Akşam tekrar yapicam bakalım ne cikacakAllah Allah niye öyle oluyo ki hamile misin acab
Aynen benim kini negatif kabul edebiliriz bence bende tekrar yapicam büyük ihtimalle negatif çıkarAkşam tekrar yapicam bakalım ne cikacak
Hayırlısı olsun canım ne diyeyimYok olmaz artık 8 aydır çok iyi öğrendim canım
Pozitif olur inşallahAynen benim kini negatif kabul edebiliriz bence bende tekrar yapicam büyük ihtimalle negatif çıkar
İnşallah yaaPozitif olur inşallah
Test yaptın miİnşallah yaa
Yaptım hala silik 11. Gün dünkü lekenlenme yerleşme kanaması mi oldu acaba inşallah koyulaşır önce negatif olup sonra mi pozitif olması gerek yoksa koyulasmasi yeterli miTest yaptın mi
Devam etmiyorsa yerleşmedir muhtemelen. Yoo silikten koyulaşma ya da başlayabilir öyle olan arkadaşlar varmış benimde silik halaYaptım hala silik 11. Gün dünkü lekenlenme yerleşme kanaması mi oldu acaba inşallah koyulaşır önce negatif olup sonra mi pozitif olması gerek yoksa koyulasmasi yeterli mi
Etmedi tek iki defa oldu 2 3 saat sonra geçti biraz adet sancım gibi sancı ve bel ağrısı oldu geçti sonra sabah oldu öğleden sonra geçti şuan sancım fln yokDevam etmiyorsa yerleşmedir muhtemelen. Yoo silikten koyulaşma ya da başlayabilir öyle olan arkadaşlar varmış benimde silik hala
Yerleşmedir o zamanEtmedi tek iki defa oldu 2 3 saat sonra geçti biraz adet sancım gibi sancı ve bel ağrısı oldu geçti sonra sabah oldu öğleden sonra geçti şuan sancım fln yok
İnşallah ama az önce test yaptım negatif olduYerleşmedir o zaman
Neden ki pozitif duruypr şuan 2 gün daha böyle çıkarsa var demekkBiri sabah diğerini demin yaptım.Ya yarın sabah koyulaşırsa var aynı çıkarsa ümidimi kesecek artık
Malesef bugün 14.günü ve negatif yarın adet günümNeden ki pozitif duruypr şuan 2 gün daha böyle çıkarsa var demekk
Hayırlı zamanda nasip olur inşallahİnşallah ama az önce test yaptım negatif oldu
Sabahta predictor early gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan vericem bugünHayırlı zamanda nasip olur inşallah
Allah Allah bu testler de bı tuhaf ya haber et bizi deSabahta predictor early gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan vericem bugün
Benim dün negatife dönmüştü bugün arttı koyulugu kan verdimSabahta predictor early gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan vericem bugün
Bende verdim öğleden sonra çıkacakBenim dün negatife dönmüştü bugün arttı koyulugu kan verdim
Ne zaman negatif oldu ne zaman koyulugu arttiBenim dün negatife dönmüştü bugün arttı koyulugu kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?