• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Ben daaha yapmadım ben

Yok ya yapsam mı bilmiyorum sabah yapmayı düşünüyorum ama emin de değilim. Genelde test yaptıktan sonra aynı gün adet oluyorum o yüzden yapmaya cesaretim yok
Senin yarın 14.günün benim de 13 ben 11 de yaptım çıkmadı heralde bundan sonra da çıkmaz ağrılarım da var her an adet olacam gibi

Senin yarın 14.günün benim de 13 ben 11 de yaptım çıkmadı heralde bundan sonra da çıkmaz ağrılarım da var her an adet olacam gibi
Hiç belli de olmaz ama benim normalde âdetim yarın oluyor değil mi

İnşallah olmazsın
İnşallah ikimiz de olmayız ama uzanınca ayaklarıma ve belime bir ağrı giriyor. Bak baştan sonra belirtilerimi yazayım ki unutmayayım. Kasıklarımda bugun sabah bir batma oldu ve gitti. Dün de 2-3 kere oldu. Bugun göğsümde ağrı devam etti ağrı dokununca hassaslık şeklinde. Ama göğüs ucunda hiçbir şey yok. Ayaklarım ağrıyor belim ağrıyor ama sadece uzanınca ağrı geliyor. Uyku durumumda herhangi değişiklik yok hala aynı. Bir de geçen hafta çok ağır bir grip yaşadım. Aynı iğneyi yapm bir arkdaşım bende de olmuştu dedi. Gebeliği hastayken öğrenmişti. Umutlanmayı hiç istemiyorum ama o da belirti sayılır mı bilmiyorum

İnşallah ikimiz de olmayız ama uzanınca ayaklarıma ve belime bir ağrı giriyor. Bak baştan sonra belirtilerimi yazayım ki unutmayayım. Kasıklarımda bugun sabah bir batma oldu ve gitti. Dün de 2-3 kere oldu. Bugun göğsümde ağrı devam etti ağrı dokununca hassaslık şeklinde. Ama göğüs ucunda hiçbir şey yok. Ayaklarım ağrıyor belim ağrıyor ama sadece uzanınca ağrı geliyor. Uyku durumumda herhangi değişiklik yok hala aynı. Bir de geçen hafta çok ağır bir grip yaşadım. Aynı iğneyi yapm bir arkdaşım bende de olmuştu dedi. Gebeliği hastayken öğrenmişti. Umutlanmayı hiç istemiyorum ama o da belirti sayılır mı bilmiyorum
Hemen hemen benimde seninle aynı belirtiler inşallah olmayız 🥹❤️🤲🏻

Kızlar bende 23 unde hsg cekıldkm oncesınde femera kulandım ıkı tane sagda 20 21mm yunurtamar vardı bugun 9.40 da sabah catlama ıgnemı oldum hsg temız tupler acık ama enfeksıyon rahım agzını tıkamıs meger spermler hıc yukarı cıkamamıs bu zamana kadar doktor rahım agzını acıp genısletmıs tuolerden ılac gecmıs

Back
X