İğne yazdı bana gebe kaldığını öğrendiğin gibi iğne yapacaksın dedi göbekten yapılan öyle de yakıyor kiAynen inşallah koyulaşır canım pıhtılaşma için bı şey kullanıyor musun ona göre ilaç başlarsın belki
Himm her şey mucizelerimiz için bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallahİğne yazdı bana gebe kaldığını öğrendiğin gibi iğne yapacaksın dedi göbekten yapılan öyle de yakıyor ki
İnşallah canım Sen başka testle takip et istersen.Laboquick iyidir.erken gebelik testleri hassas olduğu için hergün çıkarırHimm her şey mucizelerimiz için bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Maalesef hafta sonu eczaneler de uzak pazartesi ya da belki yarın alabilirsem alirimİnşallah canım Sen başka testle takip et istersen.Laboquick iyidir.erken gebelik testleri hassas olduğu için hergün çıkarır
Sağlık olsun.Bende bu yaptığım testi eczanede ilk gördüm sonra trendyolda 10lu aldım 100e beta 5 ve üzerini algılıyor kan testinde de doprulattımMaalesef hafta sonu eczaneler de uzak pazartesi ya da belki yarın alabilirsem alirim
Evet 7 ve 8 aynı gibi ama çok erken başlamışsınız 11.günden başladım benKizlar benimde 8. Günüm silinmiyor 3 gündür aynı gibi sankiEki Görüntüle 3348952
Geçen aylarda 11. Gün pozitifti hamile miyim iğne etkisi mi emin olamadigim için bu ay böyle takip yapıp emin olmak istedimEvet 7 ve 8 aynı gibi ama çok erken başlamışsınız 11.günden başladım ben
Bende bakayım yaSağlık olsun.Bende bu yaptığım testi eczanede ilk gördüm sonra trendyolda 10lu aldım 100e beta 5 ve üzerini algılıyor kan testinde de doprulattım
Bak bak canım markası vex pharmaBende bakayım ya
Tamam canım teşekkürlerBak bak canım markası vex pharma
Kaçıncı dakkada çıktı 10 dakka sonrası geçersiz ve testin markası artimed değil demi o yalancı çizgi cikariyorEki Görüntüle 3348932 kızlar çatlatma iğnesinin 11 ve 12.günleri.Daha ömcr 2 kez gebe kaldım pıhtılaşmadan dolayı kaybettim.SİZCE VARMI
11 güne kadar yolu var benim 10 günde anca atılmıştı iğnenin etkisi vücuttan doktorum maksimum 11 güne kadar da uzayabilir demişti gününü bekleyin test yapıp kendinizi stese sokmayın arkadaşlar aşılama sonrasi tabi çatlatma iğnesi de oluyoruz iğnenin 9 cu günü yaptım çok heveslendim var diye 10 cu günü tekrar yapmıştım siliklesmisti üzülmüştum çok asilama oluyorsaniz lütfen 14 günü bekleyin sadece çatlatma ignesiyse 12 ci günden erken yapmayın bostan yere stresKizlar benimde 8. Günüm silinmiyor 3 gündür aynı gibi sankiEki Görüntüle 3348952
Koyulaşma var ama evet haklısınız stres yapmamak lazim11 güne kadar yolu var benim 10 günde anca atılmıştı iğnenin etkisi vücuttan doktorum maksimum 11 güne kadar da uzayabilir demişti gününü bekleyin test yapıp kendinizi stese sokmayın arkadaşlar aşılama sonrasi tabi çatlatma iğnesi de oluyoruz iğnenin 9 cu günü yaptım çok heveslendim var diye 10 cu günü tekrar yapmıştım siliklesmisti üzülmüştum çok asilama oluyorsaniz lütfen 14 günü bekleyin sadece çatlatma ignesiyse 12 ci günden erken yapmayın bostan yere stres
12 ci güne kadar sabredinKoyulaşma var ama evet haklısınız stres yapmamak lazimEki Görüntüle 3349053
Merhaba umarım gönlünüzce olur herşey her ay çatlama iğnesi vurmak mümkün mü neye göre belirleniyor bu iğne acaba bende aylardır hamile kalmaya çalışıyorum ama AMH düşük benim hiç yumurtlamaya dair belirtim yokBen 6 aydır femara ovitrelle yapıyorum canım polikistik over var.Hazşran ve ekimde hamile kaldım ama pıhtılaşmadan dolayı düştüler sonra öğrendik tabi pıhtılaşma varmış bende.Dün ilk 10 dkkda testte bişey yoktu ama sonra kurumuş
Benim amh da fazla diye olmuyor ikisi de sorun malesef doktorunuz ne diyorsa öyle yapın çünkü bizim sizle sorunumuz tam tersMerhaba umarım gönlünüzce olur herşey her ay çatlama iğnesi vurmak mümkün mü neye göre belirleniyor bu iğne acaba bende aylardır hamile kalmaya çalışıyorum ama AMH düşük benim hiç yumurtlamaya dair belirtim yok
Artimed değil. hayır tabiki ilk 5 dkkda çıktı biliyorum bunlarıKaçıncı dakkada çıktı 10 dakka sonrası geçersiz ve testin markası artimed değil demi o yalancı çizgi cikariyor
Teşekkür ederim sağolunBenim amh da fazla diye olmuyor ikisi de sorun malesef doktorunuz ne diyorsa öyle yapın çünkü bizim sizle sorunumuz tam teşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?