Aşılama Catlatma ignesine ne zaman karar verilir

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ozele gidiyorum canim klomen kullanmaya baslayacagiz kendi haline birakacagiz bakaĺim ne olacak dedi 3ay olmadi malesef bu surecte yumurta buyukluklerine bakilmadi sadece yumurtalar iyi durumda mi rahim duvari ne durumda onlara bakildi.Sonra covid atlattik malesef o surecte 4ay ara verdik .Gecen hafta cumartesi gunu adetimin 3.gunu gittigimde igneye baslayabiliriz carsamba igne bitecek persembe kontrol dedi yumurtalar iyi durumda 1tane yumurta olusturmusuz 13.9 buyuklugunde 3iegne ertesi gun catlatma ignesi kol veya gobekten sonra adet olup olmamana gore ilerleyecegiz dedi
İnşAllah olmazsın adet bebeğin sana gelir canım

Insallah canim benim insallah buradan mutlu haberlerimizi paylasiriz karsilikli rabbim dualarimizi kabul eder insallah bizlere de saglikli bebisler nasip eder
Amin canım Rabbim siteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin, kimseye evlat acısı hasreti çektirmesin

Amin canım Rabbim siteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin, kimseye evlat acısı hasreti çektirmesin
Amin canim doktorla konustum yarin gidiyorum bakalm yumurta ne kadar buyumus aksamina son igne sonra catlatma nasipse

Back
X