sonucum 26,98 çıkmış gebelik var mıÖnemli olan kan değeri. Yarın kan testi yaptığında yaklasık 2 katına çıkması gerekir. İnşallah 2 kat ise bir süre yine beklemen gerekecek.5. Hafta Kese var mı. 6.hafta Bebek var mı. 7.hafta Kalp atısı olacak mı. Vs.. O yüzden şimdiden yıpratma kendini. Şu an için pozitif görünüyor sonuçta. Keyfini çıkar
Neredeyse 3 katına çıkmış. Şimdi sıra kese için beklemede. İnşallah kimyasal a dönmez ve keseyi görürsün. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallahsonucum 26,98 çıkmış gebelik var mı
Amin kese ne zaman gözüküyorNeredeyse 3 katına çıkmış. Şimdi sıra kese için beklemede. İnşallah kimyasal a dönmez ve keseyi görürsün. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Değer yükseliyor canım inşallah hayırlısı ile vardır stres yapma hayırlısı ile Rabbim nasip etsin canmBugün 2 gün sonra 26,98 çıktı sence var mı gebelik ?
Kese ortalama canım 2500 lerde görünüyor bende iğneden sonra ortalama bir ay kadar süre sonra göründü dört buçuk beş haftalık iken karından gördüAmin kese ne zaman gözüküyor
Tamam canım çok sağol inşallah sağlıkla gelirKese ortalama canım 2500 lerde görünüyor bende iğneden sonra ortalama bir ay kadar süre sonra göründü dört buçuk beş haftalık iken karından gördü
Amin canım. Şimdi e nabızdan baktım canım ben 1 ağustosta oldum iğne 24 ağustosta kese görmüşüm ortalama 24 günü bulmuş sende öyle hesapla istersen zaten bu aşamada sen iki günde bir kan ver değerin 1500 bulur ise zaten iki gün sonra kadın doğuma git kese görünür direk karından görünsün diye böyle diyorum canım boşuna alttan bakılmasınTamam canım çok sağol inşallah sağlıkla gelir
Son adet başlangıcı ilk gün sayılıyor. O günden itibaren hafta olarak say. Bazen 5. bazen 6. Hafta görünüyor. Değer 2 günde bi artmalı. Sanırım 12 14 gün sonra görebilirsiniz. Artık kan verme dinlen, ağır kaldırma, yükseğe uzamaya çalışma, hipp gibi ağır kimyasal kokulardan uzak kal. İnşallah bebeğin seninle.Amin kese ne zaman gözüküyor
Tamam kuzum çok sağol doktor cuma tekrar verelim tekrar 2 katına çıkcak mı bakalım dediAmin canım. Şimdi e nabızdan baktım canım ben 1 ağustosta oldum iğne 24 ağustosta kese görmüşüm ortalama 24 günü bulmuş sende öyle hesapla istersen zaten bu aşamada sen iki günde bir kan ver değerin 1500 bulur ise zaten iki gün sonra kadın doğuma git kese görünür direk karından görünsün diye böyle diyorum canım boşuna alttan bakılmasın
Hayırlısı olsun artık canım hayırlısı ile sağlıkla bereketi ile gelsin hayırlı evlat olsunTamam kuzum çok sağol doktor cuma tekrar verelim tekrar 2 katına çıkcak mı bakalım dedi
Amin canım Allah olmayanlara nasip etsin inşallahHayırlısı olsun artık canım hayırlısı ile sağlıkla bereketi ile gelsin hayırlı evlat olsun
Çok sağol kuzum amin inşallahSon adet başlangıcı ilk gün sayılıyor. O günden itibaren hafta olarak say. Bazen 5. bazen 6. Hafta görünüyor. Değer 2 günde bi artmalı. Sanırım 12 14 gün sonra görebilirsiniz. Artık kan verme dinlen, ağır kaldırma, yükseğe uzamaya çalışma, hipp gibi ağır kimyasal kokulardan uzak kal. İnşallah bebeğin seninle.
Canım ben 12 ve 14. Gün kan testi verdim mecbur bekliyoruz zaten kanda 5 üstü çıksa bile 2 günde bir kan testi istiyorlar 2 katına çıkcak mı diye insan yıpranıyor vallaMerhaba kızlar.. Bende 23 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum.. Bugün 11.gün sanki hiç belirti yok gibi.. Göğüs uçlarım acıyor ve çok hafif adet olacakmışım gibi kasık ağrım var.. Bu ikinci gebeliğim olacak inşallah ama ilkinde bu kadar heyecan yapmamıştım 14.güne kadar beklemiştim ama şimdi çok sabırsızlanıyorum
Aynen bide Seyehate çıkma durumumuz var gibi.. O yüzden de hemen öğrenmek istiyorum ki ona göre plan yapayım.. Ama hayal kırıklığından da korkuyorumCanım ben 12 ve 14. Gün kan testi verdim mecbur bekliyoruz zaten kanda 5 üstü çıksa bile 2 günde bir kan testi istiyorlar 2 katına çıkcak mı diye insan yıpranıyor valla
Allah’a emanet canım çok kafaya takmamak lazım benim değerde 26,98 çöktü hamilelik var mı yok mu kimyasal Dönmez inşallah diye günlerdir kendimi yıpratıyorumAynen bide Seyehate çıkma durumumuz var gibi.. O yüzden de hemen öğrenmek istiyorum ki ona göre plan yapayım.. Ama hayal kırıklığından da korkuyorum
İnşallah vardır.. Bana yükselecek gibi geliyor..Allah’a emanet canım çok kafaya takmamak lazım benim değerde 26,98 çöktü hamilelik var mı yok mu kimyasal Dönmez inşallah diye günlerdir kendimi yıpratıyorum
Aaa çok üzüldüm canım inşallah Allah bir daha verir üzülmeİnşallah vardır.. Bana yükselecek gibi geliyor..Zaten düşük olunca belli oluyor.. Bnde 1buçuk aylık bebeğimi düşürdüm.. Düşürmeden 1 gün önce tüm hamilelik belirtilerin bitmişti..
İnşallah bakalım rabbim İsteyen herkese nasip etsin.. Olsun diye uğraşıyorum, düşükten sonra tüm düzenim değişti.. Vücudum toplayamadı kendiniAaa çok üzüldüm canım inşallah Allah bir daha verir üzülme
Olur Allah’ın izniyle sıkma canınıİnşallah bakalım rabbim İsteyen herkese nasip etsin.. Olsun diye uğraşıyorum, düşükten sonra tüm düzenim değişti.. Vücudum toplayamadı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?