Çatlatma iğnesinin 12.günü bakar mısınız?

Benim hafif sancım var adet sancısı gibi çok değil ama bı de iki damla fln leke geldi sizce yerleşme mi yoksa başka bir şey mi

Eki Görüntüle 3348932 kızlar çatlatma iğnesinin 11 ve 12.günleri.Daha ömcr 2 kez gebe kaldım pıhtılaşmadan dolayı kaybettim.SİZCE VARMI
Artımed markaya benziyor bu hep böyle çıkarıyor defalarca başıma geldi
Pozitifse de insanın aklında hep bir soru işareti başka markayla bakın derim
Pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanıyor musunuz

Artimed değil asla kullanmam onu zaten ipne etkisiyldi.bufün geçti tamamen

Koyulaşma var mı?
10. Gün testim de böyle sabah iki damla leke geldi adet sancısı gibi sancım var belim ağrıyor sende de var mı bunlar ya da bende enfeksiyon var onun için mi böyleyim

Eklentiler

• IMG_20231210_100557.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 419
10. Gün testim de böyle sabah iki damla leke geldi adet sancısı gibi sancım var belim ağrıyor sende de var mı bunlar ya da bende enfeksiyon var onun için mi böyleyim
Baya silinmiş inşallah yarın artar koyulugu. Benim bu sefer öyle belirtilerin yok hatta hiç bı belirtim yok. Ama bir önceki ay kimyasal yaşadığımda lekelenmem de olmuştu agrim da olmuştu. Bende dün akşam tekrar yaptım baya silikti bu sabah yaptım biraz belirginlesmisti. Testlerde mi sıkıntı var cozemedim

Hep aynı marka mi kullaniyosun testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…