Oyle canim benim. Umutsuz olmak en kotusuNapalim canim omrumuz beklemekle geciyo ama umidimiz var en azindan demi
geçti zaten ağrı hadi inşallah bu ay çok dua ettim gülşenim dün sabah 7 de yattım rabbim kabul etsin inşallah sana fobeks e mavizim e mvm8486 hepinize de dua ettim kızlarBak gorursun gülşen dediydi dersin sen hamilesin bence bitaneemm
Oyle canim benim. Umutsuz olmak en kotusuNe diyelim Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder insallah
geçti zaten ağrı hadi inşallah bu ay çok dua ettim gülşenim dün sabah 7 de yattım rabbim kabul etsin inşallah sana fobeks e mavizim e mvm8486 hepinize de dua ettim kızlar
inşallah bitanem ama forumda silik çizgi çıkıp adet olan ne kadar çok kişi var herkes bu testler yanlış diyo okudukça umudumu kaybettim biraz artık Allah biliyor az kaldı bekliyorum işte iyiki siz varsınız yoksa kafayı yerdimSagol bitanecim. Senden guzel haberler bekliyorum. Pazartesi ver su guzel haberi
Allah razı olsun canım arkadaşımSagol bitaneem bende her namazdan sonra sizi de katiyorum dualarima canlarimm
Evdeyim cnm. Bu psikolojiyle kendimi temizlige verecgimAmiin canim insallah.bugun okul tatil evdesin demi
Allah razi olsun cnm. Ben de hepinize dua ediyorum. Rabbim dualarimizi etsingeçti zaten ağrı hadi inşallah bu ay çok dua ettim gülşenim dün sabah 7 de yattım rabbim kabul etsin inşallah sana fobeks e mavizim e mvm8486 hepinize de dua ettim kızlar
Umudunu yitirme bitanecim. Silik cizgi cikip hamile kalan da var. Hatta kan testin de bile cikmayip sonradan hamile oldugunu ogtenenler de var. Bizimkisi laf olsun iste canim. Rabbim verecek de olacak. Rabbim sevdigi kullari hatrina bizim de yuzumuze guler insallahinşallah bitanem ama forumda silik çizgi çıkıp adet olan ne kadar çok kişi var herkes bu testler yanlış diyo okudukça umudumu kaybettim biraz artık Allah biliyor az kaldı bekliyorum işte iyiki siz varsınız yoksa kafayı yerdim
Amin canımmm inşallahUmudunu yitirme bitanecim. Silik cizgi cikip hamile kalan da var. Hatta kan testin de bile cikmayip sonradan hamile oldugunu ogtenenler de var. Bizimkisi laf olsun iste canim. Rabbim verecek de olacak. Rabbim sevdigi kullari hatrina bizim de yuzumuze guler insallah
canım öğretmen misin ..ben de öğretmenim.. bugün lena gebelik testi aldım ilk kez yapacam daha testiEvdeyim cnm. Bu psikolojiyle kendimi temizlige verecgimNasil olsa bu ay tatildeyiz Okul da olmasa evde bunalima girerdim heralde. İyiki sizler varsiniz
bence yapma cnm ben yaptım pişman oldum tabii sen bilirsin fikrimi söyledim sadece benim silik çizgi çıktı 11.gün bide 13.gün yaptım ikiside öyle çıktı ama forumda böyle çıkıp sonra adet olan çok kişi varmış araştırınca çok sıkıldı canım doktorumu aradım oda kızdı erken yapmışsın dedicanım öğretmen misin ..ben de öğretmenim.. bugün lena gebelik testi aldım ilk kez yapacam daha testiiğnemin 10. günündeyim şu an 15. gün yapsam sonuç çıkar mı kızlar
adet gününü mü bekleyim yanibence yapma cnm ben yaptım pişman oldum tabii sen bilirsin fikrimi söyledim sadece benim silik çizgi çıktı 11.gün bide 13.gün yaptım ikiside öyle çıktı ama forumda böyle çıkıp sonra adet olan çok kişi varmış araştırınca çok sıkıldı canım doktorumu aradım oda kızdı erken yapmışsın dedi
Sende sagol canimin.iciiiiAllah razı olsun canım arkadaşım
Evdeyim cnm. Bu psikolojiyle kendimi temizlige verecgimNasil olsa bu ay tatildeyiz Okul da olmasa evde bunalima girerdim heralde. İyiki sizler varsiniz
adet gününü mü bekleyim yani
eşime kalsa bugünden yapalım diyorBence bekle canim.Benim asilamanin 14. gunu adetim baslamisti senin baslamamis nasil olsa sabret en azindan bi iki gun daha bekle kan ver o daha garnti en azibdan
en azından 14.gün yada 15.gün yap derim ben ama tabii sen bilirsin canım sonra insan kendi kendini yiyor yaniadet gününü mü bekleyim yani
Evet cnm ogretmenim. Ben de kizlara katiliyorum canim. Adet gununu bekle tatlim kesin sonuc icin. Umutlandijtan sonra husran yasamak cok kotucanım öğretmen misin ..ben de öğretmenim.. bugün lena gebelik testi aldım ilk kez yapacam daha testiiğnemin 10. günündeyim şu an 15. gün yapsam sonuç çıkar mı kızlar
ohhh iyi yapmışsın canım benimmmSende sagol canimin.iciiii
bende odami kaldirdim bugun yatagi filan cektim normalde ne olur ne olmaz diye her zaman itip cekemiyorum ya supurme isi bitince de taktim.kulakligi sarki dinledim hareketli...napiyim kafaya takmamak lazim ama naparsam yapiyim.olmuyo
Aynen cnm. Bende annemleri cagiriyodum temizlik yaparken bisey varsa diye. Hem hafta ici kiyi kose temizlik yapamiyorum. Kafa dagitmak icin en iyi yontem guzel bi muzik ve temizlikSende sagol canimin.iciiii
bende odami kaldirdim bugun yatagi filan cektim normalde ne olur ne olmaz diye her zaman itip cekemiyorum ya supurme isi bitince de taktim.kulakligi sarki dinledim hareketli...napiyim kafaya takmamak lazim ama naparsam yapiyim.olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?