Çatlatma iğnesinin 9.günü negatif normal mi ? Pozitif şansım var mı 😔

kutupyildizi123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
110
22
13
32
Geçen hafta Salı günü çatlatma iğnesini vurdum. Bugün çarşamba erken gebelik testi yaptım negatif 8. Gün mü oluyor 9.gün mü artık boğuluyorum sanırım ama iğnenin etkisi bile yok normal mi

Geçen hafta Salı günü çatlatma iğnesini vurdum. Bugün çarşamba erken gebelik testi yaptım negatif 8. Gün mü oluyor 9.gün mü artık boğuluyorum sanırım ama iğnenin etkisi bile yok normal mi
Canım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve iğne etkisini de takip etmiştim nezaman silinecek diye iğneden sonra 9.ve 10.gün tamamen negatifleşti 11.gün çok silik çıkmıştı 12.13.gün gözle görülür silikti yani daha erken 12.güne kadar net deildir

Canım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve iğne etkisini de takip etmiştim nezaman silinecek diye iğneden sonra 9.ve 10.gün tamamen negatifleşti 11.gün çok silik çıkmıştı 12.13.gün gözle görülür silikti yani daha erken 12.güne kadar net deildir
İkinci çizgi sonradan çıktı canım ama iğnenin etkisi biliyorum

ovitrelle kullandım canım
Evet o pozitif çıkarabiliyor. Ben gonapeptly kullanmıştım pozitif hiç görmedim ikinci gün bile. 5. Gün pozitifi görünce anladım hamile olduğumu. Ama vücuda göre atılma süresi vs hepsi değişiklik gösteriyor. En azından ilacın vücuttan gittiğini teyit ettin. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam edin bence. Bazılarının 12. Gün bile pozitife döndüğü oluyor. İnşallah güzel haberler alırsın 🧿😇

Evet o pozitif çıkarabiliyor. Ben gonapeptly kullanmıştım pozitif hiç görmedim ikinci gün bile. 5. Gün pozitifi görünce anladım hamile olduğumu. Ama vücuda göre atılma süresi vs hepsi değişiklik gösteriyor. En azından ilacın vücuttan gittiğini teyit ettin. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam edin bence. Bazılarının 12. Gün bile pozitife döndüğü oluyor. İnşallah güzel haberler alırsın 🧿😇
IMG_3045.webp

Canım sonradan çıkmış ikinci çizgi ama iğnenin etkisi biliyorum

Canım merhaba sana bi sorum olucak ta aynı durumdayız sanırım sen gebeymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben Letu kullanıp 24 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bat 8 Temmuz 4 gün kaldı dün ve bugün test yaptım seninki negatife dönüp sonra pozitif olmuş ama ben negatif görmedim belki de teste erken başlamadım diyedir kafam çok karışık testlerimde koyulaşma var mı sence üsttekini dün alttakini bugün yaptım iğne etkisimidir sence

Eklentiler

• IMG_1802.webp
    IMG_1802.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 48
Canım merhaba sana bi sorum olucak ta aynı durumdayız sanırım sen gebeymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben Letu kullanıp 24 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bat 8 Temmuz 4 gün kaldı dün ve bugün test yaptım seninki negatife dönüp sonra pozitif olmuş ama ben negatif görmedim belki de teste erken başlamadım diyedir kafam çok karışık testlerimde koyulaşma var mı sence üsttekini dün alttakini bugün yaptım iğne etkisimidir sence
Teşekkürler canım daha 9 10 gün olmuş iğne olalı en erken 12.gün olan test baz alınır şuan için yorum yapılamaz iğne etkisi olabilir

Merhaba arkadaşlar ovitrelle bulamadığım için tedavim yarım kalmıştı. Bu ay ovitrelle buldum ve letu ile yumurta büyütme yaptık ama ilacın 5 günü dolduğunda pcos olduğum için doktor kendiliğinden büyümeyebilir demişti yumurta takibi yaptığımızda adetin 12. Günü 18 mm olduğunu söyledi ve o akşam ovitrelle vurdum fakat 25. saatte birliktelik oldu herkes diğer forumlarda 36. Saatte olacağını yazmışlar kafam çok karıştı iğneden 1 gün sonra çok ciddi kasık ağrısı ve karın şişmesi yaşadım birde gaz problemi tabi çarşamba 16 temmuzda vurdum daha iğneyi ve her gün birliktelik olmasına dikkat ediyoruz ama çok ciddi kasık ağrısı devam ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi yumurtanın çatlayıp çatmadığını öğrenmek için muayene olmaya gitsem mi acaba

Back
X