Bugün de kan verdin mi? Güzel haberler ile gel inşallahÇok sağol kuzum amin inşallah
Bugün de kan verdin mi? Güzel haberler ile gel inşallah
Bugün vercem canım 13:30 gibi normalde doktor cuma ver dedi ama dayanamıyorum gidip vercem buraya yazarım sonucu sende pozitif midir ne düşünüyorsunBugün de kan verdin mi? Güzel haberler ile gel inşallah
Bide ben pazartesi 13:30 da verdim yine 13:30 gibi mi vereyim kanıBugün de kan verdin mi? Güzel haberler ile gel inşallah
Saati çok önemli değil ama laboratuvar önemli. Aynı yerde kan vermek gerekiyor.Bide ben pazartesi 13:30 da verdim yine 13:30 gibi mi vereyim kanı
58,53 çıkmış var mı daha önceki 26,98 diSaati çok önemli değil ama laboratuvar önemli. Aynı yerde kan vermek gerekiyor.
2 katına çıkmış şuan için sağlıklı ilerlediğini gösteriyor58,53 çıkmış var mı daha önceki 26,98 di
Doktor neden hamilesin veya değilsin demiyor tekrar kan ver pazartesi dedi2 katına çıkmış şuan için sağlıklı ilerlediğini gösteriyorcuma günü daha yüksek çıkar inşallah. Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Stres zarar verir. Bebeğiniz şuan sizinle, inşallah sımsıkı tutunur
Benim 514 çıkmıştı. Bana da demedi. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Sonucu gönderdim. Pozitif gördük ama kese ve bebek görmemiz gerekiyor 2 hafta sonra gel demişti. Yani dr lar emin olmadan tahminen bile bişey söylemeleri uygun değil. Kimyasal gebelik yaşadım daha önce. Onda da 2 kat artış çok iyi gidiyordu 200 le başladı 5 gün sonra düştü. Keseyi görene kadar birşey söyleyemem beklicez demişti. Sebep yoktu.Doktor neden hamilesin veya değilsin demiyor tekrar kan ver pazartesi dedi
Kötü bi durum insan merak ediyorBenim 514 çıkmıştı. Bana da demedi. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Sonucu gönderdim. Pozitif gördük ama kese ve bebek görmemiz gerekiyor 2 hafta sonra gel demişti. Yani dr lar emin olmadan tahminen bile bişey söylemeleri uygun değil. Kimyasal gebelik yaşadım daha önce. Onda da 2 kat artış çok iyi gidiyordu 200 le başladı 5 gün sonra düştü. Keseyi görene kadar birşey söyleyemem beklicez demişti. Sebep yoktu.
Benim 514 çıkmıştı. Bana da demedi. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Sonucu gönderdim. Pozitif gördük ama kese ve bebek görmemiz gerekiyor 2 hafta sonra gel demişti. Yani dr lar emin olmadan tahminen bile bişey söylemeleri uygun değil. Kimyasal gebelik yaşadım daha önce. Onda da 2 kat artış çok iyi gidiyordu 200 le başladı 5 gün sonra düştü. Keseyi görene kadar birşey söyleyemem beklicez demişti. Sebep yoktu.
Ben dr vs değilim. Sadece tecrübelerimi paylaşarak yorumluyorum. Değerin düşük de olsa yüksek dr olsa kese ve bebek görünmeli, kalp atışı olmalı,, pozitif görünce stres bitmiyor ki. Kafanı çok yoruyorsun. Bu bile engel olabilir, bir uğraş bulmalısın. Film izle, dışarı çık, vs sana iyi gelecektir.Eki Görüntüle 3140923
Sonucum nasıl sence 7 Eylül ilk adet günüm normalde 4 haftalık olmam lazım pozitifse ama 4-5 haftalık değer en az 1.500 gösteriyor
TamamdırBen dr vs değilim. Sadece tecrübelerimi paylaşarak yorumluyorum. Değerin düşük de olsa yüksek dr olsa kese ve bebek görünmeli, kalp atışı olmalı,, pozitif görünce stres bitmiyor ki. Kafanı çok yoruyorsun. Bu bile engel olabilir, bir uğraş bulmalısın. Film izle, dışarı çık, vs sana iyi gelecektir.
Her gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendim 43.17 igün çatlatma iğnesinin 16.fünü hatta 1 saat sonra 17 olacak.
Her gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendi
Tsbrik ederim bende bir sey sormak istiyorum. Yaklasik 1 saat sonra cat ignesinin 17 gunu olacak benimde daha once raatsizlandigim icin acilde beta baktilar 7.gunu falandi 15 cikti sonra 10.gunu ben baktirdim 3.10 cikti dusmuatu yani 14.gunu bir daha baktirdim 6.18 cikti ve bu sabah da kaset test kopkoyu pozitif erken gebelik testide kopkoyu pozitif cikti 2 dakika icinde hamilelik varmidir gercekten?Her gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendim 43.17 ile
2 günde bir kan istiyor doktorlar canım en az 2 katına çıkması laxım aynı durumu yaşadım değerim 58 çıktı dün yine kesin konuşmuyorlarTsbrik ederim bende bir sey sormak istiyorum. Yaklasik 1 saat sonra cat ignesinin 17 gunu olacak benimde daha once raatsizlandigim icin acilde beta baktilar 7.gunu falandi 15 cikti sonra 10.gunu ben baktirdim 3.10 cikti dusmuatu yani 14.gunu bir daha baktirdim 6.18 cikti ve bu sabah da kaset test kopkoyu pozitif erken gebelik testide kopkoyu pozitif cikti 2 dakika icinde hamilelik varmidir gercekten?
Yani canım 6.18 değerde silik çıkması lazım değerim 58 hala silikten bi tık koyu görüyorum testler güvenilir değil 2 günde 1 kan ver dediğim gibiBugün çat iģnesinin 1 saat sonra 17.günü olcak bata da 3 günüm var kendi adet tarihim. 3 gün önce beta 6.18di şimdi testler böyle ne dersiniz kızlar 2 dakikada çıkan sonuç
Ama 5in ütünde olunca gebelii var diyorlar. Sadece düzenli artıyirmu diye 2 günde bir kan istiyorlar o da saģlıklı vs duye yanlış mı biliyorum yoksa2 günde bir kan istiyor doktorlar canım en az 2 katına çıkması laxım aynı durumu yaşadım değerim 58 çıktı dün yine kesin konuşmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?