Benimde bugün 8. GGunum.bende goguslerime dokunamiyorum ozellikle gece ve sabah kalkinca.ara ara kasik agrim var.meraktan olucem.selam kızlar bende bu ay catlatma ıgnemı ılk kez oldum gunde 3 klomenle yumurtam ılk kez olustu ve catlatma ıgnemı oldum cok sukur. bugun ıgneden sonrakı 9.gunum kasıklarım agrıyor ve goguslerımın uclarına dokunamıyorum ya adet olacam ya bebısım gelecek bende sabırsızlıkla o gunu beklıyorum
Dogum gunun kutlu olsun bitanemmmmmmm Rabbim hayirli uzuuunn omur versin esinle dogacak yavrularinla insallahhhYA SORMA CNM BENDE KOC BURCUYUM BUGUNDE DOGUM GUNUM.
ONUN HEYECANIYLA AKSAM BIRAZ COK KONUSTUM. TUP BEBEKTI KONUMUZ.
ODA KUSTU KIRILDI YANINA YANASMAMISIMDA ISTEKLERIM BITMIYOMUSTA YATAKTA BILE BU SOHBETMI YAPILIR DEDI KADINLIK BUMU DEDI BENDE KIRILDIM CIKTIM YANINDAN.AMAAAAA YATAMAMISTI GELIP OZUR DILEDI VE DEGERLENDIRDIM GECEYI CNM INSALLAH BUGUNDE SOYLEMIYCEM VERIMLI GUNUM DIYE.SOYLEYINCE INATLASIYOR KAFAYA TAKMA DIYOR.BUGUNUDE DEGERLENDIRIRSEM GERISI TEVEKKUL .
RABBIM VERECEGI GUNUDE SAATIDE BILIR.INSALLAH TUP BEBEGE GEREK KALMADAN GELIR ARTIK MUCIZEM.
En iyisini yapmissin canimmm moral bozmak yok.aripolenini bende duymustum ama bede incir yedim son.adetimde sabah aksam sanirim cok yumurtam olmasinin sebeplerinden biri de bu bi dene inciri de bu ay tatlimyok tatlım ınan hiç üzülmedim çalışmalara başladım bile yumurta takibi ve hayıt macunu deneyecem bırde arıpoleni
Hadi bakalim hayirlisi canim insallah bebegin gelir sana bu ay.Kacinci gun test yap.dedi doktorun canimmselam kızlar bende bu ay catlatma ıgnemı ılk kez oldum gunde 3 klomenle yumurtam ılk kez olustu ve catlatma ıgnemı oldum cok sukur. bugun ıgneden sonrakı 9.gunum kasıklarım agrıyor ve goguslerımın uclarına dokunamıyorum ya adet olacam ya bebısım gelecek bende sabırsızlıkla o gunu beklıyorum
Valla insani olduren o beklemek.zaten canim ignelerin yan etkisiyle gebelik belirtileri ayni kendini dinleme en iyisiBenimde b
Benimde bugün 8. GGunum.bende goguslerime dokunamiyorum ozellikle gece ve sabah kalkinca.ara ara kasik agrim var.meraktan olucem.
Nasilsin canimm iyimisinCanim hayirli olsun umarim bebegin seninledir
aynen canım aynısı bende de oluyo :) hayırlısı :)Benimde b
Benimde bugün 8. GGunum.bende goguslerime dokunamiyorum ozellikle gece ve sabah kalkinca.ara ara kasik agrim var.meraktan olucem.
tatlım buarada sana bazı şeyler söyleyecem sakin ocaktan demlik bile kaldırma egilme süpürge yapma 5 litrede fazla ağırlık kaldırma benim Dr um yasaklanmıştı birliktelik sakin ha sakin .. Bebeğin önce Allah a sonra sana emanet
doktorum bişe demedi ama eşim arayıp sordu demiş ki adeti geçerse hastanede kan testi yaptırsın demiş beklemedeyim ve tam dogum gunume denk gelıyo umarım olur bu sefer cunku 17.deneme buHadi bakalim hayirlisi canim insallah bebegin gelir sana bu ay.Kacinci gun test yap.dedi doktorun canimm
Valla insani olduren o beklemek.zaten canim ignelerin yan etkisiyle gebelik belirtileri ayni kendini dinleme en iyisi
Nasilsin canimm iyimisin
tatlım buarada sana bazı şeyler söyleyecem sakin ocaktan demlik bile kaldırma egilme süpürge yapma 5 litrede fa ağırlık kaldırma benim Dr um yasaklanmıştı birliktelik sakin ha sakin .. Bebeğin önce Allah a sonra sana emanet[/QUO
inşaallah canım doğum gününde annesine sürpriz yapar inşaallah :)Canim hayirli olsun umarim bebegin seninledir
Umarım tutmustur canim.bugun kasiklarim adet olucam gibi kiramp giriyo.gogulerim hep agriyor zaten.offf beklemek zor.aynen canım aynısı bende de oluyo :) hayırlısı :)
17 denemem derken catlatma igneni denemen mi 17 oldu canim baya olmus asilama yaptirsanizaval
doktorum bişe demedi ama eşim arayıp sordu demiş ki adeti geçerse hastanede kan testi yaptırsın demiş beklemedeyim ve tam dogum gunume denk gelıyo umarım olur bu sefer cunku 17.deneme bu
kesin çıkar diyemem tatlim bence direk git kan ver cunkı test yapsan olumsuz çıksa erken diyeceksin bekleyıp yenınden umut lanacaksın en garantı kan ınsallah hayırlın haberler alırısınKizlar yaaa catlayacam beklemek cok zor geliyo pazartesi gun adet gunum aceba sali test yapsam kesin cikar mi ki evde yapsam kan vermeye gitmesem offf catlayacam mersktan yemin.ederim gecmedi gunler leke gelip kesildigi gunden beri
canım işte her bunye bir değil helekı daha once dusukle sonuclanan gebelik olduysa dilkkat etmekte her xaman hayır vardır diye düşünüyorum en azından 3 aylık zorlu surec gecene kadarCnm oyle diyosun ama benim dr normal hayatina devam et diyo normal hayat dedigi ev isi sonucta ev hanimiyiz gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor alah eksik etmesin ama dinlenmeye firsat yok ..ancak yataga baglamamlilar beni....
bİz bu ay aşılama yaptık cok isterdim uzanip dinlenmeyi ama malesef aile buyuk olunca bu imkansiz .canım işte her bunye bir değil helekı daha once dusukle sonuclanan gebelik olduysa dilkkat etmekte her xaman hayır vardır diye düşünüyorum en azından 3 aylık zorlu surec gecene kadar
iyiyim çok şükür.bugün doktora giittim tekrar yumurta takibine başlıyorz.bu ay hayırlısıyla nasip olur inş.ve isteyen herkeseHadi bakalim hayirlisi canim insallah bebegin gelir sana bu ay.Kacinci gun test yap.dedi doktorun canimm
Valla insani olduren o beklemek.zaten canim ignelerin yan etkisiyle gebelik belirtileri ayni kendini dinleme en iyisi
Nasilsin canimm iyimisin
bence biraz bekle canım en azından adetten önce test yapma varsa bile olmaz boşuna üzülürsün.en iyisi sabretmek.Kizlar yaaa catlayacam beklemek cok zor geliyo pazartesi gun adet gunum aceba sali test yapsam kesin cikar mi ki evde yapsam kan vermeye gitmesem offf catlayacam mersktan yemin.ederim gecmedi gunler leke gelip kesildigi gunden beri
Umarım tutmustur canim.bugun kasiklarim adet olucam gibi kiramp giriyo.gogulerim hep agriyor zaten.offf beklemek zor.
inşaallah canım doğum gününde annesine sürpriz yapar inşaallah :)
KIZLAR ARAMIZA HOSGELDINIZ .UMARIM DOLU DONERSINIZ.Cnm oyle diyosun ama benim dr normal hayatina devam et diyo normal hayat dedigi ev isi sonucta ev hanimiyiz gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor alah eksik etmesin ama dinlenmeye firsat yok ..ancak yataga baglamamlilar beni....
kesin çıkar diyemem tatlim bence direk git kan ver cunkı test yapsan olumsuz çıksa erken diyeceksin bekleyıp yenınden umut lanacaksın en garantı kan ınsallah hayırlın haberler alırısın
Haklisiniz en iyisi carsambaya kadar sabretmek napiyim kan veririm direk neyse ciksin offfbence biraz bekle canım en azından adetten önce test yapma varsa bile olmaz boşuna üzülürsün.en iyisi sabretmek.
Hadi hayirlisi bakalim canim asilama mi yapilacak?iyiyim çok şükür.bugün doktora giittim tekrar yumurta takibine başlıyorz.bu ay hayırlısıyla nasip olur inş.ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?