çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Seni çok iyi anlıyorum canım bir yandan merak heyecan bir yandan korku neredeyse her ay yaşadığım duygular inşallah refaha ereriz hayırlısıyla

Tatlim bu adam cocuk istemiyo mu ne nazlaniyo Aceleye gelsin istemiyodur muhtemelen Ortam falan hazirla anacim sende Taze gelin bu pasalar naz ustune nazzx
Canım istiyo tabi istemez mi ama tabi erkekler ayın her günü baba olabildiklerinden belli günlerin önemli olduğunu idrak edemiyo baskı kurma bana diyo

İnşallah gün gelir bugünlerimizi gülerek hatırlarız yok yumurtam soldan geldi büyüdü büyümedi çatladı çatlamadı çizgi silikti değildi başka bişey düşünebildiğim yok valla
hele ben testlerin fotoğraflarına bakıp duruyorum aceba hayal mi gördüm falan diyorum yok yaa var işte diyorum delirmezsek iyidir walla

Canım istiyo tabi istemez mi ama tabi erkekler ayın her günü baba olabildiklerinden belli günlerin önemli olduğunu idrak edemiyo baskı kurma bana diyo
SENDE SINSICE YAKLASICAKSIN HAYATIM KARDA YURU IZINI BELLI ETMEGIYIN SUSLEN PUSLEN 14. GUNU CIK KARSISINA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…