bende öyle yapıodum daha çok strese giriyor insan bende de yok bak belirti falan hem senin daha 8.günün erken daha canım benim 17.günü iğnenin hiçbir şey yok dua ediyorum işte elimizden başka birşey gelmezarkadaşlar ben de belirtilere çok taktım kendimi dinliyorum resmenbir şey yok yine diye diye.. daha erken ama değişiklik istiyor insan
Canim belirti olunca daha cok umutlaniyo insan. Benim onceki aylarda hep hamilelik belirtileri vardi gogus sismesi kasik agrisi. Mide yanmasi gibi ama malesef bosa ciktiarkadaşlar ben de belirtilere çok taktım kendimi dinliyorum resmenbir şey yok yine diye diye.. daha erken ama değişiklik istiyor insan
Stres ve sinir malesef en buyuk dusmanimiz canimARKADAŞLAR STERSİM TAVAN YAPTI RESMEN EŞİM SİNİRLENME SAKİN OL KULUÇKAYA YATACAKSİN DİYOR O DERECE YANİ
Bizde seni çok seviyoruzzzz canım Allah kabul etsin dualarımızı inşallahKizlaarr napiyonuuzzz...Basim cok agriyo yogun bi gundu komsular vardi esimin teyzesi vardi kuran okundu dua ettim Rabbim hepimize versin insallah hayirli evlatlar....Odama ciktim ilac icip basim felaket dun cok agladim esime de soyleyemedim zatenbadam gec geldi yemek yedi yatti sabahta acele cikti biraz dinlenecem esim gelene kadar su bas agrim bi gecseydi gozlerim yerinden oynuyoBunlarin disinda hayatimdaki su aralar en guzel sey sizin varliginiz..Seviyorum sizi canlaropuldunuzzzzz
ahhh bilsem bende hep senin gibiyimKızlar yaa benim daha yumurtlama dönemim bile başlamadı bu ay doktora gitmediğim için yumurtam varmı yokmu onu da bilmiyorum ama aklıma geldikçe heyecanlanıyorum resmen kalbim kütküt atıyo nolacak bu halim
Canim benim sen de iyiki varsin. Kendini yipratma kuzum. Hayirlisi neyse o olsun cnm. Rabbim dualarini kabul etsin tatlimKizlaarr napiyonuuzzz...Basim cok agriyo yogun bi gundu komsular vardi esimin teyzesi vardi kuran okundu dua ettim Rabbim hepimize versin insallah hayirli evlatlar....Odama ciktim ilac icip basim felaket dun cok agladim esime de soyleyemedim zatenbadam gec geldi yemek yedi yatti sabahta acele cikti biraz dinlenecem esim gelene kadar su bas agrim bi gecseydi gozlerim yerinden oynuyoBunlarin disinda hayatimdaki su aralar en guzel sey sizin varliginiz..Seviyorum sizi canlaropuldunuzzzzz
O zaman bos durma cnmKızlar yaa benim daha yumurtlama dönemim bile başlamadı bu ay doktora gitmediğim için yumurtam varmı yokmu onu da bilmiyorum ama aklıma geldikçe heyecanlanıyorum resmen kalbim kütküt atıyo nolacak bu halim
Ayıptır sorması bu günlerdeki ilişkinin faydası olur mu daha 5-6 gün var yumurtlamaya eşimin iş yoğunluğu fazla da çok üstüne gitmiyorum sonra lazım olcak diye gitmeli miyim yoksaO zaman bos durma cnmGun asiri calismalara devam et canim. Bide adetin 21.gunu progesteron testi yaptirip yumurtlan olmus mu olmamis mi anlayabilirsin. Tabi o gune kadar calismalara devam et tatlim
cnm öyleyse 11.günden 18.güne kadar günaşırı çalışın en garantisi 21.günde gider testini yaptırırsın yumurtlama olmuşmu öğrenirsin bitanemAyıptır sorması bu günlerdeki ilişkinin faydası olur mu daha 5-6 gün var yumurtlamaya eşimin iş yoğunluğu fazla da çok üstüne gitmiyorum sonra lazım olcak diye gitmeli miyim yoksageçen ay üstüne çok gittim diye kavga etmiştik bide
Canım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmuyo mu hamilelik yoksa? Senin 17 olmuş acaba kan testi mi yapsanbende öyle yapıodum daha çok strese giriyor insan bende de yok bak belirti falan hem senin daha 8.günün erken daha canım benim 17.günü iğnenin hiçbir şey yok dua ediyorum işte elimizden başka birşey gelmez
bende öyle biliorum ama geçen ay 18.günü hastalandım bitanem ondan günümü bekliycem zaten silik çizgiden sonra doktorumu aramıştım oda günün geçince gel kanda bakalım demişti inşallah tutmuştur bu defa ama yinede hazırlıklıyım kötü habereCanım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olmuyo mu hamilelik yoksa? Senin 17 olmuş acaba kan testi mi yapsan
Bende öyle düşünüyorum canım bu hafta rahat bırakıyorum o yüzden zaten benim yumurtalar pek rahattır hep geç büyürler hanfendilercnm öyleyse 11.günden 18.güne kadar günaşırı çalışın en garantisi 21.günde gider testini yaptırırsın yumurtlama olmuşmu öğrenirsin bitanem
evet aynen öyle yaparsın bitanemBende öyle düşünüyorum canım bu hafta rahat bırakıyorum o yüzden zaten benim yumurtalar pek rahattır hep geç büyürler hanfendiler
Normalde yumurtlama donemi adetin 11.-18. gunleri arasinda ama bazen degisebiliyo. O yuzden haftada 3 kez iliski olmasi daha saglikliymis. Tabiki pes pese degilAyıptır sorması bu günlerdeki ilişkinin faydası olur mu daha 5-6 gün var yumurtlamaya eşimin iş yoğunluğu fazla da çok üstüne gitmiyorum sonra lazım olcak diye gitmeli miyim yoksageçen ay üstüne çok gittim diye kavga etmiştik bide
Anladım canım demek ki geçen ay iğneden 3 gün sonra filan çatlamış seninkisi bu yumurtaların işine de akıl sır ermiyo ki canım milim milim talip te etsek yine de kafalarına eseni yapıyolarbende öyle biliorum ama geçen ay 18.günü hastalandım bitanem ondan günümü bekliycem zaten silik çizgiden sonra doktorumu aramıştım oda günün geçince gel kanda bakalım demişti inşallah tutmuştur bu defa ama yinede hazırlıklıyım kötü habere
Sorma canım benim kociş biraz inatçıdır ben hadi dedikçe kaçar bi de çocuk avutur gibi onu avutuyoruz hayatım neyse bu da başka bi dertNormalde yumurtlama donemi adetin 11.-18. gunleri arasinda ama bazen degisebiliyo. O yuzden haftada 3 kez iliski olmasi daha saglikliymis. Tabiki pes pese degilaraliklarla yapin diolar. Cunku supermenler 24saat canli kalabiliyomus hem de daha fazla supermen olusuyomus. Sen yine de bosa gecirme cnm calismaya basla
walla zaten geçen ay ben hiç ağrı sızı hissetmedim ama bu ay ne zaman çatladı biliyorum saati saatine öyle bir ağrı yaşadım ki sabaha kadar bacaklarım bile tutmadı yani bu ay herşey daha farklıydı inşallah sonuda hayırlı olur arkadaşım çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum sonuçtanAnladım canım demek ki geçen ay iğneden 3 gün sonra filan çatlamış seninkisi bu yumurtaların işine de akıl sır ermiyo ki canım milim milim talip te etsek yine de kafalarına eseni yapıyolarinşallah senin yumurta bu ay üzerine düşeni yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?