- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 27
- Konu Sahibi damlahanim22
-
erken yaptıgında daha cocuk yerlesıp bhcg salgılanmaya baslamamasına ragmen ıgnenın ıcındekı bhcg testte cıkıyor. 15 gun gecmesıne gerek yok 12 gun kafi. ıgne etkısıyle pozıtıf cıkanlar neden hamıle olmasın kı? onun pozıtıfıyle hamılelık arasında nası bı ters orantı kurdugunu anlamadım . etkısı gecınce hala daha pozıtıfse hamılesındır. zaten ıgnenın etkısınden pozıtıfse yavas yavas rengı acılıyor sılıklesıyor sıfırlanıyor. ama gebelık olustuysa koyulasmaya baslıyor . evet kesn cızgı cıkartır . kac gun vucudunda kalacagı da kısısel. 1 haftada da sıfırlanabılır 12 gunde de. benım 10 gun 12 gunde gıtmıstı.Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi (ovitrelle) olduktan 1 hafta sonra hiç test yaptınız mı? Yaptıysanız çizgi çıktı mı gerçekten hamile kaldınız mı? Normalde iğnenin üstünden 15 gün geçmesi gerekmiş. Ama iğneyi vurduktan 1 hafta sonra test yapıp silik çizgi çıkmasına rağmen gebe kalanlar varmış öyle okudum bir yerde. Bir arkadaşta 1 haftadan sonra test yapmış negatif çıkmış. Aramızda aceleci davranıp test yapan sonrasında çıkan oldu mu
Ben Bugün test yaptım 11.gün ikinci çizgim silik bir kaç gün sonra kan vereceğim haber ederimMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi (ovitrelle) olduktan 1 hafta sonra hiç test yaptınız mı? Yaptıysanız çizgi çıktı mı gerçekten hamile kaldınız mı? Normalde iğnenin üstünden 15 gün geçmesi gerekmiş. Ama iğneyi vurduktan 1 hafta sonra test yapıp silik çizgi çıkmasına rağmen gebe kalanlar varmış öyle okudum bir yerde. Bir arkadaşta 1 haftadan sonra test yapmış negatif çıkmış. Aramızda aceleci davranıp test yapan sonrasında çıkan oldu mu
BekliyorumBen Bugün test yaptım 11.gün ikinci çizgim silik bir kaç gün sonra kan vereceğim haber ederim
Merhaba 9. Ve 10. Gün test yaptınız mıBen Bugün test yaptım 11.gün ikinci çizgim silik bir kaç gün sonra kan vereceğim haber ederim
Yok hayır yapmadım siz yaptınıZmıMerhaba 9. Ve 10. Gün test yaptınız mı
Yaptıklarım hep negatif çıktı bugün 11. Günü tekrar ilk idrarla yaptım yine yok nasip değilmişYok hayır yapmadım siz yaptınıZmı
Hadi yaYaptıklarım hep negatif çıktı bugün 11. Günü tekrar ilk idrarla yaptım yine yok nasip değilmiş
NasipYaptıklarım hep negatif çıktı bugün 11. Günü tekrar ilk idrarla yaptım yine yok nasip değilmiş
Yaa en güzeli adetin gecikmesinden sonra yapılan test ama biz baya meraklandıkNasipsizin sonuç nasıl
Öyle düşünmeyin canınızı sıkmayın gebelik yeni olduğu zaman idrar testinde çıkma ihtimali düşükmüş siz kan verin kan en net olacaktır rabbim kucağınızı inşallah boş bırakmaz ve şuan inşallah gebesinizdeYaptıklarım hep negatif çıktı bugün 11. Günü tekrar ilk idrarla yaptım yine yok nasip değilmiş
Yazmış olduğunuz bu güzel Dilek için size çok teşekkür ederimÖyle düşünmeyin canınızı sıkmayın gebelik yeni olduğu zaman idrar testinde çıkma ihtimali düşükmüş siz kan verin kan en net olacaktır rabbim kucağınızı inşallah boş bırakmaz ve şuan inşallah gebesinizde
Allahım en kısa zamanda kucağını doldursunYazmış olduğunuz bu güzel Dilek için size çok teşekkür ederimama her hangi belirtimde zaten yok nasipte yokmuş olmadığını biliyorum insan hisseder 🕊
Kan testi verdim aşılama 12.gün negatifÖyle düşünmeyin canınızı sıkmayın gebelik yeni olduğu zaman idrar testinde çıkma ihtimali düşükmüş siz kan verin kan en net olacaktır rabbim kucağınızı inşallah boş bırakmaz ve şuan inşallah gebesinizde
Benim bugün 5. Günüm adet günüm gelmeden yapmayı düşünmüyorum, gerçek sonuç vermiyormuş çünküMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi (ovitrelle) olduktan 1 hafta sonra hiç test yaptınız mı? Yaptıysanız çizgi çıktı mı gerçekten hamile kaldınız mı? Normalde iğnenin üstünden 15 gün geçmesi gerekmiş. Ama iğneyi vurduktan 1 hafta sonra test yapıp silik çizgi çıkmasına rağmen gebe kalanlar varmış öyle okudum bir yerde. Bir arkadaşta 1 haftadan sonra test yapmış negatif çıkmış. Aramızda aceleci davranıp test yapan sonrasında çıkan oldu mu
Hayırlısı olsun ne diyeyim ki pcoslu olduğum içib adet dönemini hesaplamıyorum düzensiz reglBenim bugün 5. Günüm adet günüm gelmeden yapmayı düşünmüyorum, gerçek sonuç vermiyormuş çünkü
Canım iğneden 14 gün sonra doğru sonuç veriyormış öyle hesapla istersen, doktorum bana 14 gün sonra yap dedi inşallah olumlu sonuçlar alırızHayırlısı olsun ne diyeyim ki pcoslu olduğum içib adet dönemini hesaplamıyorum düzensiz regl
Amin inşallah kuzumCanım iğneden 14 gün sonra doğru sonuç veriyormış öyle hesapla istersen, doktorum bana 14 gün sonra yap dedi inşallah olumlu sonuçlar alırız
Bugün ver kan değerin varla yok arası gibi kesin kan ver. Iğnenin 14. Yada 15.günü regl olmak gerekiyormerhaba bende 23 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 20. günüm regli olmadım kasık ağrım var geçen hafta kan testi verdim 2.30 çıktı geç döllenme vs olabilir mi hamile olma şansım var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?