- 7 Eylül 2024
- 110
- 22
- 13
- 32
- Konu Sahibi kutupyildizi123
Geçen hafta Salı günü çatlatma iğnesini vurdum. Bugün çarşamba erken gebelik testi yaptım negatif 8. Gün mü oluyor 9.gün mü artık boğuluyorum sanırım ama iğnenin etkisi bile yok normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal gebelik varsa 14. Gün pozitif çıkarGeçen hafta Salı günü çatlatma iğnesini vurdum. Bugün çarşamba erken gebelik testi yaptım negatif 8. Gün mü oluyor 9.gün mü artık boğuluyorum sanırım ama iğnenin etkisi bile yok normal mi
Canım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve iğne etkisini de takip etmiştim nezaman silinecek diye iğneden sonra 9.ve 10.gün tamamen negatifleşti 11.gün çok silik çıkmıştı 12.13.gün gözle görülür silikti yani daha erken 12.güne kadar net deildirGeçen hafta Salı günü çatlatma iğnesini vurdum. Bugün çarşamba erken gebelik testi yaptım negatif 8. Gün mü oluyor 9.gün mü artık boğuluyorum sanırım ama iğnenin etkisi bile yok normal mi
İkinci çizgi çıktı canım sonradan ama dediğin gibi iğne etkisi biliyorumGayet normal gebelik varsa 14. Gün pozitif çıkar
İkinci çizgi sonradan çıktı canım ama iğnenin etkisi biliyorumCanım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve iğne etkisini de takip etmiştim nezaman silinecek diye iğneden sonra 9.ve 10.gün tamamen negatifleşti 11.gün çok silik çıkmıştı 12.13.gün gözle görülür silikti yani daha erken 12.güne kadar net deildir
İşte bunu yaşamamak için iğne etkisini takip etmek önemli bence belki de iğne etkisi deil bilmiyoruz şuan benim 9.gün iğne etkisi tamamen bitmiştiİkinci çizgi sonradan çıktı canım ama iğnenin etkisi biliyorum
Çatlatma iğnesi hangi marka kullandınızGeçen hafta Salı günü çatlatma iğnesini vurdum. Bugün çarşamba erken gebelik testi yaptım negatif 8. Gün mü oluyor 9.gün mü artık boğuluyorum sanırım ama iğnenin etkisi bile yok normal mi
Çatlatma iğnesi hangi marka kulland
ovitrelle kullandım canımÇatlatma iğnesi hangi marka kullandınız
Evet o pozitif çıkarabiliyor. Ben gonapeptly kullanmıştım pozitif hiç görmedim ikinci gün bile. 5. Gün pozitifi görünce anladım hamile olduğumu. Ama vücuda göre atılma süresi vs hepsi değişiklik gösteriyor. En azından ilacın vücuttan gittiğini teyit ettin. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam edin bence. Bazılarının 12. Gün bile pozitife döndüğü oluyor. İnşallah güzel haberler alırsınovitrelle kullandım canım
Evet o pozitif çıkarabiliyor. Ben gonapeptly kullanmıştım pozitif hiç görmedim ikinci gün bile. 5. Gün pozitifi görünce anladım hamile olduğumu. Ama vücuda göre atılma süresi vs hepsi değişiklik gösteriyor. En azından ilacın vücuttan gittiğini teyit ettin. Her sabah ilk idrarla yapmaya devam edin bence. Bazılarının 12. Gün bile pozitife döndüğü oluyor. İnşallah güzel haberler alırsın![]()
Merhaba, test yaptınız mı tekrar?Eki Görüntüle 3603439
Canım sonradan çıkmış ikinci çizgi ama iğnenin etkisi biliyorum
Merhaba . Elimde erken gebelik testi yok bugün elime geçicek inşallahMerhaba, test yaptınız mı tekrar?
Canım merhaba sana bi sorum olucak ta aynı durumdayız sanırım sen gebeymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben Letu kullanıp 24 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bat 8 Temmuz 4 gün kaldı dün ve bugün test yaptım seninki negatife dönüp sonra pozitif olmuş ama ben negatif görmedim belki de teste erken başlamadım diyedir kafam çok karışık testlerimde koyulaşma var mı sence üsttekini dün alttakini bugün yaptım iğne etkisimidir senceCanım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve iğne etkisini de takip etmiştim nezaman silinecek diye iğneden sonra 9.ve 10.gün tamamen negatifleşti 11.gün çok silik çıkmıştı 12.13.gün gözle görülür silikti yani daha erken 12.güne kadar net deildir
Teşekkürler canım daha 9 10 gün olmuş iğne olalı en erken 12.gün olan test baz alınır şuan için yorum yapılamaz iğne etkisi olabilirCanım merhaba sana bi sorum olucak ta aynı durumdayız sanırım sen gebeymişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben Letu kullanıp 24 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum bat 8 Temmuz 4 gün kaldı dün ve bugün test yaptım seninki negatife dönüp sonra pozitif olmuş ama ben negatif görmedim belki de teste erken başlamadım diyedir kafam çok karışık testlerimde koyulaşma var mı sence üsttekini dün alttakini bugün yaptım iğne etkisimidir sence
Anladm teşekkür ederimTeşekkürler canım daha 9 10 gün olmuş iğne olalı en erken 12.gün olan test baz alınır şuan için yorum yapılamaz iğne etkisi olabilir