- 6 Haziran 2014
- 225
- 163
- 73
beklemek cıldırtıyo bazen kasıgıma oyle agrı gırıyokı dıyorum yanı tamam adet olacam kesın oooffff keske uyusam uyansam 1 hafta gecseUmarım tutmustur canim.bugun kasiklarim adet olucam gibi kiramp giriyo.gogulerim hep agriyor zaten.offf beklemek zor.
yok canım bebek calısmalarına basladıgımız 17.deneme bu ılk catlatma ıgnem pkoluyum ben doktorum asılamayısecenek olarak sunmadı bıle ama nasıp bakalım17 denemem derken catlatma igneni denemen mi 17 oldu canim baya olmus asilama yaptirsaniza
benide alın lısteyeKIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........
1.ZEYNEP....................CATLATMA IGNESI.......................1.HAMISIMIZ
2.MUTLULUK88..................ASILAMA.................................2.HAMISIMIZ
3.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............27.mart.2015....................25.nisan.2015
4.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015
5.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015
6.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015
7.MVM8486 (((merve.yas:29.evlilik 5 yil)))..........1 negatif asilama.............24.subat.2015........................24.mart.2015
8.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015
9.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015
10.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015......................07.nisan.2015
11.BENGISU022...................................................................................................06.mart.2015......................07.nisan.2015
12.MER_4260......................................................................................................06.mart.2015.......................07.nisan.2015
13.ELIFILI(((yas:25.evlilik 1.5 yil))).................klomen+catlatma ignesi.............beklemde
14.HAYRIS87.............................................................beklemede.....................??????????
15.SEDEF21 ????.......................................................klomen+igne..................??????????
16.DENIZ1111 ????.................................................2 negatif asilama................??????????
17.HIJYENIK.........................................................
18.BEBEGIM54......................................................
19.HATICELEVO..................................................
20.YSMINN............................................................
BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS ve MUTLULUK GIBI BIZLERDE ANNE OLURUZ...
beklemek cıldırtıyo bazen kasıgıma oyle agrı gırıyokı dıyorum yanı tamam adet olacam kesın oooffff keske uyusam uyansam 1 hafta gecse[/QUOT Aynen tatlım meraktan cildiricam.igne olali 9 gun oldu sayilir.sabah dayanamadim evde gebelik testi yaptim.kocaman bir negatif.biraz canim sikildi.
Canimm cok üzüldü m.Allah sifa versin.datimin gelini dis gebelik yaşamıştı ama tam bilgim yok.simdi tekrar hamile 5 aylik falan.Merhaba kızlar 2. hamişisiz değilim artık bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim(((( Var mı içinizde bunu yaşayann????
tuhh bitanem yaa uzulme nolur hayirlsi olsun bitanemmmMerhaba kızlar 2. hamişisiz değilim artık bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim(((( Var mı içinizde bunu yaşayann????
CNM HAYIRLISI BUYMUS.INSALLAH DIGER AY 2. HAMISIMIZ OLURSUN YINE UZULME.Merhaba kızlar 2. hamişisiz değilim artık bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim(((( Var mı içinizde bunu yaşayann????
EKLEDIM CNM 3. SIRADASIN .benide alın lısteyeyas 21 evlilik 1bucuk yıl tedavi klomen + prenly iğne sat 01.04.2015 bat 18.04.2015
Dedigin gibi hersey nasip tatlim Rabbim ol derde hicbirseye gerek kalmadan begine kavusursun insallah inan herkes icin.dua ediyorum Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallahhhyok canım bebek calısmalarına basladıgımız 17.deneme bu ılk catlatma ıgnem pkoluyum ben doktorum asılamayısecenek olarak sunmadı bıle ama nasıp bakalım
YA EVET PAZAR YA BUGUN KIMSELER YOK BENDE DE ADET OLDU GOZLERIMI ACAR ACMAZ SOLUGU FORUM Da alıyorumKizlaarrr nerelerdesiniz napiyosunuz kimsecikler yokkk
ben klomen ve prengly çatlatma iğnesiyle ilk ay hamile kaldım. şu an oğlum 20 aylık. ben bu süreçte kendimde hiç bir değişiklik hissetmedim. normal hayatta nasılsa öyle yaşadım. Çok kafaya takmadım. hamileliği etkileyen en önemli şey psikolojiktir. Kendinizi rahat bırakın. hem doktorumun dediklerini yaptım hem de çok dua ettim. Ya Musavvir ismini okudum. iğne yaptırdıktan iki hafta sonra test yaptırdım. hamile olduğumu öğrendim. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Çok şükür ben hayalime kavuştum. İnşallah sizler de meleklerinize kavuşursunuz.Mrb arkadaslar catlatma ignesiyle hamile kalanlar nasil bir surecten gectiniz nasil belirtiler yasadiniz bn 2 ocakta ignemi oldum yardim edermisinz lutfen
Hafi bakalim 5 gun kalfi senin teste :) Benimde dun adet gunumdu olmadim bakalim karnim agriyo valla olacak gibiyim viomiyorum yaaa offfYA EVET PAZAR YA BUGUN KIMSELER YOK BENDE DE ADET OLDU GOZLERIMI ACAR ACMAZ SOLUGU FORUM Da alıyorumtestimi yapmama son 6 gün
Sagol canim hakkimizda hayirliso olsu.Gule gule buyut bebegini bu arada :)ben klomen ve prengly çatlatma iğnesiyle ilk ay hamile kaldım. şu an oğlum 20 aylık. ben bu süreçte kendimde hiç bir değişiklik hissetmedim. normal hayatta nasılsa öyle yaşadım. Çok kafaya takmadım. hamileliği etkileyen en önemli şey psikolojiktir. Kendinizi rahat bırakın. hem doktorumun dediklerini yaptım hem de çok dua ettim. Ya Musavvir ismini okudum. iğne yaptırdıktan iki hafta sonra test yaptırdım. hamile olduğumu öğrendim. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Çok şükür ben hayalime kavuştum. İnşallah sizler de meleklerinize kavuşursunuz.
bende cumartesi çatlatma iğnesi oldum karnımda iğnenin olduğu yerde morarma var sizdede oldumu birde kasıklarımda hafif ağrı var normal mi acaba iğneden 10 saat sonra ilişkiye girdik bakalım hayırlısı kızlar ikinci denememiz kısmet artık rabbim herkese nasip etsin hamile olanlar nasıl ağrısı falan oluyormuydu yazsın lütfen ne gibi değişiklik olduHafi bakalim 5 gun kalfi senin teste :) Benimde dun adet gunumdu olmadim bakalim karnim agriyo valla olacak gibiyim viomiyorum yaaa offfCarsambaya kadar olmazsam kan verecem cikar nasil olsa 4 gun gecince kanda gebelik.Dua edin.kizlarrr
Ben ocakta asiama oldum ovirtelle vurundum karnimdan.ama morarma olmamisti canimm hayirlsi bakalim.insallah tutmisturbende cumartesi çatlatma iğnesi oldum karnımda iğnenin olduğu yerde morarma var sizdede oldumu birde kasıklarımda hafif ağrı var normal mi acaba iğneden 10 saat sonra ilişkiye girdik bakalım hayırlısı kızlar ikinci denememiz kısmet artık rabbim herkese nasip etsin hamile olanlar nasıl ağrısı falan oluyormuydu yazsın lütfen ne gibi değişiklik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?