- 26 Mart 2015
- 70
- 18
- 28
- Konu Sahibi sananesanane
rica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışırım:))cok s
aol ilgilendigin icin tesekkrler:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışırım:))cok s
aol ilgilendigin icin tesekkrler:)
yumurtayla ilgili bisi bulanadim icmicem su surec gecene kadar bende okumustum cunku ilk hamilelik doneminde cig seyler tukentmeyin diyorlar belki dedigin gibi bu donemdede etkileyebilir en iyisi ara vermek :)rica ederim her zaman yardımcı olmaya çalışırım:))
fakat hergün iyi pişmiş 1 tane yumurta bu arada da tüketebilirsinyumurtayla ilgili bisi bulanadim icmicem su surec gecene kadar bende okumustum cunku ilk hamilelik doneminde cig seyler tukentmeyin diyorlar belki dedigin gibi bu donemdede etkileyebilir en iyisi ara vermek :)
onu yiyorum canim peynir zeytin bal domate salatalik maydanoz kahvaltim bunlarla geciyo yumurt bidr:)fakat hergün iyi pişmiş 1 tane yumurta bu arada da tüketebilirsin
naptin cNim nasil gidiyo bekleme suresiben de 23 mart ta yaptım çatlatma iğnesini (ovitrelle) ilk denemem.. umarım hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz miniklerimize :)
naptin cNim nasil gidiyo bekleme suresi
maydonozu fazla yememelilonu yiyorum canim peynir zeytin bal domate salatalik maydanoz kahvaltim bunlarla geciyo yumurt bidr:)
iğne olduğumda benim de adet günüme kadar kasıklarımda hep ağrı oldu kist oluşmadı, umarım seninde öyle olur.iğneden beri kasıklarımda hep sancı ve arasıra bel ağrım var..umarım kist oluşmamıştır da hamileyimdir..bir de iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama dün latin dansları kursuna başladım kafamı dağıtmak, çok düşünmemek için :) sen ne yaptın?
maydonozu fazla yememelisin. Adet dönemin yaklaştığında hiç yeme. Gebelik de maydanoz tavsiye edilmiyor.onu yiyorum canim peynir zeytin bal domate salatalik maydanoz kahvaltim bunlarla geciyo yumurt bidr:)
iğne olduğumda benim de adet günüme kadar kasıklarımda hep ağrı oldu kist oluşmadı, umarım seninde öyle olur.
Dans etmen psikolojine iyi gelir fakat edet dönemine yakınlaştığında yapmamalısın bence, belki bebiş olur.
kafani dagitmak icin iyi yapmisin ama bu donemde fazla hareket etmesen iyi olur bolca dinlenmen gerekli cunku ben hep yatiyom:)iğneden beri kasıklarımda hep sancı ve arasıra bel ağrım var..umarım kist oluşmamıştır da hamileyimdir..bir de iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama dün latin dansları kursuna başladım kafamı dağıtmak, çok düşünmemek için :) sen ne yaptın?
kiz sen yememli dedigin an vazgeciyorum hemen tamamdir buda silindi listeden:)onu yiyorum canim peynir zeytin bal domate salatalik maydanoz kahvaltim bunlarla geciyo yumurt bidr:)
canim sen igneden kac gun sonra test yapmistin persembe kan icin gidicem catlatma ignesinin ise yarayip yaramadiginA bakicaklarfakat hergün iyi pişmiş 1 tane yumurta bu arada da tüketebilirsin
15 gün sonra evde idrar testi yaptım. Fakat ben çatlatma iğnesi işe yarayıp yaramadığı için kan vermeye gitmedim. Doktorum böyle bişey dememişti. Sanırım kanda gebelik hormonuna bakacaklar anladığım kadarıyla.canim sen igneden kac gun sonra test yapmistin persembe kan icin gidicem catlatma ignesinin ise yarayip yaramadiginA bakicaklar
yumurtan kaç mm di ve ne zaman çatlatma iğnesi oldun?canim sen igneden kac gun sonra test yapmistin persembe kan icin gidicem catlatma ignesinin ise yarayip yaramadiginA bakicaklar
26sinda oldum igneyi ve 20mm di yumurtam gecen ayda boyle yaptilar bana gebelikle ilgili herhangi bi aciklama yapilmadi sadece yumurtanin catlayip catlamamasina bakicaz dedileryumurtan kaç mm di ve ne zaman çatlatma iğnesi oldun?
yumurtanin boyu etkilermi gebeligiyumurtan kaç mm di ve ne zaman çatlatma iğnesi oldun?
10 nisan da yapabilirsin gebelik testini daha erken yapmanı tavsiye etmen, iğnenin etkisiyle de pozitif çıkıyormuş.26sinda oldum igneyi ve 20mm di yumurtam gecen ayda boyle yaptilar bana gebelikle ilgili herhangi bi aciklama yapilmadi sadece yumurtanin catlayip catlamamasina bakicaz dediler
evet etkiler fakat senin 20 mm olmuş bu çok iyi zatenyum
yumurtanin boyu etkilermi gebeligi
biliom gecen ay uyarilmamistim ve erken test yaptim doktora bi gittim husran cok kotuydu neyse gecrn ay catlamisti mesela ama yinede hamile kalamafim peki igneden sonra gebelik belirtisi olarak neler olmustu sende ayin 9inda test dedi doktor cdnimevet etkiler fakat senin 20 mm olmuş bu çok iyi zaten