırım

Canımm ne tedavısı olacakki eşin? Bızde yarın doktora gıdecegız belkı aşılama yaptırabılırım
İlaç tedavini alıyor ya şuan sperleri düzelmeden asla kendime bir işlem yaptırmayı düşünmüyorum adet oldum şimdi bu arada morfoloji düşükse aşılama öneriyormu ki doktorun

İlaç tedavini alıyor ya şuan sperleri düzelmeden asla kendime bir işlem yaptırmayı düşünmüyorum adet oldum şimdi bu arada morfoloji düşükse aşılama öneriyormu ki doktorun
Evet %2 oldugu ıcın önerıyor yarın konusacagız kendısı cook yoğun gece 22.40a randevu aldık yarın görecegız bakalım nolcak he bu arada ben ve eşim hacamat olduk belkı bir faydasını görürüz diye..

İnşallaj faydası olur olmasa bile hacamat sünnet

kizlar bir sey soracm. Benm arkdsm ilk gebeligini tup bebek yapmisti. Simdi ikinciyi dusunuyor. 4 gundr ovulasyonu kirmizi ama tam olarak t cizgisi c den koyu olmuyor. Neyse elinde onceden kalma catlstma ignesi var onu vurdu. Kasklari agriyor bir de hafif kanama olmus. Bilen biri yorum yapabilir mi

Bende ctesi vuruldum dün gece bel ağrısı başladı bugun de kendimi adet olmusum gibi hissediyorum karın agrısı var
Evet bende 2 gün önce vurdum ağrı. Bu sabah başladı ve adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…