Senin de sevgililer gunun kutlu olsun cnmcanlarımmmm sevgililer gününüz kutlu mutlu olsunnnnnn
çok sevindim cnm tüplerin açık olmasına peki ya şimdiye tuttuysa o zaman ne olcakmışKizllaarrr nasilsiniz bqkalim. Doktordan yeni geldim. İyi haberlerin yaninda kotu haberler de verdiCok sukur tupler acikmis. Bi sorun yokmus. Ama bu ay cocuk ywpmayin dedi Rahim filminin radysyon etkisi var dedi. Progeston ilac verdi. Adetin 2. gunu cagirdi. Yani bu ay benden umudunuzu kesin
canlarımmmm sevgililer gününüz kutlu mutlu olsunnnnnn
Muhtemelen tutmadi cnmçok sevindim cnm tüplerin açık olmasına peki ya şimdiye tuttuysa o zaman ne olcakmış
yaz hemen canımmm benimmmSagol canimmm seninde sevgililer gunun.kutlu olsuunn
Kilzaaarr ben daha benimkine mesaj cekmedim haaa
Kizllaarrr nasilsiniz bqkalim. Doktordan yeni geldim. İyi haberlerin yaninda kotu haberler de verdiCok sukur tupler acikmis. Bi sorun yokmus. Ama bu ay cocuk ywpmayin dedi Rahim filminin radysyon etkisi var dedi. Progeston ilac verdi. Adetin 2. gunu cagirdi. Yani bu ay benden umudunuzu kesin
aman bir problem çıkmadı ya şükür cnm olur nasılsa hiç üzülme sonuçlarının iyi çıkmasına ben çok sevindimMuhtemelen tutmadi cnmKarindan muayene yapti. Olmamasi iyi bisey dedi. Offf bilmiyorum yaaa umutlar yine sele kapildi gidiyor Olsun diye o kadar ugrasirken engellemeyi dusunmuyorum. Ne olcaksa olsun. Yumurtalarda bi sorun yok dedi ama progesteron testinde deger dusuk cikti İlac verdi yine. Olmadi asilama yapariz dedi
canım sabır sabır sabır uzun bir süreç bu zamanla inş olacak hepimizin ..Kizllaarrr nasilsiniz bqkalim. Doktordan yeni geldim. İyi haberlerin yaninda kotu haberler de verdiCok sukur tupler acikmis. Bi sorun yokmus. Ama bu ay cocuk ywpmayin dedi Rahim filminin radysyon etkisi var dedi. Progeston ilac verdi. Adetin 2. gunu cagirdi. Yani bu ay benden umudunuzu kesin
Csnim yaa sen hamilesin sanki valla bak oyle hissediyom simdiye kadar olurdun adet yoksa hadi hayirlisi yaaaa :)kızlar benimde sabahtan beri karnım ağrıyor bugün iğnenin 18.günü geçen ayda 18.günü gelmişti gelemeyesiceler korkuyorum heran tetikteyim dün alışverişte büyük bir paket orkid aldım eşim bakıyor böyle bişey demedi ama bakışları yeter yani bende bişey demedim kaç gündür soruyodu doktora ne zaman gitcez diye dün bıraktı sormayı her kontrole geliyo zaten ben hazırlanırken doktorun beynini yiyor hiç soruları bitmiyor adam bize iyi dayanıyor walla daha hiç bir kontrole yalnız gidemedim sinir oluyorumyolları bilmiyomuşum kaybolurmuşum 3 sene oldu diyorum yoluda biliorum anlamıyor meraklı melahat
kızlar benimde sabahtan beri karnım ağrıyor bugün iğnenin 18.günü geçen ayda 18.günü gelmişti gelemeyesiceler korkuyorum heran tetikteyim dün alışverişte büyük bir paket orkid aldım eşim bakıyor böyle bişey demedi ama bakışları yeter yani bende bişey demedim kaç gündür soruyodu doktora ne zaman gitcez diye dün bıraktı sormayı her kontrole geliyo zaten ben hazırlanırken doktorun beynini yiyor hiç soruları bitmiyor adam bize iyi dayanıyor walla daha hiç bir kontrole yalnız gidemedim sinir oluyorumyolları bilmiyomuşum kaybolurmuşum 3 sene oldu diyorum yoluda biliorum anlamıyor meraklı melahat [
kızlar harikasınızokuyunca yorumları bazen gülüyorum bazen üzülüyorum en büyük tesellim bunlar şimdilik beklemek çok zor
Aminn canim dedigin gibi sabirla asacaz bu yolu napalimcanım sabır sabır sabır uzun bir süreç bu zamanla inş olacak hepimizin ..benim lk tedavim klomen ve iğne oldu bekliyorum ..gerçi şu anda hiç bi değişiklik yok.. tüplerin için hangi tahlili verdi ben henüz bilmiyorum açık mı değil mi ilk kez gittim yumurtan küçük dedi klomene başladım
ayyyy gülüm gerçekten mi içine öyle mi doğuyor walla bende zeynonun hamiş olduğunu taaa kaç gün önceden hissetmiştim hep ona söyledim inanmıyodu ama haklı çıktım inşallah sende haklı çıkarsınCsnim yaa sen hamilesin sanki valla bak oyle hissediyom simdiye kadar olurdun adet yoksa hadi hayirlisi yaaaa :)
ayyyy gülüm gerçekten mi içine öyle mi doğuyor walla bende zeynonun hamiş olduğunu taaa kaç gün önceden hissetmiştim hep ona söyledim inanmıyodu ama haklı çıktım inşallah sende haklı çıkarsın
Tek tesellim o zaten cnm. Bekleyelim bakalim aliskanlik yapti zatenTuplerinin acik olmasi en guzel haber canimm gozun aydin yaa olsun vu ay bede ara verdim bekleriz beraber
Sagol bitanecim. Senden guzel haberler bekliyorum. Pazartesi ver su guzel haberiaman bir problem çıkmadı ya şükür cnm olur nasılsa hiç üzülme sonuçlarının iyi çıkmasına ben çok sevindim
Evet canim sabretmekten baska care kalmadi. Rahim filmi cektirdim cnm. Bugunde sonuclari doktora gosterdim. Acikmis cok sukur. İgne yaptiysa doktor yumurtanda gelisme olmustur cnm. Yoksa igne yapmiyolarmis. İnsallah bizim gibi aylarca beklemessin cani.. Bebis haberini aliriz :)canım sabır sabır sabır uzun bir süreç bu zamanla inş olacak hepimizin ..benim lk tedavim klomen ve iğne oldu bekliyorum ..gerçi şu anda hiç bi değişiklik yok.. tüplerin için hangi tahlili verdi ben henüz bilmiyorum açık mı değil mi ilk kez gittim yumurtan küçük dedi klomene başladım
Napalim canim omrumuz beklemekle geciyo ama umidimiz var en azindan demiTek tesellim o zaten cnm. Bekleyelim bakalim aliskanlik yapti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?