- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
Evt 12 gün oldu gelmedi gelecek gibide deil hiç adet belirtisi yok testi tekrarlayacam bakalım hayırlısı sadece yüzüm çok sivilcelendi ve çöktü gören nolmuş sana diyorBen anlamadim smdi 12 gun mu oldu adetn gecikeli eger oyleyse tabiki testi tekrarla ins vardir bebis :)
Hiç belli olmaz cnm belki vardır bebeğin umudunu kaybetme inşanlah hamilesindirBen de catlatma ignesinin 14 .günü test yaptım negatif çıktı. 15 ya da 16 da adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Bugün 17 .gün yarın sabah tekrar test yapıcam. Normal de hiç gecikmezdi Adetim. Pek umutlu değilim ama hayırlısı
Amin cnmTestler yaniltabiliyor insallah guzel haberler aliriz kizlar busra bendede sivilceler cikti bel agrm var ama gogus agrm yok
ÜZÜLME cnm öznümüzdeki aya inşanlahTesti şimdi yaptim yine negatif
Hiç sanmıyorum iyi olan bi tek adetlerimdi o gitti artık herşey dahada zor olcakBenimde igne yqptirali 13.gun bitt yarin 14 olack adett olmadan umidinizi kaybtmeyin kizlar bazen gec dollenme kanda bile gec cikiyor iyi dusunun iyi olsn
İnşanlah cnm hakkında hayırlısı olsunYaptm malesef ckmadi yarn kan verecm cnm sbah insALlah cikar ya
Benimde igne yqptirali 13.gun bitt yarin 14 olack adett olmadan umidinizi kaybtmeyin kizlar bazen gec dollenme kanda bile gec cikiyor iyi dusunun iyi olsn
Bende 4 gün geciktim. Tam bu sabah doktora gitmeye karar verdim sanırım adet oluyom.agrilarim başladı. Kan tahlili yaptım. Saat 4 de sonuç alicam.hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?