Aminnnnn canım çok sağol güzel duaların için sen içini ferah tut iğne yapıldıktan sonra mutlaka bu saatler içinde çatlar inşallah sen ve tüm isteyenler en kısa zamanda hamile kalırsınıza.s.
gunaydın ben de bu ay ilk defa catlatma ignesi oldum..03.06 tarihinde..biz de 36 saat sonra ve ertesi gun ilişkiye girdik o kadar...sonrasında asırı derecede şişkinlik oldu bende..iğne yaparmış..dün test yaptım..idrarda pozitif kanda ise henuz değerim dusuk cıktı..dr yarın kan testini tekrar istedi..beta hcg 7.2 çıktı..bakalım yarın eğer yukselmişse sevinebilicem..umarım sende bu ay basarmıssındır
gunaydın ben de bu ay ilk defa catlatma ignesi oldum..03.06 tarihinde..biz de 36 saat sonra ve ertesi gun ilişkiye girdik o kadar...sonrasında asırı derecede şişkinlik oldu bende..iğne yaparmış..dün test yaptım..idrarda pozitif kanda ise henuz değerim dusuk cıktı..dr yarın kan testini tekrar istedi..beta hcg 7.2 çıktı..bakalım yarın eğer yukselmişse sevinebilicem..umarım sende bu ay basarmıssındır
sema reglin ne zaman
arkadaşlar bende cumartesi günü çatlatma iğnesi vurundum.dün gece ve bu gece ilişki önerdi doktor.geçen ay 2 tane yumurtam büyümüştü.çatlatma iğnesi vurundum ama kist oluştu.bu ayda korkuyorum kiste dönüşür diye.işallah hepimizde küçük yavrularımıza kavuşuruz.
canım kist için ne kullandın acaba dün doktora gittim 33mm 2 yumurta iğneye rağmen çatlamamış bana doğum kontrol hapı kullanacan dedi gynelle verdi bu ay boş geçecek yani neyse umarım bu ay hamiş olursun canım rabbim isteyen herkeze o güzel duyguyu yaşatır inşallaha.s.
evet ya inşallah kist oluşmaz tekrar, bende dün vuruldum çatlatma iğnemi 2 tane yumurta oluşmuş dedi drum bunlar catlamassa kist olarak kalacak dedi.peki kistler sonra nasıl gidecek catlama olmassa :sm_confused:
inşallah canım çok kafamı takmadan serbest takılmaya çalışıyorum ama olmuyor işte sürekli beynim o konuyla meşgul rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?