- 15 Ocak 2023
- 2.778
- 1.089
- 63
Sıvı alımı yüzünden de silik çıkmış olabilirBiri sabah diğerini demin yaptım.Ya yarın sabah koyulaşırsa var aynı çıkarsa ümidimi kesecek artık
Test yaptınız mıBenim hafif sancım var adet sancısı gibi çok değil ama bı de iki damla fln leke geldi sizce yerleşme mi yoksa başka bir şey mi
Yaptım çizgi var ama 10. Gundeyim dahaTest yaptınız mı
İğne etkisi 12 13e kadar devam bende gördüğünüz gibiYaptım çizgi var ama 10. Gundeyim daha
Artımed markaya benziyor bu hep böyle çıkarıyor defalarca başıma geldiEki Görüntüle 3348932 kızlar çatlatma iğnesinin 11 ve 12.günleri.Daha ömcr 2 kez gebe kaldım pıhtılaşmadan dolayı kaybettim.SİZCE VARMI
Artimed değil asla kullanmam onu zaten ipne etkisiyldi.bufün geçti tamamenArtımed markaya benziyor bu hep böyle çıkarıyor defalarca başıma geldi
Pozitifse de insanın aklında hep bir soru işaretibaşka markayla bakın derim
Pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
İyi o zamanArtimed değil asla kullanmam onu zaten ipne etkisiyldi.bufün geçti tamamen
Aynen canımİğne etkisi 12 13e kadar devam bende gördüğünüz gibi
Koyulaşma var mı?Aynen canım
10. Gün testim de böyle sabah iki damla leke geldi adet sancısı gibi sancım var belim ağrıyor sende de var mı bunlar ya da bende enfeksiyon var onun için mi böyleyimKoyulaşma var mı?
Sen sabah da test yaptin mi canımBiri sabah diğerini demin yaptım.Ya yarın sabah koyulaşırsa var aynı çıkarsa ümidimi kesecek artık
Baya silinmiş inşallah yarın artar koyulugu. Benim bu sefer öyle belirtilerin yok hatta hiç bı belirtim yok. Ama bir önceki ay kimyasal yaşadığımda lekelenmem de olmuştu agrim da olmuştu. Bende dün akşam tekrar yaptım baya silikti bu sabah yaptım biraz belirginlesmisti. Testlerde mi sıkıntı var cozemedim10. Gün testim de böyle sabah iki damla leke geldi adet sancısı gibi sancım var belim ağrıyor sende de var mı bunlar ya da bende enfeksiyon var onun için mi böyleyim
Hep aynı marka mi kullaniyosun testiBaya silinmiş inşallah yarın artar koyulugu. Benim bu sefer öyle belirtilerin yok hatta hiç bı belirtim yok. Ama bir önceki ay kimyasal yaşadığımda lekelenmem de olmuştu agrim da olmuştu. Bende dün akşam tekrar yaptım baya silikti bu sabah yaptım biraz belirginlesmisti. Testlerde mi sıkıntı var cozemedimEki Görüntüle 3349353
Eki Görüntüle 3349354
Evet negatifSen sabah da test yaptin mi canım
EvetHep aynı marka mi kullaniyosun testi
Belkiyarin pozitif olur 14. Gün mü oluyor yarınEvet negatif
Allah Allah niye öyle oluyo ki hamile misin acab
Yok olmaz artık 8 aydır çok iyi öğrendim canımBelkiyarin pozitif olur 14. Gün mü oluyor yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?