- 23 Şubat 2021
- 235
- 182
- 53
- 28
Ama bu değerlerle gebelik riskli düşük olma ihtimali vs olabiliryormuş eşimin sonucuna canım çok sıkılıyor ve dikkat etmiyor nargileye devamMorfoloji 1 sperm 36 eşin ne kullanıyordu
Cocuk istiyorsa nargıleyı sıgarayı bırakmalı doktorumuz öyle dedi. Canım yaa rabbım verırse oluyor tabıkıde sayıda önemlı.. fındık fıstık kabak cekırdeği keçiboynuzu pekmezı yada kendısı bunları tükettırmeye calısıyorumm. Evet bu sayılarla bıraz zor durumumuz bıde bende prolaktin yuksek cıktk dostınex kullanıyorum 45di suan ne bılemıyorum 2aydır ılac ıcıyorumAma bu değerlerle gebelik riskli düşük olma ihtimali vs olabiliryormuş eşimin sonucuna canım çok sıkılıyor ve dikkat etmiyor nargileye devam
Evet öyle bundan önce geçen sene benim bir dış gebeliğim oluşmuştu allahtan erkeklerin sperleri tedavi ile çabuk topluyor Mart’tan umutluyumCocuk istiyorsa nargıleyı sıgarayı bırakmalı doktorumuz öyle dedi. Canım yaa rabbım verırse oluyor tabıkıde sayıda önemlı.. fındık fıstık kabak cekırdeği keçiboynuzu pekmezı yada kendısı bunları tükettırmeye calısıyorumm. Evet bu sayılarla bıraz zor durumumuz bıde bende prolaktin yuksek cıktk dostınex kullanıyorum 45di suan ne bılemıyorum 2aydır ılac ıcıyorum
Canımm ne tedavısı olacakki eşin? Bızde yarın doktora gıdecegız belkı aşılama yaptırabılırımEvet öyle bundan önce geçen sene benim bir dış gebeliğim oluşmuştu allahtan erkeklerin sperleri tedavi ile çabuk topluyor Mart’tan umutluyum
İlaç tedavini alıyor ya şuan sperleri düzelmeden asla kendime bir işlem yaptırmayı düşünmüyorum adet oldum şimdiCanımm ne tedavısı olacakki eşin? Bızde yarın doktora gıdecegız belkı aşılama yaptırabılırım
Evet %2 oldugu ıcın önerıyor yarın konusacagız kendısı cook yoğun gece 22.40a randevu aldıkİlaç tedavini alıyor ya şuan sperleri düzelmeden asla kendime bir işlem yaptırmayı düşünmüyorum adet oldum şimdibu arada morfoloji düşükse aşılama öneriyormu ki doktorun
İnşallaj faydası olur olmasa bile hacamat sünnetEvet %2 oldugu ıcın önerıyor yarın konusacagız kendısı cook yoğun gece 22.40a randevu aldıkyarın görecegız bakalım nolcak he bu arada ben ve eşim hacamat olduk belkı bir faydasını görürüz diye..
Ben başladım bugün yine,sen kullancan miKızlar bu ay klomen kullanacak misiniz?
ben de yarın başlayacağım başka bir ilaç kullanacak mısınızBen başladım bugün yine,sen kullancan mi
Hayır başka ilaç kullanmicam sadece 2 kutu klomen icicem hapları 2 ,2 iciyorumben de yarın başlayacağım başka bir ilaç kullanacak mısınız
anladım canımHayır başka ilaç kullanmicam sadece 2 kutu klomen icicem hapları 2 ,2 iciyorum
Ben bu ay hiç bir şey kullanmayacağım , inşallah siz güzel haberler veririsinizKızlar bu ay klomen kullanacak misiniz?
Evet bende 2 gün önce vurdum ağrı. Bu sabah başladı ve adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım varBende ctesi vuruldum dün gece bel ağrısı başladı bugun de kendimi adet olmusum gibi hissediyorum karın agrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?