Tatlim bu adam cocuk istemiyo mu ne nazlaniyoSorma canım benim kociş biraz inatçıdır ben hadi dedikçe kaçar bi de çocuk avutur gibi onu avutuyoruz hayatım neyse bu da başka bi dert
Seni çok iyi anlıyorum canım bir yandan merak heyecan bir yandan korku neredeyse her ay yaşadığım duygular inşallah refaha ereriz hayırlısıylawalla zaten geçen ay ben hiç ağrı sızı hissetmedim ama bu ay ne zaman çatladı biliyorum saati saatine öyle bir ağrı yaşadım ki sabaha kadar bacaklarım bile tutmadı yani bu ay herşey daha farklıydı inşallah sonuda hayırlı olur arkadaşım çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum sonuçtan
ayyy inşallah yaaa bir kaç yıl daha bekletirse bana anane demek zorunda kalcak zatennSeni çok iyi anlıyorum canım bir yandan merak heyecan bir yandan korku neredeyse her ay yaşadığım duygular inşallah refaha ereriz hayırlısıyla
Öyle deme canım millet 40ından sonra doğuruyo benim endişem bebiş gelene kadar kafayı yer miyim endişesiayyy inşallah yaaa bir kaç yıl daha bekletirse bana anane demek zorunda kalcak zatenn
Öyle deme canım millet 40ından sonra doğuruyo benim endişem bebiş gelene kadar kafayı yer miyim endişesi
Canım istiyo tabi istemez mi ama tabi erkekler ayın her günü baba olabildiklerinden belli günlerin önemli olduğunu idrak edemiyo baskı kurma bana diyoTatlim bu adam cocuk istemiyo mu ne nazlaniyoAceleye gelsin istemiyodur muhtemelen Ortam falan hazirla anacim sende Taze gelin bu pasalar naz ustune nazzx
İnşallah gün gelir bugünlerimizi gülerek hatırlarız yok yumurtam soldan geldi büyüdü büyümedi çatladı çatlamadı çizgi silikti değildi başka bişey düşünebildiğim yok vallaBak oda olabilirrr
hele ben testlerin fotoğraflarına bakıp duruyorum aceba hayal mi gördüm falan diyorum yok yaa var işte diyorum delirmezsek iyidir wallaİnşallah gün gelir bugünlerimizi gülerek hatırlarız yok yumurtam soldan geldi büyüdü büyümedi çatladı çatlamadı çizgi silikti değildi başka bişey düşünebildiğim yok valla
Olmazsa aramızda para toplayıp ultrason alalım geliş geçiş bakarız içerde noluyo diyehele ben testlerin fotoğraflarına bakıp duruyorum aceba hayal mi gördüm falan diyorum yok yaa var işte diyorum delirmezsek iyidir walla
Olmazsa aramızda para toplayıp ultrason alalım geliş geçiş bakarız içerde noluyo diye
SENDE SINSICE YAKLASICAKSINCanım istiyo tabi istemez mi ama tabi erkekler ayın her günü baba olabildiklerinden belli günlerin önemli olduğunu idrak edemiyo baskı kurma bana diyo
HAHAHAAAAAA AY GUZEL FIKIRMIS VALLA BENDE EBENIZ OLURUM COK IYI ANLARIM BENIM KAFA ZEHIR GIBIDIRDEOlmazsa aramızda para toplayıp ultrason alalım geliş geçiş bakarız içerde noluyo diye
Demi demi cmmSENDE SINSICE YAKLASICAKSINHAYATIM KARDA YURU IZINI BELLI ETME GIYIN SUSLEN PUSLEN 14. GUNU CIK KARSISINA
Olmazsa aramızda para toplayıp ultrason alalım geliş geçiş bakarız içerde noluyo diye
Günaydın cnm ben grip le uğraşıyor sen nasılsın söyledin mi eşine
Sagol cnm allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Gecmis olsun caniim benim soyledim dun gec geldi yine ama soyledim yatmadan once daha erken degil mi niye oyle oldu dedi bende ignenin 14. gunu adet olurmus tutmazsa dedimGünaydın cnm ben grip le uğraşıyor sen nasılsın söyledin mi eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?