melekcim daha idrar testi için erken ama iğnenin 12.günü dmiÇok iyi değilim zeynepçim yaa biraz moral olsun diye formdaki yazıları okuyorum.Bugün 12. gün dün sabah bi test yapim dedim negatif tabikiside :) biraz canım sıkıldı bekliyecem bakalım.Bide progestan kullanıyorum oyüzden oda geciktirecek adetimi normalde cumartesi olmam lazımdı.İğne ve ilaçlardan dolayı iyice karıştı herşey hayırlısı artık.Sen ne yaptın varmı bi gelişme ?
kuşum benim doktorun bugün ameliyatı varmış yarına sabaha randevu alabildik sen nasılsın yokmu bir değişiklik gelmedi dmi kırmızılarNasilsin tatlimmmmm
yapma idrar testi bebeğim ya moral bozukluğu oluyor ben yapmıyorum artık walla kanda bile 14 günü bakıyorlar moralini bozma o yüzden bekleevet canım yaa erken bi umut işte belki silikte olsa bi çizgi görürmüyüm diye baktım :)çarşambadan sonra yaptıracam kan testini inşallah güzel haber veririm sizede
hadi inşallah hayırlı haberler verirsin en heyecanlı günler benimde daha yok gelen giden 17.gün bugün iğnenin doktora gitcektim bugün aradım ameliyatı varmış yarına kaldı bakalım gece uyuyamadım bu gece yine uyuyamamevet canım yaa erken bi umut işte belki silikte olsa bi çizgi görürmüyüm diye baktım :)çarşambadan sonra yaptıracam kan testini inşallah güzel haber veririm sizede
canım bi gelişme var mı ? İnşAllah hayırlı haber verirsin :)
moralini bozma bitanm allah buyuktur bnde hersey ayni ya ne bilim umutlu degilim cokÇok iyi değilim zeynepçim yaa biraz moral olsun diye formdaki yazıları okuyorum.Bugün 12. gün dün sabah bi test yapim dedim negatif tabikiside :) biraz canım sıkıldı bekliyecem bakalım.Bide progestan kullanıyorum oyüzden oda geciktirecek adetimi normalde cumartesi olmam lazımdı.İğne ve ilaçlardan dolayı iyice karıştı herşey hayırlısı artık.Sen ne yaptın varmı bi gelişme ?
Sansa bak vardor bunda da bir hayir keske baska nirine gitseydin maksat merakini giderirdn tatlimkuşum benim doktorun bugün ameliyatı varmış yarına sabaha randevu alabildik sen nasılsın yokmu bir değişiklik gelmedi dmi kırmızılar
bende progestan kullandım o uyutuyor sarhoş gibi oluyosunbende öyle olmuştumara ara kasıklarıma kramplar giriyor ama öyle göğüsümde çok şiddetli bi ağrı yok ara ara sızı şeklinde oluyor benim adetimde öyle sancılı olmadığı için kasık ağrısını iğneden dolayı olabilir diye düşünüyorum.Bilmiyorum artıkk inşallah bebişten dolayıdır:) Bende deli gibi uyuyorum işyerinde koltukta uyudum geçen hafta kaç kere Allahtan yakalanmadım kimseye :))oda progestandan dolayı olabilir o ilaç biraz ağır.Bakalım bekleyip görecezKan testi niye vermedin sen baya geçmiş yaa :)Bizi de sabırsızlandırıyorsun bak şimdi :)
bu kadar bekledik bir gün daha bekleriz dedi eşim iyi dedim bende bakalım işte hayırlısı artık zeynepcim olmadıysa da üzülmek yola öbür ay yeni heyecan artıkSansa bak vardor bunda da bir hayir keske baska nirine gitseydin maksat merakini giderirdn tatlim
hoşgeldin canımMerhabalar
Konuyu başından beri okudum ve sizi tanımasam da ben bile heyecanlandım. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
Ben de 2,5 yıldır beklemedeyim sebepsiz benimki de. Bu ay çatlatma iğnesi kullanıcam galiba bu hafta verilir, daha şimdiden çok heyecanlıyım :) Eşim de grip oldu ona da canım sıkkın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız:..
Cnm bn uzulurum kesin hem bebek olmamis olcak hem esim askere gitcek zatn gitcek diye icim cok buruk buda bana teselli olurdu sma olmasa bn ne yapcm uff icim cok kotu aciyorbu kadar bekledik bir gün daha bekleriz dedi eşim iyi dedim bende bakalım işte hayırlısı artık zeynepcim olmadıysa da üzülmek yola öbür ay yeni heyecan artık
ayyy kıyamam canım benim inşallah benim yerime senin olsun üzülme dicem ama ayrılık zor yalnız unutma sayılı gün çabuk geçer derler öle düşün allah hayırlısı versin canım her işte hayır vardır.İnşallah olmuştur inşallah kuşumCnm bn uzulurum kesin hem bebek olmamis olcak hem esim askere gitcek zatn gitcek diye icim cok buruk buda bana teselli olurdu sma olmasa bn ne yapcm uff icim cok kotu aciyor
ikimizinde insallh olmustur bitanm insallh ikimzde guzel haberi aliriz bu sabh cok kotuydum gozyasima hakim olmadim 5 ay onsuz zor gececk bebek olsaydi bana teselli olurdu ne bilim iste kurban oldugum allhim yardim et bana nasip et bizeayyy kıyamam canım benim inşallah benim yerime senin olsun üzülme dicem ama ayrılık zor yalnız unutma sayılı gün çabuk geçer derler öle düşün allah hayırlısı versin canım her işte hayır vardır.İnşallah olmuştur inşallah kuşum
evet doğru söylüyosun bitanem umarım kalbindeki verir allah sana ama olmamışsa da 5 ay çok uzun bir zaman değil üzülme ama bu kadar gecikti günümüz inşallah tutmuştur bitanem ne zaman test yapcaksın sen bu hafta yaparsın artık dua ediyorum sana da gerçekten inan kiikimizinde insallh olmustur bitanm insallh ikimzde guzel haberi aliriz bu sabh cok kotuydum gozyasima hakim olmadim 5 ay onsuz zor gececk bebek olsaydi bana teselli olurdu ne bilim iste kurban oldugum allhim yardim et bana nasip et bize
allah razi olsun bitanm rabbim ikimizinde gonlune gore versin dedigin gibi cok uzun sure degil ama yinese zor geliyor bn cuma gunu yaparim bitanm ne bilim cokte umutlu degilim ama gununde belki olurum cnm olamaz mievet doğru söylüyosun bitanem umarım kalbindeki verir allah sana ama olmamışsa da 5 ay çok uzun bir zaman değil üzülme ama bu kadar gecikti günümüz inşallah tutmuştur bitanem ne zaman test yapcaksın sen bu hafta yaparsın artık dua ediyorum sana da gerçekten inan ki
inşallah olamaz canım benim miniğin gelmiştir inşallah bitanemallah razi olsun bitanm rabbim ikimizinde gonlune gore versin dedigin gibi cok uzun sure degil ama yinese zor geliyor bn cuma gunu yaparim bitanm ne bilim cokte umutlu degilim ama gununde belki olurum cnm olamaz mi
gercekten gelmismidirinşallah olamaz canım benim miniğin gelmiştir inşallah bitanem
zeynepcim evet çok duygusalsın bugüngercekten gelmismidirBu sabah cok duygusalim umutsuzum icim cok aciyor ne oluyor bana ya birlikte guzel haber aliriz insallh rabbim sen yuzumuze gul sana sigindik sen ol dersen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?