Çatlatma ignesinin 15. Günü

Benimde sonucum smdi çıktı hamilelik yok dedi ama olamaz diyemem de dedi çünkü adet olmamissin dedi bir hafta içinde olmazsan yine gel dedi kist için ilaç istedim vermedi
Bende şimdi çıktım 2 civarı kist oluşmuş yine yinee vallahi bıktım ya . Yasmin verdi iki ay kullan dedi gel

Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra öğrendim hamile olduğumu ve iğne vurulduktan bir kaç gün sonra adet olacakmış gibi ağrılarım vardı uzun bir süre devam etti.
Merhaba bende çatlatma iğnesi vuruldum 25nde sizin gibi adet olacakmisim gibi bir ağrı var gecmedi iğnenin etkisi mi diye düşünüyorum ama bu kadar sürer mi yoksa gebelik ihtimali var mı yardımcı olursanız sevinirim

Bende şimdi çıktım 2 civarı kist oluşmuş yine yinee vallahi bıktım ya . Yasmin verdi iki ay kullan dedi gel
İdrar testi negatif kan testi yaptı bugün oda 0.1 yani yok ama olamaz da diyemem dedi 1 hafta içinde olmazsan kendi doktoruna çik dedi bugün benim doktorum izinliymiş o yüzden başka doktora çıkmak zorunda kaldım

İdrar testi negatif kan testi yaptı bugün oda 0.1 yani yok ama olamaz da diyemem dedi 1 hafta içinde olmazsan kendi doktoruna çik dedi bugün benim doktorum izinliymiş o yüzden başka doktora çıkmak zorunda kaldım
Anldm cnm bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun. Ben yine tedaviye ara verildm . Çok morelim bozuldu aglarayak çıktım

Ben Aralık ayında ameliyat oldum yaklaşık 15 cm kist çıkardı doktorum çikolata kisti. Benim hemen hamile kalmam gerekiyor vücudum kist üretiyor . Gebelik olursa kist olmaz dedi ama işte daha zamanı var Allah'a bıraktım ve ilaçlara

Geçmiş olsun umarım bir an önce hamile kalırsın

İğne etkisidir canım daha gebelik için çok erken. Aramızda iki gün var bende 23 ünde iğne yaptırdım. Bugün idrarda tamamen negatif gördüm düne kadar silik iğne etkisiydi. Artık bundan sonraki çıkan çizgilere bakıcam bakalım çıkacak mı

Bende Eylül'de 2 seneye giriyorum . Bir yıldır da istiyorum geçen sene Bebek dusundugumzde gebe kaldım 5 haftalık düşük ysptim sonrada bu kistle uğraştım 5 doktora gittim 4'u ameliyat dedi ..1'i bir kere gebelik olmus yine olur diyip yolluyodu 6 ay denedim olmadı sonra özele gittim ordaki doktorum kesinlikle ameliyat dedi hemen 3 gün içinde ameliyat oldum

Bende dün yapmıştım 4.cu günü negatif biliyorum çok erken ben ganopeptly vuruldum bu ignede pozitif etkisi yokmuş öyle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…