Çatlatma iğnesinin 12.günü bakar mısınız?

Kizlar benimde 8. Günüm silinmiyor 3 gündür aynı gibi sankiEki Görüntüle 3348952
11 güne kadar yolu var benim 10 günde anca atılmıştı iğnenin etkisi vücuttan doktorum maksimum 11 güne kadar da uzayabilir demişti gününü bekleyin test yapıp kendinizi stese sokmayın arkadaşlar aşılama sonrasi tabi çatlatma iğnesi de oluyoruz iğnenin 9 cu günü yaptım çok heveslendim var diye 10 cu günü tekrar yapmıştım siliklesmisti üzülmüştum çok asilama oluyorsaniz lütfen 14 günü bekleyin sadece çatlatma ignesiyse 12 ci günden erken yapmayın bostan yere stres

Koyulaşma var ama evet haklısınız stres yapmamak lazim

Merhaba umarım gönlünüzce olur herşey her ay çatlama iğnesi vurmak mümkün mü neye göre belirleniyor bu iğne acaba bende aylardır hamile kalmaya çalışıyorum ama AMH düşük benim hiç yumurtlamaya dair belirtim yok

Benim amh da fazla diye olmuyor ikisi de sorun malesef doktorunuz ne diyorsa öyle yapın çünkü bizim sizle sorunumuz tam ters

Biri sabah diğerini demin yaptım.Ya yarın sabah koyulaşırsa var aynı çıkarsa ümidimi kesecek artık

Eklentiler

• IMG_8725.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 494
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…