CATLATMA İGNESİNDE 12.GUN

yelizada123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
47
5
1
31
Bugün çatlatma iğnesi in 12.gunu sağ kasıkta ağrım vardı bugün kan verdim sonuç 2.32 çıktı. Yükselir mi.. 9.gunune kadar idrar testleri hep çift cizgiydi 11. Ve 12.gun negatife döndü. Bugünse kan değerim 2.32.. yardımcı olur musunuz lütfen.

Bugün çatlatma iğnesi in 12.gunu sağ kasıkta ağrım vardı bugün kan verdim sonuç 2.32 çıktı. Yükselir mi.. 9.gunune kadar idrar testleri hep çift cizgiydi 11. Ve 12.gun negatife döndü. Bugünse kan değerim 2.32.. yardımcı olur musunuz lütfen.
Canım yükselebilir. Perşembe yine ver istersen..benim de çatlama iğnesinde 10. Günüm bugün. Pazar idrar testi yapacağım

Ben Perşembe günü kan verdim 0.820ye düşmüş. Bugün 16.gunum adette olmadım. Bı küçük umuttur bekliyorum pazartesi gününü.

Ben Perşembe günü kan verdim 0.820ye düşmüş. Bugün 16.gunum adette olmadım. Bı küçük umuttur bekliyorum pazartesi gününü.
Canım benim aşılamadan sonra 14. Günüm. Bugün idrar testi yaptım negatif 😔 . Biraz okuma yaptım, aşılamadan sonra 14. Gün kana anca düşüyor denilmiş. Bilmiyorum doğru mu. Bana bir umut oldu. Benim de hala adetim gelmedi. Senin iğnenin mi aşılamanın mı 16. Günü canım

Canım benim aşılamadan sonra 14. Günüm. Bugün idrar testi yaptım negatif 😔 . Biraz okuma yaptım, aşılamadan sonra 14. Gün kana anca düşüyor denilmiş. Bilmiyorum doğru mu. Bana bir umut oldu. Benim de hala adetim gelmedi. Senin iğnenin mi aşılamanın mı 16. Günü canım
İğnenin benim canım

Bende test yaptım 11.gunden beri ama hep negatif sonuç aldım.. yarın tekrar kan vericem.
Ver bakalım canım baya olmuş senin de çıkabilir artık. Bugün baya okudum da aşılama sonrası, aşılma günü hariç 14. Günde kana düşüyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama biraz Umut oldu bana

Bende test yaptım 11.gunden beri ama hep negatif sonuç aldım.. yarın tekrar kan vericem.
Bahsettiğim mantığa göre Benim aşılama günü hariç daha 13. Gün... İdrarda görünmeme siz normal. 14. Gün kana düşse, idrara düşmesi de bir kaç günü bulur. Adetimiz gelmediği sürece şans var 🙏

Bahsettiğim mantığa göre Benim aşılama günü hariç daha 13. Gün... İdrarda görünmeme siz normal. 14. Gün kana düşse, idrara düşmesi de bir kaç günü bulur. Adetimiz gelmediği sürece şans var 🙏
Benimde aynı durum kan sonucunuzu yazın bende merak ettim şimdiden hayırlısı olsun

Merhabalar benimde iğne olalı 12. Günüm kasık ağrım var iştahım açıldı bi kaç gündür birde göğüslerimdeki damarlar daha koyu sanki sizin sonucunuz ne oldu
Bugün 12. Gün kan verdim 0.1 çıktı sanırım olmadı adeti bekleyeceğim gecikme olursa tekrar kan veririm sizin de hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız

Bugün 12. Gün kan verdim 0.1 çıktı sanırım olmadı adeti bekleyeceğim gecikme olursa tekrar kan veririm sizin de hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınız
Bende bu sabah test yaptım 13. Günüm negatif çıktı doktoruma yazdım oda 2 gün sonra kan vermemi istedi pozitif olur mu bilemiyorum bi umut işte

Sizin sonuç ne oldu acaba
Aslında şuan bilmiyorum canım. 18.gun 2 gün süren bı kanamam oldu tuhaf bı kanamaydi.. sonra haftasına kadın doğuma çıktım.. 1.20 çıktı betam. Fakat 6 ay önce kaybettigim bebeğimin de ilk kanda 1.20 çıktı. 10 gün sonra değerim yükselmisti baktirdigimda.. kızımdada çatlatma iğnesi oldum. Adet oldum sanmıştım üzerine görmüştum hamile çıktım. Kızım dünyaya gelmişti. Bundada umut ediyorum ki bu şekilde olucak. İnşallah ki hislerim yaniltmaz.. rabbim dualarımızı geri cevirmesin

Back
X