- 15 Ocak 2023
- 2.778
- 1.089
- 63
Allah Allah bu testler de bı tuhaf ya haber et bizi de
Ne zaman negatif oldu ne zaman koyulugu artti
Çok üzgünüm gerçekten yoruldum artık2 yi bile göstermis test
Ne kadardır deniyorsunuz? Ben 5 sene uğraştım bir sürü kimyasal yaşadım 2 de düşüğüm vardı tup bebekle oğlum oldu. Şimdi kardeş için uğraşıyoruz bir dusugum bir kimyasal olduÇok üzgünüm gerçekten yoruldum artık
15 ay olduNe kadardır deniyorsunuz? Ben 5 sene uğraştım bir sürü kimyasal yaşadım 2 de düşüğüm vardı tup bebekle oğlum oldu. Şimdi kardeş için uğraşıyoruz bir dusugum bir kimyasal oldu
BENCE VAR YA
Rahim filmi cektirnediyseniz çektirin bence15 ay oldu
Ben aşılama yaptırmadım iğneden sonraki günü 1 sayıyorum. Dün bende adet olacakmış gibiydim bugün hiç ağrım yokKızlar aşılama gününden itibarenmi sayıyorsunuz birde sizinde kasık agrınız var mı ya aşırı adet olcak gibiyim kızlar ben testleri işten eve gidince yapıyorum oda çizgiyi silik gösteri mi
Korkuyorum ya ondan daRahim filmi cektirnediyseniz çektirin bence
Anestezili cektirebilirsinizKorkuyorum ya ondan da
Değişik bi adet agrısı sanki karnımın içi agrıyor kasıklarım agrıyor 4 aralıkta oldum aşılamayı bende 3 aralık sabah 6 da çatlatma iğnesi vuruldum.Ben aşılama yaptırmadım iğneden sonraki günü 1 sayıyorum. Dün bende adet olacakmış gibiydim bugün hiç ağrım yok
İnşallah yerlesiyordurDeğişik bi adet agrısı sanki karnımın içi agrıyor kasıklarım agrıyor 4 aralıkta oldum aşılamayı bende 3 aralık sabah 6 da çatlatma iğnesi vuruldum.
siz kan verdinimiz mi baya belli genelde 12 günü etkisi geçiyot iğneninİnşallah yerlesiyordur
Verdim sonuç bekliyorum 10. Gün negatife dönmüştüsiz kan verdinimiz mi baya belli genelde 12 günü etkisi geçiyot iğnenin
ÇIKTIMI SONUÇ CANIMVerdim sonuç bekliyorum 10. Gün negatife dönmüştü
8.35 ciktiÇIKTIMI SONUÇ CANIM
Hamilesinnm8.35 cikti
Yarın sabah test yapicam koyulugu artarsa bı ihtimal evetHamilesinnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?