Test günün ne zamanBen de 13 Aralık'ta ovitralle vurdum 15 Aralık da aşılama oldum. Yumurtalar 11 ve 14 mm diçok umudum yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test günün ne zamanBen de 13 Aralık'ta ovitralle vurdum 15 Aralık da aşılama oldum. Yumurtalar 11 ve 14 mm diçok umudum yok..
Test yaptın mıBenim hala arada batma oluyor bugun 2-3 dk sürdü en fazla. O da 3kez tekrarladı. Bir de çok fazla gaz var ve kabızlık sende nasıl
Ben daaha yapmadım ya korkuyorumBen merak edip bi testte yaptım ama negatif
Yok ya yapsam mı bilmiyorum sabah yapmayı düşünüyorum ama emin de değilim. Genelde test yaptıktan sonra aynı gün adet oluyorum o yüzden yapmaya cesaretim yokTest yaptın mı
Ben daaha yapmadım ben
Senin yarın 14.günün benim de 13 ben 11 de yaptım çıkmadı heralde bundan sonra da çıkmaz ağrılarım da var her an adet olacam gibiYok ya yapsam mı bilmiyorum sabah yapmayı düşünüyorum ama emin de değilim. Genelde test yaptıktan sonra aynı gün adet oluyorum o yüzden yapmaya cesaretim yok
İnşallah olmazsınYok ya yapsam mı bilmiyorum sabah yapmayı düşünüyorum ama emin de değilim. Genelde test yaptıktan sonra aynı gün adet oluyorum o yüzden yapmaya cesaretim yok
Hiç belli de olmaz ama benim normalde âdetim yarın oluyor değil miSenin yarın 14.günün benim de 13 ben 11 de yaptım çıkmadı heralde bundan sonra da çıkmaz ağrılarım da var her an adet olacam gibi
İnşallah ikimiz de olmayız ama uzanınca ayaklarıma ve belime bir ağrı giriyor. Bak baştan sonra belirtilerimi yazayım ki unutmayayım. Kasıklarımda bugun sabah bir batma oldu ve gitti. Dün de 2-3 kere oldu. Bugun göğsümde ağrı devam etti ağrı dokununca hassaslık şeklinde. Ama göğüs ucunda hiçbir şey yok. Ayaklarım ağrıyor belim ağrıyor ama sadece uzanınca ağrı geliyor. Uyku durumumda herhangi değişiklik yok hala aynı. Bir de geçen hafta çok ağır bir grip yaşadım. Aynı iğneyi yapm bir arkdaşım bende de olmuştu dedi. Gebeliği hastayken öğrenmişti. Umutlanmayı hiç istemiyorum ama o da belirti sayılır mı bilmiyorumİnşallah olmazsın
Hemen hemen benimde seninle aynı belirtiler inşallah olmayızİnşallah ikimiz de olmayız ama uzanınca ayaklarıma ve belime bir ağrı giriyor. Bak baştan sonra belirtilerimi yazayım ki unutmayayım. Kasıklarımda bugun sabah bir batma oldu ve gitti. Dün de 2-3 kere oldu. Bugun göğsümde ağrı devam etti ağrı dokununca hassaslık şeklinde. Ama göğüs ucunda hiçbir şey yok. Ayaklarım ağrıyor belim ağrıyor ama sadece uzanınca ağrı geliyor. Uyku durumumda herhangi değişiklik yok hala aynı. Bir de geçen hafta çok ağır bir grip yaşadım. Aynı iğneyi yapm bir arkdaşım bende de olmuştu dedi. Gebeliği hastayken öğrenmişti. Umutlanmayı hiç istemiyorum ama o da belirti sayılır mı bilmiyorum
İnşallah aşkımmm gerçekten 3 sene olacak Allah sabrı veriyor. Rabbim aratmasın kucağımızı boş bırakmasınHemen hemen benimde seninle aynı belirtiler inşallah olmayız![]()
Amin amin inşallah bu ara da sen progestron yapmış mıydın doktor istedi miİnşallah aşkımmm gerçekten 3 sene olacak Allah sabrı veriyor. Rabbim aratmasın kucağımızı boş bırakmasın![]()
Amin amin inşallah bu ara da sen progestron yapmış mıydın doktor istedi mi
E2 testinden bahsediyorsun değil mi yoksa farklı bir şey miAmin amin inşallah bu ara da sen progestron yapmış mıydın doktor istedi mi
30 AralıkTest günün ne zaman
Yok E2 yi bilmiyorum aşkım ben progestron testi adetin 21.günü yapılan test hani yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye bakıyorlarE2 testinden bahsediyorsun değil mi yoksa farklı bir şey mi
Hayırlısı olsun inşallah30 Aralık
Hepimizin inşallahHayırlısı olsun inşallah