çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Umarım tutmustur canim.bugun kasiklarim adet olucam gibi kiramp giriyo.gogulerim hep agriyor zaten.offf beklemek zor.
beklemek cıldırtıyo bazen kasıgıma oyle agrı gırıyokı dıyorum yanı tamam adet olacam kesın oooffff keske uyusam uyansam 1 hafta gecse

17 denemem derken catlatma igneni denemen mi 17 oldu canim baya olmus asilama yaptirsaniza
yok canım bebek calısmalarına basladıgımız 17.deneme bu ılk catlatma ıgnem pkoluyum ben doktorum asılamayısecenek olarak sunmadı bıle ama nasıp bakalım

benide alın lısteye yas 21 evlilik 1bucuk yıl tedavi klomen + prenly iğne sat 01.04.2015 bat 18.04.2015

Merhaba kızlar 2. hamişisiz değilim artık bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim(((( Var mı içinizde bunu yaşayann????

Merhaba kızlar 2. hamişisiz değilim artık bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim(((( Var mı içinizde bunu yaşayann????
CNM HAYIRLISI BUYMUS.INSALLAH DIGER AY 2. HAMISIMIZ OLURSUN YINE UZULME.
BIR ARKADASIM YASADI HEMEN ALDILAR. CNM BEKLEME IC KANAMA OLURSA RISKLI OLABILIR.
DIS GEBELIK; DOLLENMIS YUMURTANIN RAHIMIN DISINDA YERLESMESIDIR MALESEF.

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP....................CATLATMA IGNESI.......................1.HAMISIMIZ

2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........13.mart.2015......................12.nisan.2015

3.MALEFICENT_BS (((yas:21 .evlilik 1.5 yil))).........klomen+igne..............01.nisan.2015....................18.nisan.2015

4.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil)))...........2 negatif asilama.............27.mart.2015......................25.nisan.2015

5.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..........klomen+igne.................14.subat.2015.......................14.mart.2015

6.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015......................20.mart 2015

7.MVM8486 (((merve.yas:29.evlilik 5 yil)))..........1 negatif asilama.............24.subat.2015......................24.mart.2015

8.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015.....................27.mart.2015

9.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015....................07.nisan.2015

10.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015...................07.nisan.2015

11.BENGISU022...................................................................................................06.mart.2015...................07.nisan.2015

12.MER_4260......................................................................................................06.mart.2015...................07.nisan.2015

13.ELIFILI(((yas:25.evlilik 1.5 yil))).................klomen+igne...................07.nisan.2015....................05.mayis.2015

14.HAYRIS87.............................................................beklemede.....................??????????

15.SEDEF21 ????.......................................................klomen+igne..................??????????

16.DENIZ1111 ????.................................................2 negatif asilama................??????????

17.MUTLULUK88...............dis gebelik......................................beklemede......

18.HIJYENIK.........................................................

19.BEBEGIM54......................................................

20.HATICELEVO..................................................

21.YSMINN............................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI BIZLERDE ANNE OLURUZ...

yok canım bebek calısmalarına basladıgımız 17.deneme bu ılk catlatma ıgnem pkoluyum ben doktorum asılamayısecenek olarak sunmadı bıle ama nasıp bakalım
Dedigin gibi hersey nasip tatlim Rabbim ol derde hicbirseye gerek kalmadan begine kavusursun insallah inan herkes icin.dua ediyorum Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallahhh

Mrb arkadaslar catlatma ignesiyle hamile kalanlar nasil bir surecten gectiniz nasil belirtiler yasadiniz bn 2 ocakta ignemi oldum yardim edermisinz lutfen
ben klomen ve prengly çatlatma iğnesiyle ilk ay hamile kaldım. şu an oğlum 20 aylık. ben bu süreçte kendimde hiç bir değişiklik hissetmedim. normal hayatta nasılsa öyle yaşadım. Çok kafaya takmadım. hamileliği etkileyen en önemli şey psikolojiktir. Kendinizi rahat bırakın. hem doktorumun dediklerini yaptım hem de çok dua ettim. Ya Musavvir ismini okudum. iğne yaptırdıktan iki hafta sonra test yaptırdım. hamile olduğumu öğrendim. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Çok şükür ben hayalime kavuştum. İnşallah sizler de meleklerinize kavuşursunuz.

YA EVET PAZAR YA BUGUN KIMSELER YOK BENDE DE ADET OLDU GOZLERIMI ACAR ACMAZ SOLUGU FORUM Da alıyorum testimi yapmama son 6 gün
Hafi bakalim 5 gun kalfi senin teste :) Benimde dun adet gunumdu olmadim bakalim karnim agriyo valla olacak gibiyim viomiyorum yaaa offf Carsambaya kadar olmazsam kan verecem cikar nasil olsa 4 gun gecince kanda gebelik.Dua edin.kizlarrr

Sagol canim hakkimizda hayirliso olsu.Gule gule buyut bebegini bu arada :)

Hafi bakalim 5 gun kalfi senin teste :) Benimde dun adet gunumdu olmadim bakalim karnim agriyo valla olacak gibiyim viomiyorum yaaa offf Carsambaya kadar olmazsam kan verecem cikar nasil olsa 4 gun gecince kanda gebelik.Dua edin.kizlarrr
bende cumartesi çatlatma iğnesi oldum karnımda iğnenin olduğu yerde morarma var sizdede oldumu birde kasıklarımda hafif ağrı var normal mi acaba iğneden 10 saat sonra ilişkiye girdik bakalım hayırlısı kızlar ikinci denememiz kısmet artık rabbim herkese nasip etsin hamile olanlar nasıl ağrısı falan oluyormuydu yazsın lütfen ne gibi değişiklik oldu

Ben ocakta asiama oldum ovirtelle vurundum karnimdan.ama morarma olmamisti canimm hayirlsi bakalim.insallah tutmistur

Kizlaarr dayanamadim eczaneden test aldim.yaptim tek cizgi cikti dundu ya gunum aceba erken mi yaptim testi onun icin tek cizgi cikti.Yerlesme lekesi gibi uc gun kahverengi leke geldi kesildi ben.cok umitliydim bu ay.Aceba erken diye mi cikmadi testte kanda esin belli olur demi O kadar uzgunum.ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…