çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Korku iyidir insani dinc tutar.pozitifim pozitif dusunuyorum guzel olcak herseyy aminnnn

Mrb tatlim iyilik dugunden yeni geldim yok cok sukur cnm sende nasol durum

Mrb tatlim iyilik dugunden yeni geldim yok cok sukur cnm sende nasol durum
iyi benimde bende de yok gelen giden bişey canım hadi bakalım yarınıda atlatsak yalnız çok sabırlıyız ikimizde herkes daha 11 günü test yaptırmış biz yarınıda atlatsak diye diye 15 gün bitti kazasız belasız şükür

Sabrin sonu selamettir derler bebegim biraz daha gecsin rabbm bebisleri nasip etsin insallh bu gunleri hatirlamak bile istemem rabbm gonlumuze gore versin insallah

Sabrin sonu selamettir derler bebegim biraz daha gecsin rabbm bebisleri nasip etsin insallh bu gunleri hatirlamak bile istemem rabbm gonlumuze gore versin insallah
amin canım inşallah yarınıda atlatırsak iyice umutlancam

Wallla bn hala umutluda degilim adet olcam diyorum
benim bügün kasıklarımda ağrı var sağlı sollu sende de varmıayyy kim bana böyle dese hamiş oldu ben de adet oldum walla inşallah bu defa ikimiz birden hamiş oluruz oluruz oluruz yaa

Kasik agrim siddetli degil ay insallh dedigin gibi hamis oluruz bu iki gun olmamamiz iyiye isaret mi

Yok kiz gelen giden yok walla bi baktim adet gunumde geldi bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…