- 23 Şubat 2021
- 235
- 182
- 53
- 28
İnşalllahhh❤İnşallah bu ay hamile kalırız yaa yoksa düşünmekten kafayı yicem
Benimde iğne vurulali 11.gün oldu bugün belim ağrıyor nedenseKızlar yumurtanın çatladığı yerde ağrı his ediyorum , böyle his eden varmı aranızda acaba döllenmenin etkisimi? T Teletabiiii
Benim de iğnenin 9.günü arada bel ağrısı oluyor o kadarBenimde iğne vurulali 11.gün oldu bugün belim ağrıyor nedense
Hayır benden istemedi de senin adet tarihine ne kadar var dahaKızlar progestron hormonu baktırdım bugün 25,83 çıktı ? Sizden de istedi mi doktorunuz ? T Teletabiiii H hayal98
benden de istenmedi kontrole falanda çağırmadılar bugün 7. günüm adetime de 7 gün kaldı adet olacakmış gibi hissediyorum siz de öyle mi?Kızlar progestron hormonu baktırdım bugün 25,83 çıktı ? Sizden de istedi mi doktorunuz ? T Teletabiiii H hayal98
Benim de 4 gün felan var adetli gibiyim aynı karnım agrıobenden de istenmedi kontrole falanda çağırmadılar bugün 7. günüm adetime de 7 gün kaldı adet olacakmış gibi hissediyorum siz de öyle mi?
10 gün var adet tarihine şuna iyi bir ovulasın olduğunu gösteriyorHayır benden istemedi de senin adet tarihine ne kadar var daha
benden de istenmedi kontrole falanda çağırmadılar bugün 7. günüm adetime de 7 gün kaldı adet
Benimde kasık ve karın ağrısı varBenim de 4 gün felan var adetli gibiyim aynı karnım agrıo
İnşallah adet olmayız hiç birimizbenden de istenmedi kontrole falanda çağırmadılar bugün 7. günüm adetime de 7 gün kaldı adet olacakmış gibi hissediyorum siz de öyle mi?
Zaten iğne vurulduktan Sonra doktorum beni kontrole çağırdı catladigini söylemişti ozaman10 gün var adet tarihine şuna iyi bir ovulasın olduğunu gösteriyorsiz talep etseydiniz sonuçta çatlayıp çatlamadığını veya yumurtanızın ne kadar kaliteli çatladığını progestron değerinden anlaşılıyor ..ben aylardır her ovulasyonda baktırıyorum progestronuma
Benimde 5 gün var adetime belim ağrıyor sadecebenden de istenmedi kontrole falanda çağırmadılar bugün 7. günüm adetime de 7 gün kaldı adet olacakmış gibi hissediyorum siz de öyle mi?
inşallah olmayız bakalım ama benim karnım da şişlik de var sende de öyle mi?Benim de 4 gün felan var adetli gibiyim aynı karnım agrıo
Aynen bende de var o yğzden biraz ğmidim kesildiinşallah olmayız bakalım ama benim karnım da şişlik de var sende de öyle mi?
AnladımZaten iğne vurulduktan Sonra doktorum beni kontrole çağırdı catladigini söylemişti ozaman
Ben her iğneden sonra hissediyorum hatta çatlamadı mı acaba diye düşünürdüm. Sanırım sebebi iğnenin diğer yumurtaları da büyütmesiKızlar yumurtanın çatladığı yerde ağrı his ediyorum , böyle his eden varmı aranızda acaba döllenmenin etkisimi? T Teletabiiii
Akıntı yok ama adet sancısı gibi sancı bende de varArkadaşlar aşırı derecede su gibi alıntım var sizde de öyle mi ? Bir de adet sancısı gibi sancim bata 6 gün var ?
Ben çatladıysan sonra da aynı yerde ağrı his etmeye başladım hatta hala karnım ağrıyor iğnenin etkisi bu kadar sürer mi acabaBen her iğneden sonra hissediyorum hatta çatlamadı mı acaba diye düşünürdüm. Sanırım sebebi iğnenin diğer yumurtaları da büyütmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?