yok bee adet günü yumurta çatladıktan 14 gün sonrası oluyor zaten geçti geçti inşallah gelmez yine de varmı değişiklik sende belirti falan ayyy çok heyecanlıYok kiz gelen giden yok walla bi baktim adet gunumde geldi bellimi olur
cnm bugun 7. gunum gonal f igne vuruyorum.yarin yumurta kontrolum var insallah. dktr soyleyecek hangi gun vurulucam iste bakalim belki asilama yapar belki Iliski onerir hayirlisiyla....Amin insallh cnm bn ilk defa vurdum 15 gunu gecti 21de adet tarihim yinede o gune kadar bekliyelim diyoruz sen ne zamn vuracan
rabbim hakkindabhayirlisini versin cnm insallh bu ay hayirli sonuclar alirsin bnnm igneden sonraki 16.gunum hala korkuyorum adey olcam diye ama arkadas diyor eger bu kadar gun olmadiysan tutmus ihtimali var acaba bu igneyi yaptirmamiza ramen t adet tarihinde adet olma ihtimalimzde yokmu yani 14 gunden fazla gecmisse igmeden sen bizden daha tecrubelisin cunku cnmcnm bugun 7. gunum gonal f igne vuruyorum.yarin yumurta kontrolum var insallah. dktr soyleyecek hangi gun vurulucam iste bakalim belki asilama yapar belki Iliski onerir hayirlisiyla....
Cnm durumun nasilyok bee adet günü yumurta çatladıktan 14 gün sonrası oluyor zaten geçti geçti inşallah gelmez yine de varmı değişiklik sende belirti falan ayyy çok heyecanlı
canım benim hiç gecikmedi daha önce hatta 12 .yada en geç 15 gün geldi sağolsun yalnız bir defa ilk tedaviye başladığımızda serephone vermişti doktor iç bunu 5 gün 13 14 15 günler ilişki gecikirse adetin gelirsin dedi çatlatma iğnesi yada yumurta takibi yapmadı bizde o zaman bilmiyoduk başka bir yere de gitmedik o zaman benim nurtopu gibi 3 tane kistim oldu adetim gecikti bidaha da o doktora gitmedik ama sonraki 3 tedavimde hiç böyle gecikmemişti canım bide kist olduğunda adetim gecikmişti ama çok kuruydum şimdi 5 gündür akıntım var 2 gündür yoğun bugün nişana gittik orda hastalandım sandım bişey aktı ağlıycaktım nerdeyse tuvalete koştum hemen baktım yine aynı akıntı rahatladım inşallah tutmuştur bu ay ikimizinde allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhTatlim bisey sorcam sana lac defa catlatma igmesi yaptim vekacinci gunler adet oldun
canım benim hadi bakalım inşallah yumoşların istediğin gibi büyüsün inşallah bu ay yüzün güler bitanemmcnm bugun 7. gunum gonal f igne vuruyorum.yarin yumurta kontrolum var insallah. dktr soyleyecek hangi gun vurulucam iste bakalim belki asilama yapar belki Iliski onerir hayirlisiyla....
cnm ben size sunu diyeyim biraz rahat olun adetin igneyle alakasi cok yok gibi yani yumurtanin catlamasi ve gec dollenmeye bagli oldugundan birde stresten adet gecikmesi olur .umudunuzu tabiki de yitirmeyin ama kaptirmayin derim .ben bir tedavim bittikten sonra ara vericem dedim 10 gun gecikme yasamistim hamilelik tiriplerine girdim ve 11. gun kirmiziyi gorunce hayal kirikligi husran tramva uf atlatmasi cok zordu .sonra kendime soz verdim hic bisey yokmus gibi davraniyorum. gun saymiyorum normal adet tarihimi bekliyorum ve rahat olunca gunum hic sasmiyor buda iyi en azindan umutlanmamis oluyorum .insallah sirayla bebis mujdesi veririz dualarim sizinlerabbim hakkindabhayirlisini versin cnm insallh bu ay hayirli sonuclar alirsin bnnm igneden sonraki 16.gunum hala korkuyorum adey olcam diye ama arkadas diyor eger bu kadar gun olmadiysan tutmus ihtimali var acaba bu igneyi yaptirmamiza ramen t adet tarihinde adet olma ihtimalimzde yokmu yani 14 gunden fazla gecmisse igmeden sen bizden daha tecrubelisin cunku cnm
amin insallah hepimizin yuzu gulsun.benim yas daha kucuk once sen sonra ben insallahhhhhhhcanım benim hadi bakalım inşallah yumoşların istediğin gibi büyüsün inşallah bu ay yüzün güler bitanemm
yarın doktor randevum var bakalım anlıycaz ne olduğunu ama yoksa da üzülmek yok söz verdim eşime de kendimede hayırlısı ne zamansa o zaman allahın izniylecnm ben size sunu diyeyim biraz rahat olun adetin igneyle alakasi cok yok gibi yani yumurtanin catlamasi ve gec dollenmeye bagli oldugundan birde stresten adet gecikmesi olur .umudunuzu tabiki de yitirmeyin ama kaptirmayin derim .ben bir tedavim bittikten sonra ara vericem dedim 10 gun gecikme yasamistim hamilelik tiriplerine girdim ve 11. gun kirmiziyi gorunce hayal kirikligi husran tramva uf atlatmasi cok zordu .sonra kendime soz verdim hic bisey yokmus gibi davraniyorum. gun saymiyorum normal adet tarihimi bekliyorum ve rahat olunca gunum hic sasmiyor buda iyi en azindan umutlanmamis oluyorum .insallah sirayla bebis mujdesi veririz dualarim sizinle
canım benim allah gönlüne göre versin bitanemamin insallah hepimizin yuzu gulsun.benim yas daha kucuk once sen sonra ben insallahhhhhhh
benimde yarin randevum var paris yolu hic cekilmiyor ama bakalim hayirli sonuclari burdan paylasiriz insallah...yarın doktor randevum var bakalım anlıycaz ne olduğunu ama yoksa da üzülmek yok söz verdim eşime de kendimede hayırlısı ne zamansa o zaman allahın izniyle
haber ver sende merak ederim inşallah hayırlı haberlerle döneriz canımbenimde yarin randevum var paris yolu hic cekilmiyor ama bakalim hayirli sonuclari burdan paylasiriz insallah...
inşallah canım eve gelince yazarım merak etmeCnm yarin insallh guzel haberlerle donersin yarin habersiz birakma insallh bebis olmustuer ya cok heycanlandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?