Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı günde adet oluyorsunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayatzorrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
107
92
18
Kızlar bu 3. Deneyimim klomen artı çatlatmak iğnesi oluyorum. İlk ay çatlatma iğnesinden sonra 19. Gün adet oldu, 2.de 20. Günde adet oldum bu 3. Denemem de bugün 21. Gün oldu ama hala olmadım.. arada ağrıyor kasıklarım, gögüslerim şiş ama başka belirtiler yok. Sizde nasıl oldu. Biraz daha beklicem yine test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum..

Canım İnşaALLAH çift çizgiyi görürsün bende buay 2. Tedavimi oldum nasip olmadı 18. Gün adet oldum benimde göğüslerim ağrıyordu çok hassatı sancılarım vardı sivilcelerim çıkmıştı ama 16.günden sonra ağrılarım geçti adet ağrısı gibi bide arada batmalarım oluyordu geçti silvilcelrim geçti ama göğüslerim hala ağrıyordu çok umutlandım öyle olunca ama olmadı çok üzüldüm Allah nasip etmeyince etmiyor senin baya gün olmuş İnşaALLAH hamilesindir

Canım İnşaALLAH çift çizgiyi görürsün bende buay 2. Tedavimi oldum nasip olmadı 18. Gün adet oldum benimde göğüslerim ağrıyordu çok hassatı sancılarım vardı sivilcelerim çıkmıştı ama 16.günden sonra ağrılarım geçti adet ağrısı gibi bide arada batmalarım oluyordu geçti silvilcelrim geçti ama göğüslerim hala ağrıyordu çok umutlandım öyle olunca ama olmadı çok üzüldüm Allah nasip etmeyince etmiyor senin baya gün olmuş İnşaALLAH hamilesindir
Ya inşallah sizde hamile kalabilirsiniz en kısa sürede. Bakalım benimde ağrılarım azaldı inşallah olmam nasip artık 🥰

Valla canım Allah bize sabır versin çünkü çok zor bir süreç beklemek gerçekten zor kalp gerçekten çok yoruluyor
Senin kaçıncı deme benim 2. Siydi

Valla canım Allah bize sabır versin çünkü çok zor bir süreç beklemek gerçekten zor kalp gerçekten çok yoruluyor
Senin kaçıncı deme benim 2. Siydi
Aslında benim de 2. Denemem ama Eylül’de de bir deneme olmuştu sonra haziran kadar ara vermiştik onu da sayarsak 3. Ama benim hsgde rahim girişim kapalıydı bir silikonla açtı. Yani bunca zaman boşa kürek çekmişim. Bu ilk olmuştu.. öyle yanı :( siz kaç yaşındasınız nerede tedavi görüyorsunuz

canlarım benim Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin.... Klomen ilacı göğüslerde aşırı şişme acıma gebelik belirtisi gibi yapıyor. bende 5 ay tedavi de bunu kullandım her ay acaip göğüs ağrısı ile hamileyim dedim ama doktra sorunca ilaçtan kaynaklı demişti..

Öyle haklısın ilacın etkisi resmen insana hamilelik belirtileri veriyor vucüdum çok yanılttı hiç bir alakası yokmuş

Canım ben rahim filmi çekmedim ama bu sefer kararlıyım Allah nasip ederse bu seferki tedaviden önce çekicem İnşaALLAH eşimde test yapmasını isticem eşim şuan başka şehirde aralığa kadar mümkün görünmüyor ben siirtliyim 25 yaşındayım canım senin yaşın kaç bide eşinin testi yapıldı mı

canlarım benim Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin.... Klomen ilacı göğüslerde aşırı şişme acıma gebelik belirtisi gibi yapıyor. bende 5 ay tedavi de bunu kullandım her ay acaip göğüs ağrısı ile hamileyim dedim ama doktra sorunca ilaçtan kaynaklı demişti..
Evet bana bir de duphaston vermişti rahim duvarı kalınlaşsın diye o da hamilelik belirtileri yapar dedi nasil

Canım ben rahim filmi çekmedim ama bu sefer kararlıyım Allah nasip ederse bu seferki tedaviden önce çekicem İnşaALLAH eşimde test yapmasını isticem eşim şuan başka şehirde aralığa kadar mümkün görünmüyor ben siirtliyim 25 yaşındayım canım senin yaşın kaç bide eşinin testi yapıldı mı
Rahim filmini cek hormonlara baktir esinde sperm testi yapsin herseyiniz tam olsun sorun yoks zaten doktor yumurta takibine aliyor ins sikinti cikmaz rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz🌼

Back
X