çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

KIZLAR ALLAHIMA SUKUR 2.CI CATLATMA IGNESINDEN SONRA HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM, ALLAHIM TUM ISTEYENLERE VERSIN EN KISA ZAMANDA INS.kaydirigubbakcemile2

tatlım tebrik ediyorum darısı başımıza Güzelim anlatsana hamilelik belirtisii varmıydı?yumurta kaç mm iğne oldu nasıl birlikte oldunuz tioları versene bacım klava:

canım tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin.darısı benim başıma bende 2 gün önce ilk defa vuruldum.

canım ben 2 ay vuruldum 3 ay igne istemedim doktorum igne 1 ay daha etkisini devam ediyor bu ay kalırsın demişti oay hamile oldugumu ögrendim allahım herkezin gönlünün muradını versin...

KIZLAR ALLAHIMA SUKUR 2.CI CATLATMA IGNESINDEN SONRA HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM, ALLAHIM TUM ISTEYENLERE VERSIN EN KISA ZAMANDA INS.kaydirigubbakcemile2

canım bende aynı seylerı yasıyorum ama hamılemıyım degılmıyım bılmıyorum çatlatma ıgnesınden 10 gun sonr atest yaptım ıkıncı cızgı hafıf sılık cıktı sımdı adetım geldı ıkı gun gectı ama bılmıyorum belım cok agrıyoo ama haıyırlısı rabımm ona sıgınır ondan yardım dılerız...aminnnn

selam arkadaşlar bende 36 saat önce perşembe günü iğne oldum bugün yarın ilişki pazartesi boş salı çarşamba ilişki verdi bu bekleme neden bi bilginiz varmı ara verilmesinde

selam arkadaşlar bende 36 saat önce perşembe günü iğne oldum bugün yarın ilişki pazartesi boş salı çarşamba ilişki verdi bu bekleme neden bi bilginiz varmı ara verilmesinde

meraba bende 36 saat once cuma gunu oldum iiğnemi Allah ım nolur tutsun hepımızınkı bu araada bekleyişin nedeni spermin kalitesinin düşmesi nedeniyle hergün ilişki önermiyorlar.bu arada sureklı paylasalım olurmu kendımızdekı degısıklıklerı belkı bu bekleyıste destek oluruz bırbırımızevereliniortak

kızlar ben ayın 19unda çatlatma iğnesi oldum bugün halılarımı sildim koltuklarımı çektim yani baya ağır falan kaldırdım yaa hamile kaldıysam düşermi bebek yada tutmazmı artık

bende oldum igne ama 36 saat sonra olsun ilişki dedi bana carsamba sabah ve persembe sabah dedi pazartesi 10 da vuruldum ben yanlısmı yaptık yoksa yardım edin ne olur

merhaba bende günde 3 klomenle 3 yumurta sahibi oldum pregnly çatlama iğnesi vuruldum iğne etkiyi 24 saaatten sonra yapar dedi beklemedeyim YÜCE RABBİM KOLLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH HEPİMZE SAĞLIKLI HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN AMİN.

slm bende günde 3 tane klomen kullandım bugün iğne yaptırdım bende beklemedeyim kaçıncı gün belli olur bilgisi olan var mı? ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ET.

slm bende günde 3 tane klomen kullandım bugün iğne yaptırdım bende beklemedeyim kaçıncı gün belli olur bilgisi olan var mı? ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ET.

slm bende bugün ilk çatlama iğnesini vurdurdm ancak ilaç tedavisinde 2.ayım dolayısıyla klomeni günde 2defa kulllanmıştım 36 saat içerisinde yumurtalarm çatlayacakmış gün aşırı ilişki dedi bakalım 3tane yumurta üretmişim gerçi inşallaa olur allahım hepimize yardım etsin........ve de bugün bana bir hap daha verdi progestan olarak düşme olasılığını düşürmek için ayrıca glokopenh folikasit ve estrofene devam ediyorum 13gün sonra gidicem gebelik testi yapıcak demekki 15gün içerisinde belli oluyor.......

mrb kızlar. bu çatlatma iğnesi kolay bulunabilen bişey mi? bir eczaneye sordum yok dedi. kolay bulunmaz dedi. bi de fiyatı nedir? bilen var mı?

iğnenin fiyatı 80 lira bana koldan vurdu ve hamileyim 5 yıldan sonra

teşekkürler. iğneden sonra ağrı falan oldu mu? kasıklarda ağrı olduğunu duydum. ilk iğneden sonra mı hamile kaldın? klomen kullandın mı iğne öncesi? çok soru sordum kusura bakma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…