Boş umut vermek istemem, fakat bu net çıkmış. Silik değil. Bugün kan testi verdiniz mi.Merhaba klomen kullanıp , yumurtam olgunlaşınca 20 Eylül çatlatma iğnesi kıldım . İğne gününü sayarsak 12. Gün bugün silik çıktı sizceee pozitif mi kızlar çatlatma iğnesinden dolayı böyle çıkmaz heralde iğnenin etkisi geçmiş midir ? Bu arada ben 7. Gün kan testi verdim 12.18 çıktı ertesi gün yükselmiş mi diye verdim 8 çıktı yani onu da göz önünde bulundursak iğnenin etkisi çoktan geçmiş olmaz mı lütfen acil dönünnnnn
Evet verdim 9,97 çıktıBoş umut vermek istemem, fakat bu net çıkmış. Silik değil. Bugün kan testi verdiniz mi.
Evet verdim 9,97 çıktı sence erken mi davrandım bi çok yerde iğne gününü sayarak 12. Gün verin diyor sence hala iğne etkisi öyle olsa 8. Gün verdiğim 8 çıkmıştı daha düşük çıkmaz mıydıBoş umut vermek istemem, fakat bu net çıkmış. Silik değil. Bugün kan testi verdiniz mi.
5 ve üstü pozitif gebelik oluyor. Dr genelde 2 gün sonra tekrar kan sonucu istiyor. İnşallah 2 kat artmış olur. Düşük bir değer çıkınca tereddütte kalıyorlar. Kimyasal olabiliyor diye bekliyorlarEvet verdim 9,97 çıktı
O zaman 2 gün sonra tekrar vereyim canım çok teşekkür ederim dönüşün için . İnşallah pozitiftir5 ve üstü pozitif gebelik oluyor. Dr genelde 2 gün sonra tekrar kan sonucu istiyor. İnşallah 2 kat artmış olur. Düşük bir değer çıkınca tereddütte kalıyorlar. Kimyasal olabiliyor diye bekliyorlar
İnşallah sağlıkla yükselir. Hayırlı haberler paylaşmanı dilerimO zaman 2 gün sonra tekrar vereyim canım çok teşekkür ederim dönüşün için . İnşallah pozitiftir
İnşallah canım tabi paylaşırımİnşallah sağlıkla yükselir. Hayırlı haberler paylaşmanı dilerim
Bu sabah tekrar idrar testi yaptım sanki biraz düne göre koyulaşmış mı ? Üstteki dün alttaki demin yaptığımİnşallah sağlıkla yükselir. Hayırlı haberler paylaşmanı dilerim
Her gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendim 43.17 ileBu sabah tekrar idrar testi yaptım sanki biraz düne göre koyulaşmış mı ? Üstteki dün alttaki demin yaptığım
Aynen yapmamak lazım ama işte insan dayanamıyor sen ne düşünüyorsun var mıdır bide iğne gününü sayarak mı 15. Gün verdin ? Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallahHer gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendim 43.17 ile
Biraz daha koyu çıkmış sanki bence gebesin haberdar et bizi deBu sabah tekrar idrar testi yaptım sanki biraz düne göre koyulaşmış mı ? Üstteki dün alttaki demin yaptığım
Evet canım bende 1 ağustosta olmuştum 15 gün yaptım pozitif ama benim gebelik devam etmedi sağlıksız oldu kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden stres yapma diyorum benimde ilk gebelikti çok stres yaptım kafaya taktım. Oluruna bırak yat dinlen kafanı başka şeylere yor hayırlısı ise inşallah olur sağlıklı hayırlı evlat olurAynen yapmamak lazım ama işte insan dayanamıyor sen ne düşünüyorsun var mıdır bide iğne gününü sayarak mı 15. Gün verdin ? Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah
Tabi ederim teşekkürlerBiraz daha koyu çıkmış sanki bence gebesin haberdar et bizi de
Önemli olan kan değeri. Yarın kan testi yaptığında yaklasık 2 katına çıkması gerekir. İnşallah 2 kat ise bir süre yine beklemen gerekecek.5. Hafta Kese var mı. 6.hafta Bebek var mı. 7.hafta Kalp atısı olacak mı. Vs.. O yüzden şimdiden yıpratma kendini. Şu an için pozitif görünüyor sonuçta. Keyfini çıkarBu sabah tekrar idrar testi yaptım sanki biraz düne göre koyulaşmış mı ? Üstteki dün alttaki demin yaptığım
Çok üzüldüm canım tamamdır çok teşekkür ederim geri dönüşün için amin inşallah canımEvet canım bende 1 ağustosta olmuştum 15 gün yaptım pozitif ama benim gebelik devam etmedi sağlıksız oldu kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden stres yapma diyorum benimde ilk gebelikti çok stres yaptım kafaya taktım. Oluruna bırak yat dinlen kafanı başka şeylere yor hayırlısı ise inşallah olur sağlıklı hayırlı evlat olur
inşallah canımÖnemli olan kan değeri. Yarın kan testi yaptığında yaklasık 2 katına çıkması gerekir. İnşallah 2 kat ise bir süre yine beklemen gerekecek.5. Hafta Kese var mı. 6.hafta Bebek var mı. 7.hafta Kalp atısı olacak mı. Vs.. O yüzden şimdiden yıpratma kendini. Şu an için pozitif görünüyor sonuçta. Keyfini çıkar
Kızlar sonucum 26,98 çıkmış gebelik var mıÖnemli olan kan değeri. Yarın kan testi yaptığında yaklasık 2 katına çıkması gerekir. İnşallah 2 kat ise bir süre yine beklemen gerekecek.5. Hafta Kese var mı. 6.hafta Bebek var mı. 7.hafta Kalp atısı olacak mı. Vs.. O yüzden şimdiden yıpratma kendini. Şu an için pozitif görünüyor sonuçta. Keyfini çıkar
Bugün 2 gün sonra 26,98 çıktı sence var mı gebelik ?Evet canım bende 1 ağustosta olmuştum 15 gün yaptım pozitif ama benim gebelik devam etmedi sağlıksız oldu kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden stres yapma diyorum benimde ilk gebelikti çok stres yaptım kafaya taktım. Oluruna bırak yat dinlen kafanı başka şeylere yor hayırlısı ise inşallah olur sağlıklı hayırlı evlat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?