- 8 Ekim 2024
- 207
- 21
- 13
- 24
- Konu Sahibi gamzelikiz36
O zamana kadar 13 oluyo zaten kesin sonuç çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamana kadar 13 oluyo zaten kesin sonuç çıkar
Sizin oralarda acilde falan verilmiyo mu
Hayır canım burası berbat hastane olarak şükür bitti gidiyorum 2 hafta sonraSizin oralarda acilde falan verilmiyo mu
Sabah idrar testim negatif ti amaO zamana kadar 13 oluyo zaten kesin sonuç çıkar
Onlara çok güvenme benimde ilk çatlatma da 10. Gün negatifti akşama kan verdim pozitif çıkmıştı 3 gün sonra idrar yaptım pozitif çıktıİdr
Sabah idrar testim negatif ti ama![]()
Ay dua edin bana olur mu inş benimde sonucum pozitif olurOnlara çok güvenme benimde ilk çatlatma da 10. Gün negatifti akşama kan verdim pozitif çıkmıştı 3 gün sonra idrar yaptım pozitif çıktı
İnşallah cnm sende duanı eksik etmeAy dua edin bana olur mu inş benimde sonucum pozitif olur![]()
Her zaman tüm bebek için anne olmak için uğraşan herkese dua ediyorım canım sende içlerinden birisinİnşallah cnm sende duanı eksik etme
Merhaba ovitrelle nerden buldunuz acabaBen letu kullandım iğne ovitrelle canım
Merhaba ovitrelle nerden buldunuz acabe
Eczaneden baya araman gerekiyorMerhaba ovitrelle nerden buldunuz acaba
EMerhaba ovitrelle nerden buldunuz acaba
Eczaneden cnm baya araman gerekiyo bulunmuyorMerhaba ovitrelle nerden buldunuz acaba
Bugün 12. Gün test yine negatif yarın kan vericem ama yok galibaİnşallah cnm sende duanı eksik etme
Burda 17. Gününde bile öğrenen gördüm dur umutsuz olma belirtilerin varmiBugün 12. Gün test yine negatif yarın kan vericem ama yok galiba![]()
Dün aşırı derece kasık ağrım vardı başkada bi belirtim yok canımBurda 17. Gününde bile öğrenen gördüm dur umutsuz olma belirtilerin varmi
Bende gittim bugün baktı yumurtan büyümemis daha 4 Gün sonra tekrar gel dediDün aşırı derece kasık ağrım vardı başkada bi belirtim yok canımhaklısın bende çok okudum ama işte korku hep alışmışız negatif görmeye
Kaç mm yumurtan hiç mi büyümemiş canım kaç gündür kullanıyosun ilacı birde .Bende gittim bugün baktı yumurtan büyümemis daha 4 Gün sonra tekrar gel dedi
Erken gebelik testlerin de yapsaydınDün aşırı derece kasık ağrım vardı başkada bi belirtim yok canımhaklısın bende çok okudum ama işte korku hep alışmışız negatif görmeye
3 yumurta cnm 10 10 11 perşembeye kadar büyür dedi 5 gün kullandim ilacıKaç mm yumurtan hiç mi büyümemiş canım kaç gündür kullanıyosun ilacı birde .
Birde bende akıntı var ama beyaz falan değil su gibi böyle
Aşkım perşembeden önce iki gün sonra git bana da öyle dendi bir gün sonra 5 cm büdüErken gebelik testlerin de yapsaydın
3 yumurta cnm 10 10 11 perşembeye kadar büyür dedi 5 gün kullandim ilacı
Şimdi erken gebelik testi aldırıyorum eşime bide onu deneyimErken gebelik testlerin de yapsaydın
3 yumurta cnm 10 10 11 perşembeye kadar büyür dedi 5 gün kullandim ilacı
Çarşamba mi gitsem yani diyosunAşkım perşembeden önce iki gün sonra git bana da öyle dendi bir gün sonra 5 cm büdü