Çatlatma ignesinin 15. Günü

Anladimm benimde bugün doktorun bir dediği bir dediğini tutmadı 6cm bir tane kist var dedi sabah muayenede sonra sonuclar için gttigimde de hamilelik yok bir kaç tane küçük küçük var dedi

İğneden 15 16 gün sonra adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Ben 16. Gün adet oldum geçtiğimiz ay tabi herkesin vücudu farklı. Burdan okuduğum kadarıyla var 16. Gün pozitif gören
Merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak biraz alakasız bir soru sorabilir miyim . Çatlama iğnesini nasıl buldunuz ben bulamiyorum bir türlü

Merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak biraz alakasız bir soru sorabilir miyim . Çatlama iğnesini nasıl buldunuz ben bulamiyorum bir türlü
Valla tek tek dolandım ben cnm. En don bi eczacı dedi nie tek tek gezdiniz arasaydınız dedi. İnternetten numarasını bul çevrendeki eczaneleri öyle varsa git al yoksa çok zor oluyo

Şansıma gittiğim hastanenin hemen yanındaki eczanede son bir tane kalmış onu aldım

Valla tek tek dolandım ben cnm. En don bi eczacı dedi nie tek tek gezdiniz arasaydınız dedi. İnternetten numarasını bul çevrendeki eczaneleri öyle varsa git al yoksa çok zor oluyo

Şansıma gittiğim hastanenin hemen yanındaki eczanede son bir tane kalmış onu aldım
Bugün 30 falan ezcane aradım bulamadım .

Hangi şehir acaba ben Manisa İzmir civarı arıyorum gider alırım

Tekirdağ benim bulunduğum yer cnm. Ama özel hastanelerin yanındaki eczanelerde bulma şansın daha çok.
Çok uzak olur nasıl gelir ki ordan . Yarın tüp Bebek merkezlerine yakın eczaneleri arayacağım bulursam hemen gider alırım . Yarın doktorumu arayacagim eğer bulamazsam ilaçlara bugün başladım 19 bin verdim boşa giderse ben her ay alamam mı olaclari

Canm ilaç gelmez ki zaten uzak baya.Allah yardmcın olsun valla. Bu iğne konusu çok can sıkıcı. Yani doktorlar yazıo ve arayan bir sürü kişi var neden yeteri kadar üretilmio yani anlamıyorum. 19 bin de çok para kolay kazanilmio.

Sormayın maddi olarak zor hazirladik kendimizi tüp bebeğe başladık yaşım 39 zaten panik var çok uzuluyorum. Umarım bulurum . Allah evlat ile kimseyi sinamasin

Sormayın maddi olarak zor hazirladik kendimizi tüp bebeğe başladık yaşım 39 zaten panik var çok uzuluyorum. Umarım bulurum . Allah evlat ile kimseyi sinamasin
Aminn Allah yardımcımız olsun gerçekten maddiyat açısından da zor . psikolojisi AP ayrı zor .

Aminnn inşallah senin ilk mi yoksa çocuğun var mı?
Maalesef çocuğumuz yok yillardir deniyoruz olmadı tüp bebeğe hazırladık kendimizi . Histereskopi de oldum 2 ay önce . 15 yıllık evliyim. İlk yıllar pko vardı 1.5 sene önce kilo verdim herşey düzeldi eşimde de bendede sorun yok şu an ama olmuyor

Anladm ama Allahtan umut kesilmez. Zamanını beklio bağzı şeyler ben buna inanıyorum. Zamansız ağaç bile meyve vermio. Allahım tez zamanda nasip eder inşallah

Aminnn inşallah senin ilk mi yoksa çocuğun var mı?
Maalesef çocuğumuz yok yillardir deniyoruz olmadı tüp bebeğe hazırladık kendimizi . Histereskopi de oldum 2 ay önce . 15 yıllık evliyim. İlk yıllar pko vardı 1.5 sene önce kilo verdim herşey düzeldi eşimde de bendede sorun yok
Anladm ama Allahtan umut kesilmez. Zamanını beklio bağzı şeyler ben buna inanıyorum. Zamansız ağaç bile meyve vermio. Allahım tez zamanda nasip eder inşallah
Amin Allah razı olsun . Allahın iznini bekliyoruz hayırlısıyla

Hepimiz bir umut bekliyoruz. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Herkes burda bişeyler paylaşıo ve bir umut burda saatlerce yorum okuyan var. Allahım kimseye aratmasın inşallah isteyen herkesin mucizeleri bir an önce sağlıkla hayırlısıyla gelsin. Bu psikoloji çok zor.

Bence iğne etkisi değildir iğne en fazla bir kaç gün etki eder ağrı anlamında. Vurulalı epey olmuş bir kan testi verseniz iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…