• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Evet sabah aç karinla aldım bir tane bide saat 3de içtim bugün gün içinde diğer günler öyle birşey yapmdm sadece bugün yaptım
Canım ben ileri derecede pcosum şimdi doktor sana 1 tane dediyse uygula içine sinmicekse ya düzenli olarak sabah akşam iç ama bu sürede sık aralıklarda ovulasyon takibi yap kist yapabiliyor en azından istenilen boyutta yakala 🙏🏻

Canım ben ileri derecede pcosum şimdi doktor sana 1 tane dediyse uygula içine sinmicekse ya düzenli olarak sabah akşam iç ama bu sürede sık aralıklarda ovulasyon takibi yap kist yapabiliyor en azından istenilen boyutta yakala 🙏🏻
Cnm benimde öyle ileri derecede 3 defa letu kullandm 5 gün her gidişimde büyümemis git 1 hafta sonra tekrar gel diyolar o yüzden kullndm yanlış yaptım zaten artık yapmycm

Al kesinlikle al canım ocean marka aldım en iyisi o şuan çok etkisini gördüm bir ayda o şişkinlik ödem malum bizim baş belamız resmen azalttı ge daha dinç hissediyorum
İnşallah tutar eğer tutmazsa diğer ay alayım artık ilacdan gerçekten bıktım 2 yıldır evliyim her günün ilaçla geçti

Kızlar çatlatmanın 10. Günü aşırı baş dönmem var dudaklarım yüzüm uyuşuyor anlık güçsüz kalıyorum ve şuan çok fazla yaşayan varmı iğnenin etkisimidir hala yardım

Elimde ovitrelle var adanadayim ücretli vercem

Kızlar çatlatmanın 10. Günü aşırı baş dönmem var dudaklarım yüzüm uyuşuyor anlık güçsüz kalıyorum ve şuan çok fazla yaşayan varmı iğnenin etkisimidir hala yardım
Canım bı gidip kan versene sen illaki belli olur eğer negatif çıkarsa 14. Güne kadar tekrar bakarsn

Back
X