- Konu Sahibi gamzelikiz36
Hala böyleToplanmis gibi duruyo şimdiki halini atsana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala böyleToplanmis gibi duruyo şimdiki halini atsana
Bozuk belli yarın tekrar al yap sen bu ay tedavi olmdn demiHala böyle
Ay cnm msjlarini gördüm şimdi iğne yapmışsın tekrar insallah hayırlı haberler alırsınHala böyle
İnş bakalım 17 sinde kan vericem inşalah canımAy cnm msjlarini gördüm şimdi iğne yapmışsın tekrar insallah hayırlı haberler alırsın
Evde testim var yenisini yapsam mı şimdi?Ay cnm msjlarini gördüm şimdi iğne yapmışsın tekrar insallah hayırlı haberler alırsın
Yap cnm iğnenin kaçıncı günü şimdiEvde testim var yenisini yapsam mı şimdi?
10. Günü yaptığım günü saymazsak 9. Doktor kist olmuş dedi çatlamamış sonra iğneyi yapan doktor baktı çatlamış o kist başka kist çatlattığımız yumurta o tarafta değildi kesinlikle çatlamış dediYap cnm iğnenin kaçıncı günü şimdi
Yakından şuan bakıyorum5 dkk geçti yok kdr az ikinci çizgi var ama yok kdr azBöyle oldu yaptım canımpozitife döner mi
Canım sen iyisi kan ver bunlara güvenmeBöyle oldu yaptım canımpozitife döner mi
Erken değilmi 17 sini bekleyeyim dimiCanım sen iyisi kan ver bunlara güvenme
2 gün sonrada vereblrsn cikiyo net benim diğeri 10. Gün belli olduErken değilmi 17 sini bekleyeyim dimi
Tamam canım kandan önce idrarda çıkmaz galiba dimi belli bir seviye lazım2 gün sonrada vereblrsn cikiyo net benim diğeri 10. Gün belli oldu
İdrarda genelde 13. 14. Gün çıkıyoTamam canım kandan önce idrarda çıkmaz galiba dimi belli bir seviye lazım
Hiç bir belirtim yok belim ağrıyor sadece göğüslerimde hassasiyet falan yokİdrarda genelde 13. 14. Gün çıkıyo
Çok kişide okudum belirtisi olmayan bende letuya basldm kasiklarimda hiç ağrı yok buyumuyo kesinHiç bir belirtim yok belim ağrıyor sadece göğüslerimde hassasiyet falan yok![]()
Hayır hiç öyle düşünme canım letu bendede hiç ağrı yapmadı klomen yapıyordu ama letu yapmadan büyütüÇok kişide okudum belirtisi olmayan bende letuya basldm kasiklarimda hiç ağrı yok buyumuyo kesin
İnşallah inşallah cnm avakado incir havuç kürü yapyrm büyüsün diye ama baklamHayır hiç öyle düşünme canım letu bendede hiç ağrı yapmadı klomen yapıyordu ama letu yapmadan büyütüinşlh hayırlı sonuçlansın iyi düşünelim iyi olsun
Yap avakoda her zaman tüket zamanı var olucak inanıyorum benİnşallah inşallah cnm avakado incir havuç kürü yapyrm büyüsün diye ama baklam
Cnm sen lutuyu günde bir kez mi iki kez mi kullydnYap avakoda her zaman tüket zamanı var olucak inanıyorum ben