- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
amin canım inşallahh seninde tutmuşturEn az senn kadar bnde heycanliyim ay insallh tutmusturr gulumm ya insallh
31 benim cnmkizlar yaslar kac?
gaziantepten katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kuşumyarismaya nerden katiliyorsun sekerim
ben 22 yasindayim 4 yillik evliyim yarismaya fransadan katiliyorumyarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum hhaahhahhaahaaa KADINLAR KULUBU BEBIS YARISMASI
walla 3 sene oldu evleneli hiç korunmadık 1 yıl olmadı 2 yıldırda doktor doktor geziyoruz bakalım yaşlandım resmenkizlar yaslar kac?ne kadar suredir bebis istersiniz acep ogrenebilirmiyim?
yok ya ne yaslanmasi cnm yolun yarisi 50 ise ben cocugum sende daha yeni ergenlikte sayilirsin dimi yaaaaaaaawalla 3 sene oldu evleneli hiç korunmadık 1 yıl olmadı 2 yıldırda doktor doktor geziyoruz bakalım yaşlandım resmen
ben evlendiğimden beri eltim 2 tane doğurdu maşşallah hep dua ediyor bana yazık sağolsun ama yok bu ay zaten çok pozitif başladım tedaviye gelcek bir gün eşeksıpası ısırcam poposunu bu kadar bekletti biziyok ya ne yaslanmasi cnm yolun yarisi 50 ise ben cocugum sende daha yeni ergenlikte sayilirsin dimi yaaaaaaaabebisler yolda geliyor O BEBIS BENIM KIMSEYE KAPTIRMAM
oooooo da biseymi cnm benim bir eltim vardi 3 cocugu vardi ben evlendim 2 daha yapti .ikide elti daha geldi 3er tanede onlarda var rekabetteler sanki ya onlarin hamilegi dogumu bebek gormesi derken bunalimdayim hepimiz ayni yasta sayiliriz benim niye olmuyor ki diyor insanben evlendiğimden beri eltim 2 tane doğurdu maşşallah hep dua ediyor bana yazık sağolsun ama yok bu ay zaten çok pozitif başladım tedaviye gelcek bir gün eşeksıpası ısırcam poposunu bu kadar bekletti bizi
öbür eltimde de 5 tane var sorma bide doğuda ne kadar çocuk o kadar değer yani allahtan eşim çok destek sağolsun yaa üzülüyor ama hep beni teselli ediyo kıyamamoooooo da biseymi cnm benim bir eltim vardi 3 cocugu vardi ben evlendim 2 daha yapti .ikide elti daha geldi 3er tanede onlarda var rekabetteler sanki ya onlarin hamilegi dogumu bebek gormesi derken bunalimdayim hepimiz ayni yasta sayiliriz benim niye olmuyor ki diyor insan
hadi inşallah inşallahKizlar supersinz bn yarismaya bnde katildim yasim 27 gelsin artik bu bebislerrr yaa yarin ilk bebis habrini bekliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?