Anladimm benimde bugün doktorun bir dediği bir dediğini tutmadı 6cm bir tane kist var dedi sabah muayenede sonra sonuclar için gttigimde de hamilelik yok bir kaç tane küçük küçük var dediBende Eylül'de 2 seneye giriyorum . Bir yıldır da istiyorum geçen sene Bebek dusundugumzde gebe kaldım 5 haftalık düşük ysptim sonrada bu kistle uğraştım 5 doktora gittim 4'u ameliyat dedi ..1'i bir kere gebelik olmus yine olur diyip yolluyodu 6 ay denedim olmadı sonra özele gittim ordaki doktorum kesinlikle ameliyat dedi hemen 3 gün içinde ameliyat oldum
Olabilir canm iğneden iğneye değşir pozitif etkisi. Evet ovitrelle benm.Seninki ovitrellemiydi canım
Hayırlı sonuçlanır inşallah canım gönlüne göre versin hepimizinOlabilir canm iğneden iğneye değşir pozitif etkisi. Evet ovitrelle benm.
İğneden 15 16 gün sonra adet ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak biraz alakasız bir soru sorabilir miyim . Çatlama iğnesini nasıl buldunuz ben bulamiyorum bir türlüBen 16. Gün adet oldum geçtiğimiz aytabi herkesin vücudu farklı. Burdan okuduğum kadarıyla var 16. Gün pozitif gören
Valla tek tek dolandım ben cnm. En don bi eczacı dedi nie tek tek gezdiniz arasaydınız dedi. İnternetten numarasını bul çevrendeki eczaneleri öyle varsa git al yoksa çok zor oluyoMerhaba arkadaşlar affınıza sığınarak biraz alakasız bir soru sorabilir miyim . Çatlama iğnesini nasıl buldunuz ben bulamiyorum bir türlü
Şansıma gittiğim hastanenin hemen yanındaki eczanede son bir tane kalmış onu aldımMerhaba arkadaşlar affınıza sığınarak biraz alakasız bir soru sorabilir miyim . Çatlama iğnesini nasıl buldunuz ben bulamiyorum bir türlü
Valla tek tek dolandım ben cnm. En don bi eczacı dedi nie tek tek gezdiniz arasaydınız dedi. İnternetten numarasını bul çevrendeki eczaneleri öyle varsa git al yoksa çok zor oluyo
Bugün 30 falan ezcane aradım bulamadım .Şansıma gittiğim hastanenin hemen yanındaki eczanede son bir tane kalmış onu aldım
Amin inşallah. Tamam canımHayırlı sonuçlanır inşallah canım gönlüne göre versin hepimizintakipleselim inşallah sonuçlarımizi
Tekirdağ benim bulunduğum yer cnm. Ama özel hastanelerin yanındaki eczanelerde bulma şansın daha çok.Bugün 30 falan ezcane aradım bulamadım .
Hangi şehir acaba ben Manisa İzmir civarı arıyorum gider alırım
Çok uzak olur nasıl gelir ki ordan . Yarın tüp Bebek merkezlerine yakın eczaneleri arayacağım bulursam hemen gider alırım . Yarın doktorumu arayacagim eğer bulamazsam ilaçlara bugün başladım 19 bin verdim boşa giderse ben her ay alamam mı olaclariTekirdağ benim bulunduğum yer cnm. Ama özel hastanelerin yanındaki eczanelerde bulma şansın daha çok.
Canm ilaç gelmez ki zaten uzak baya.Allah yardmcın olsun valla. Bu iğne konusu çok can sıkıcı. Yani doktorlar yazıo ve arayan bir sürü kişi var neden yeteri kadar üretilmio yani anlamıyorum. 19 bin de çok para kolay kazanilmio.Çok uzak olur nasıl gelir ki ordan . Yarın tüp Bebek merkezlerine yakın eczaneleri arayacağım bulursam hemen gider alırım . Yarın doktorumu arayacagim eğer bulamazsam ilaçlara bugün başladım 19 bin verdim boşa giderse ben her ay alamam mı olaclari
Sormayın maddi olarak zor hazirladik kendimizi tüp bebeğe başladık yaşım 39 zaten panik var çok uzuluyorum. Umarım bulurum . Allah evlat ile kimseyi sinamasinCanm ilaç gelmez ki zaten uzak baya.Allah yardmcın olsun valla. Bu iğne konusu çok can sıkıcı. Yani doktorlar yazıo ve arayan bir sürü kişi var neden yeteri kadar üretilmio yani anlamıyorum. 19 bin de çok para kolay kazanilmio.
Aminn Allah yardımcımız olsun gerçekten maddiyat açısından da zor . psikolojisi AP ayrı zor .Sormayın maddi olarak zor hazirladik kendimizi tüp bebeğe başladık yaşım 39 zaten panik var çok uzuluyorum. Umarım bulurum . Allah evlat ile kimseyi sinamasin
Amin yarın aramaya devam edeceğim . Allahım inşallah hasretimizi dindirir.Aminn Allah yardımcımız olsun gerçekten maddiyat açısından da zor . psikolojisi AP ayrı zor .
Aminnn inşallah senin ilk mi yoksa çocuğun var mı?Amin yarın aramaya devam edeceğim . Allahım inşallah hasretimizi dindirir.
Maalesef çocuğumuz yok yillardir deniyoruz olmadı tüp bebeğe hazırladık kendimizi . Histereskopi de oldum 2 ay önce . 15 yıllık evliyim. İlk yıllar pko vardı 1.5 sene önce kilo verdim herşey düzeldi eşimde de bendede sorun yok şu an ama olmuyorAminnn inşallah senin ilk mi yoksa çocuğun var mı?
Anladm ama Allahtan umut kesilmez. Zamanını beklio bağzı şeyler ben buna inanıyorum. Zamansız ağaç bile meyve vermio. Allahım tez zamanda nasip eder inşallahMaalesef çocuğumuz yok yillardir deniyoruz olmadı tüp bebeğe hazırladık kendimizi . Histereskopi de oldum 2 ay önce . 15 yıllık evliyim. İlk yıllar pko vardı 1.5 sene önce kilo verdim herşey düzeldi eşimde de bendede sorun yok şu an ama olmuyor
Maalesef çocuğumuz yok yillardir deniyoruz olmadı tüp bebeğe hazırladık kendimizi . Histereskopi de oldum 2 ay önce . 15 yıllık evliyim. İlk yıllar pko vardı 1.5 sene önce kilo verdim herşey düzeldi eşimde de bendede sorun yokAminnn inşallah senin ilk mi yoksa çocuğun var mı?
Amin Allah razı olsun . Allahın iznini bekliyoruz hayırlısıylaAnladm ama Allahtan umut kesilmez. Zamanını beklio bağzı şeyler ben buna inanıyorum. Zamansız ağaç bile meyve vermio. Allahım tez zamanda nasip eder inşallah
Hepimiz bir umut bekliyoruz. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Herkes burda bişeyler paylaşıo ve bir umut burda saatlerce yorum okuyan var. Allahım kimseye aratmasın inşallah isteyen herkesin mucizeleri bir an önce sağlıkla hayırlısıyla gelsin. Bu psikoloji çok zor.Maalesef çocuğumuz yok yillardir deniyoruz olmadı tüp bebeğe hazırladık kendimizi . Histereskopi de oldum 2 ay önce . 15 yıllık evliyim. İlk yıllar pko vardı 1.5 sene önce kilo verdim herşey düzeldi eşimde de bendede sorun yok
Amin Allah razı olsun . Allahın iznini bekliyoruz hayırlısıyla
Bence iğne etkisi değildir iğne en fazla bir kaç gün etki eder ağrı anlamında. Vurulalı epey olmuş bir kan testi verseniz iyi olurMerhaba bende çatlatma iğnesi vuruldum 25nde sizin gibi adet olacakmisim gibi bir ağrı var gecmedi iğnenin etkisi mi diye düşünüyorum ama bu kadar sürer mi yoksa gebelik ihtimali var mı yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?