Çatlatma iğnesi

Ben 28 temmuz da akşam ovitrelle iğnesi oldum çatlatma iğnesi sağda 21 mm yumurtam vardı 30 temmuz da sabah aşılama yapıldı bugün aşılamanın üstünden 8 gün geçti kasik ağrım var gogus hassasiyetim var ve bugün sabahtan beri ara ara mide bulantısı giriyo sizce ne zaman test yapmalıyım

inşallah canım ama benim bu ay ümidim kalmadı 21 inde iğne vuruldum salı günü regl olmam gerekiyordu olmadım dün kan verdim 0.6 çıktı ama henüz daha olamadım

Bence 4-5 gün daha bekle canım ilk aşılaman mı ne zamandır istiyorsunuz deniyorsunuz

Bence 4-5 gün daha bekle canım ilk aşılaman mı ne zamandır istiyorsunuz deniyorsunuz
İlk asilamam 1.5 senedir istiyoruz. 1 sene doğal yolla denedik. 5 aydır doktora gidiyoruz rahim inceligim varmış ilaçlar kullandim doğal yolla denedik olmadı bu ay aşılama yapildi.

Dün 10. Gündü test yaptım negatif çıktı kızlar sizce pozitife dönme şansı mi var mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…