- 13 Eylül 2021
- 202
- 28
- 18
- 35
- Konu Sahibi burcuzynpada
Klomen kullandım bitti yumurtam büymüş cuma günü catlatma ignesi oldum sabah 11 de cumrtesi en gec gece 11 e kdr ilişkmi oluyor kızlar doktorum yoktu doguma girmşti tam soramadm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 36 saat o zaman oluyor bir iki saat erken veya geç etkilemez sanırım tam bilgim yok konu üste çıksın diye yazdımKlomen kullandım bitti yumurtam büymüş cuma günü catlatma ignesi oldum sabah 11 de cumrtesi en gec gece 11 e kdr ilişkmi oluyor kızlar doktorum yoktu doguma girmşti tam soramadm
Erkn olsa sorun olmz herhalde yani bnmde şu saat konularında kafam karısıyor cnküYani 36 saat o zaman oluyor bir iki saat erken veya geç etkilemez sanırım tam bilgim yok konu üste çıksın diye yazdım
Kaç gibi meselaErkn olsa sorun olmz herhalde yani bnmde şu saat konularında kafam karısıyor cnkü
Tüp bebekte çatlatma iğnesinden sonra ki 36.saat yumurta toplanıyordu yani tabi asagi yukari oynama oluyordu saatte ozelliklede yukari doğru. Sen iğneyi yaptığın saatten 36 saati say o günü değerlendirin. İlla nokta atışı şu saat diye bişey yok o gün önemli çatlayan yumurta öyle hemen atilmaz vucuttan. 36.saat ve sonrasini kacirmayinKlomen kullandım bitti yumurtam büymüş cuma günü catlatma ignesi oldum sabah 11 de cumrtesi en gec gece 11 e kdr ilişkmi oluyor kızlar doktorum yoktu doguma girmşti tam soramadm
Yani aksam 9 10 gbi ben igneyi cuma günü 11 de vuruldumKaç gibi mesela
İşte cuma günü yani dün sabah 11 de vuruldum cumrtesi bgn aksm 11 e kdr sanırım o saattn önce olsa skntı olmz demi cok karısk geliyor banaTüp bebekte çatlatma iğnesinden sonra ki 36.saat yumurta toplanıyordu yani tabi asagi yukari oynama oluyordu saatte ozelliklede yukari doğru. Sen iğneyi yaptığın saatten 36 saati say o günü değerlendirin. İlla nokta atışı şu saat diye bişey yok o gün önemli çatlayan yumurta öyle hemen atilmaz vucuttan. 36.saat ve sonrasini kacirmayin
Olur canımYani aksam 9 10 gbi ben igneyi cuma günü 11 de vuruldum
Tsk ederm yardmcı oldgnz için:)Olur canım
Rica ederim canımTsk ederm yardmcı oldgnz için:)
Sorun olmaz vurulduğu andan itibaren tahmini 36 sonra yumurtanin çatlaması beklenir zaten sperm vucutta belli bir süre canli kaliyor 11 den oncede sonrada ertesi günde değerlendirin mutlakaİşte cuma günü yani dün sabah 11 de vuruldum cumrtesi bgn aksm 11 e kdr sanırım o saattn önce olsa skntı olmz demi cok karısk geliyor bana
Sorun olmaz vurulduğu andan itibaren tahmini 36 sonra yumurtanin çatlaması beklenir zaten sperm vucutta belli bir süre canli kaliyor 11 den oncede sonrada ertesi günde değerlendirin mutlaka![]()
Canım ben sabah 8 de iğne olmuştum . Akşam 11 de birliktelik demişti doktorumİşte cuma günü yani dün sabah 11 de vuruldum cumrtesi bgn aksm 11 e kdr sanırım o saattn önce olsa skntı olmz demi cok karısk geliyor bana
Bnde igne günü oldu dün doktorn dedgi saattn 1 saat önce oldu aksm ama gce yola cktk cenazemz var bgn olmuck sorn olmz inşllhCanım ben sabah 8 de iğne olmuştum . Akşam 11 de birliktelik demişti doktorum
Sorun olmaz vurulduğu andan itibaren tahmini 36 sonra yumurtanin çatlaması beklenir zaten sperm vucutta belli bir süre canli kaliyor 11 den oncede sonrada ertesi günde değerlendirin mutlaka
Sizi böle sorup rahatsz edyrm ama aksm yasadk ama gece yola cktk cenazemz oldu bgn için yapamask sorn olurmuSorun olmaz vurulduğu andan itibaren tahmini 36 sonra yumurtanin çatlaması beklenir zaten sperm vucutta belli bir süre canli kaliyor 11 den oncede sonrada ertesi günde değerlendirin mutlaka![]()
Merhaba bende c.tesi akşam 7 de oldum pazar 7 birliktelik oldu. P.tesi-sali devam umarım olurKlomen kullandım bitti yumurtam büymüş cuma günü catlatma ignesi oldum sabah 11 de cumrtesi en gec gece 11 e kdr ilişkmi oluyor kızlar doktorum yoktu doguma girmşti tam soramadm