ÇATLATMA İĞNESİNDEN 12 SONRA POZİTİF

58,53 çıkmış var mı daha önceki 26,98 di
2 katına çıkmış şuan için sağlıklı ilerlediğini gösteriyor cuma günü daha yüksek çıkar inşallah. Daha fazla yıpratmayın kendinizi. Stres zarar verir. Bebeğiniz şuan sizinle, inşallah sımsıkı tutunur

Doktor neden hamilesin veya değilsin demiyor tekrar kan ver pazartesi dedi

Doktor neden hamilesin veya değilsin demiyor tekrar kan ver pazartesi dedi
Benim 514 çıkmıştı. Bana da demedi. 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Sonucu gönderdim. Pozitif gördük ama kese ve bebek görmemiz gerekiyor 2 hafta sonra gel demişti. Yani dr lar emin olmadan tahminen bile bişey söylemeleri uygun değil. Kimyasal gebelik yaşadım daha önce. Onda da 2 kat artış çok iyi gidiyordu 200 le başladı 5 gün sonra düştü. Keseyi görene kadar birşey söyleyemem beklicez demişti. Sebep yoktu.

Kötü bi durum insan merak ediyor

Sonucum nasıl sence 7 Eylül ilk adet günüm normalde 4 haftalık olmam lazım pozitifse ama 4-5 haftalık değer en az 1.500 gösteriyor

Eki Görüntüle 3140923
Sonucum nasıl sence 7 Eylül ilk adet günüm normalde 4 haftalık olmam lazım pozitifse ama 4-5 haftalık değer en az 1.500 gösteriyor
Ben dr vs değilim. Sadece tecrübelerimi paylaşarak yorumluyorum. Değerin düşük de olsa yüksek dr olsa kese ve bebek görünmeli, kalp atışı olmalı,, pozitif görünce stres bitmiyor ki. Kafanı çok yoruyorsun. Bu bile engel olabilir, bir uğraş bulmalısın. Film izle, dışarı çık, vs sana iyi gelecektir.

Tamamdır

Her gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendi

Her gün yapıp stres yapma canm en net sonuç 15 ile 16 gün alınıyor bende 15 gün öğrendim 43.17 ile
Tsbrik ederim bende bir sey sormak istiyorum. Yaklasik 1 saat sonra cat ignesinin 17 gunu olacak benimde daha once raatsizlandigim icin acilde beta baktilar 7.gunu falandi 15 cikti sonra 10.gunu ben baktirdim 3.10 cikti dusmuatu yani 14.gunu bir daha baktirdim 6.18 cikti ve bu sabah da kaset test kopkoyu pozitif erken gebelik testide kopkoyu pozitif cikti 2 dakika icinde hamilelik varmidir gercekten?

2 günde bir kan istiyor doktorlar canım en az 2 katına çıkması laxım aynı durumu yaşadım değerim 58 çıktı dün yine kesin konuşmuyorlar

Bugün çat iģnesinin 1 saat sonra 17.günü olcak bata da 3 günüm var kendi adet tarihim. 3 gün önce beta 6.18di şimdi testler böyle ne dersiniz kızlar 2 dakikada çıkan sonuç

Eklentiler

• 20221006_163445.webp
    5 KB · Görüntüleme: 241
  • 20221006_163432.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 223
Bugün çat iģnesinin 1 saat sonra 17.günü olcak bata da 3 günüm var kendi adet tarihim. 3 gün önce beta 6.18di şimdi testler böyle ne dersiniz kızlar 2 dakikada çıkan sonuç
Yani canım 6.18 değerde silik çıkması lazım değerim 58 hala silikten bi tık koyu görüyorum testler güvenilir değil 2 günde 1 kan ver dediğim gibi

2 günde bir kan istiyor doktorlar canım en az 2 katına çıkması laxım aynı durumu yaşadım değerim 58 çıktı dün yine kesin konuşmuyorlar
Ama 5in ütünde olunca gebelii var diyorlar. Sadece düzenli artıyirmu diye 2 günde bir kan istiyorlar o da saģlıklı vs duye yanlış mı biliyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…