- Konu Sahibi gamzelikiz36
Sabah akşam kullandım ben cnm ,Cnm sen lutuyu günde bir kez mi iki kez mi kullydn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah akşam kullandım ben cnm ,Cnm sen lutuyu günde bir kez mi iki kez mi kullydn
Bana bir kez birkez dedi doktor bende bugün öyle iki tane içtim sabah bide 3deSabah akşam kullandım ben cnm ,
Anlamadım canım doktor günde bir tane iç dedi sen bi sabah bide öğlen 3 de bir tane daha yani 2 tanemi içtinBana bir kez birkez dedi doktor bende bugün öyle iki tane içtim sabah bide 3de
Evet sabah aç karinla aldım bir tane bide saat 3de içtim bugün gün içinde diğer günler öyle birşey yapmdm sadece bugün yaptımAnlamadım canım doktor günde bir tane iç dedi sen bi sabah bide öğlen 3 de bir tane daha yani 2 tanemi içtin
Canım ben ileri derecede pcosum şimdi doktor sana 1 tane dediyse uygula içine sinmicekse ya düzenli olarak sabah akşam iç ama bu sürede sık aralıklarda ovulasyon takibi yap kist yapabiliyor en azından istenilen boyutta yakalaEvet sabah aç karinla aldım bir tane bide saat 3de içtim bugün gün içinde diğer günler öyle birşey yapmdm sadece bugün yaptım
Cnm benimde öyle ileri derecede 3 defa letu kullandm 5 gün her gidişimde büyümemis git 1 hafta sonra tekrar gel diyolar o yüzden kullndm yanlış yaptım zaten artık yapmycmCanım ben ileri derecede pcosum şimdi doktor sana 1 tane dediyse uygula içine sinmicekse ya düzenli olarak sabah akşam iç ama bu sürede sık aralıklarda ovulasyon takibi yap kist yapabiliyor en azından istenilen boyutta yakala![]()
Anldım canım peki insitol kullanıyormusun pcoslularda en önemli takviye çok iyi geliyorCnm benimde öyle ileri derecede 3 defa letu kullandm 5 gün her gidişimde büyümemis git 1 hafta sonra tekrar gel diyolar o yüzden kullndm yanlış yaptım zaten artık yapmycm
Söyledi de almdm keşke alsaymisim ne biliyim dedim doğal şeyler yiyeyimAnldım canım peki insitol kullanıyormusun pcoslularda en önemli takviye çok iyi geliyor
Al kesinlikle al canım ocean marka aldım en iyisi o şuan çok etkisini gördüm bir ayda o şişkinlik ödem malum bizim baş belamız resmen azalttı ge daha dinç hissediyorumSöyledi de almdm keşke alsaymisim ne biliyim dedim doğal şeyler yiyeyim
İnşallah tutar eğer tutmazsa diğer ay alayım artık ilacdan gerçekten bıktım 2 yıldır evliyim her günün ilaçla geçtiAl kesinlikle al canım ocean marka aldım en iyisi o şuan çok etkisini gördüm bir ayda o şişkinlik ödem malum bizim baş belamız resmen azalttı ge daha dinç hissediyorum
Bende sizinle aynı durumdayım 2 yıldır uğraşıorum bu seferde olmazsa direk tüp bebeğe yönelicemİnşallah tutar eğer tutmazsa diğer ay alayım artık ilacdan gerçekten bıktım 2 yıldır evliyim her günün ilaçla geçti
Bende öyle yapcm cnm benim oluyo ama çocuğum da nedense bunda tutmadıBende sizinle aynı durumdayım 2 yıldır uğraşıorum bu seferde olmazsa direk tüp bebeğe yönelicem
İyice detaylıca araştırılması lazım benim hiç gebeliğim yokBende öyle yapcm cnm benim oluyo ama çocuğum da nedense bunda tutmadı
Amin amin cnm insallahİyice detaylıca araştırılması lazım benim hiç gebeliğim yokrabbim yardımcımız olsun bizde annelik duygusunu tadalım
Elimde ovitrelle var adanadayim ücretli vercemBen letu kullandım iğne ovitrelle canım
Elimde ovitrelle var adanadayim ücretli vercem
Canım bı gidip kan versene sen illaki belli olur eğer negatif çıkarsa 14. Güne kadar tekrar bakarsnKızlar çatlatmanın 10. Günü aşırı baş dönmem var dudaklarım yüzüm uyuşuyor anlık güçsüz kalıyorum ve şuan çok fazla yaşayan varmı iğnenin etkisimidir hala yardım
Kasıklarım çok ağrıyo regl oluyo gibi belim ağrıyo gece kustım kisttenvar o mu yapıyo bebek mi var kararsız kaldım en iyisi kan vereyim aldım ramdevu canımCanım bı gidip kan versene sen illaki belli olur eğer negatif çıkarsa 14. Güne kadar tekrar bakarsn
Bunlar gebelik belirtisi de olabilir ne zamana aldinKasıklarım çok ağrıyo regl oluyo gibi belim ağrıyo gece kustım kisttenvar o mu yapıyo bebek mi var kararsız kaldım en iyisi kan vereyim aldım ramdevu canım
SalıBunlar gebelik belirtisi de olabilir ne zamana aldin