çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

kizlar yaslar kac?ne kadar suredir bebis istersiniz acep ogrenebilirmiyim?

yarismaya nerden katiliyorsun sekerim

ben 22 yasindayim 4 yillik evliyim yarismaya fransadan katiliyorum yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorumhhaahhahhaahaaa KADINLAR KULUBU BEBIS YARISMASI

walla 3 sene oldu evleneli hiç korunmadık 1 yıl olmadı 2 yıldırda doktor doktor geziyoruz bakalım yaşlandım resmen
yok ya ne yaslanmasi cnm yolun yarisi 50 ise ben cocugum sende daha yeni ergenlikte sayilirsin dimi yaaaaaaaabebisler yolda geliyorO BEBIS BENIM KIMSEYE KAPTIRMAM

yok ya ne yaslanmasi cnm yolun yarisi 50 ise ben cocugum sende daha yeni ergenlikte sayilirsin dimi yaaaaaaaabebisler yolda geliyorO BEBIS BENIM KIMSEYE KAPTIRMAM
ben evlendiğimden beri eltim 2 tane doğurdu maşşallah hep dua ediyor bana yazık sağolsun ama yok bu ay zaten çok pozitif başladım tedaviye gelcek bir gün eşeksıpası ısırcam poposunu bu kadar bekletti bizi

ben evlendiğimden beri eltim 2 tane doğurdu maşşallah hep dua ediyor bana yazık sağolsun ama yok bu ay zaten çok pozitif başladım tedaviye gelcek bir gün eşeksıpası ısırcam poposunu bu kadar bekletti bizi
oooooo da biseymi cnm benim bir eltim vardi 3 cocugu vardi ben evlendim 2 daha yapti .ikide elti daha geldi 3er tanede onlarda var rekabetteler sanki ya onlarin hamilegi dogumu bebek gormesi derken bunalimdayim hepimiz ayni yasta sayiliriz benim niye olmuyor ki diyor insan

öbür eltimde de 5 tane var sorma bide doğuda ne kadar çocuk o kadar değer yani allahtan eşim çok destek sağolsun yaa üzülüyor ama hep beni teselli ediyo kıyamam

Kizlar supersinz bn yarismaya bnde katildim yasim 27 gelsin artik bu bebislerrr yaa yarin ilk bebis habrini bekliyoruzzzz

Çok iyi değilim zeynepçim yaa biraz moral olsun diye formdaki yazıları okuyorum.Bugün 12. gün dün sabah bi test yapim dedim negatif tabikiside :) biraz canım sıkıldı bekliyecem bakalım.Bide progestan kullanıyorum oyüzden oda geciktirecek adetimi normalde cumartesi olmam lazımdı.İğne ve ilaçlardan dolayı iyice karıştı herşey hayırlısı artık.Sen ne yaptın varmı bi gelişme ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…