çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Benimde b
Benimde bugün 8. GGunum.bende goguslerime dokunamiyorum ozellikle gece ve sabah kalkinca.ara ara kasik agrim var.meraktan olucem.

Dogum gunun kutlu olsun bitanemmmmmmm Rabbim hayirli uzuuunn omur versin esinle dogacak yavrularinla insallahhh İnsallah hayirla sonuclanir bitanem gecen.de bebegin gelir inan cok istiyorum herkesin ane olmasini dua ediyorum her gun hepiniz icin valla
yok tatlım ınan hiç üzülmedim çalışmalara başladım bile yumurta takibi ve hayıt macunu deneyecem bırde arıpoleni
En iyisini yapmissin canimmm moral bozmak yok.aripolenini bende duymustum ama bede incir yedim son.adetimde sabah aksam sanirim cok yumurtam olmasinin sebeplerinden biri de bu bi dene inciri de bu ay tatlim

Hadi bakalim hayirlisi canim insallah bebegin gelir sana bu ay.Kacinci gun test yap.dedi doktorun canimm
Benimde b
Benimde bugün 8. GGunum.bende goguslerime dokunamiyorum ozellikle gece ve sabah kalkinca.ara ara kasik agrim var.meraktan olucem.
Valla insani olduren o beklemek.zaten canim ignelerin yan etkisiyle gebelik belirtileri ayni kendini dinleme en iyisi
Canim hayirli olsun umarim bebegin seninledir
Nasilsin canimm iyimisin

Kizlar yaaa catlayacam beklemek cok zor geliyo pazartesi gun adet gunum aceba sali test yapsam kesin cikar mi ki evde yapsam kan vermeye gitmesem offf catlayacam mersktan yemin.ederim gecmedi gunler leke gelip kesildigi gunden beri

val
Hadi bakalim hayirlisi canim insallah bebegin gelir sana bu ay.Kacinci gun test yap.dedi doktorun canimm
Valla insani olduren o beklemek.zaten canim ignelerin yan etkisiyle gebelik belirtileri ayni kendini dinleme en iyisi
Nasilsin canimm iyimisin
doktorum bişe demedi ama eşim arayıp sordu demiş ki adeti geçerse hastanede kan testi yaptırsın demiş beklemedeyim ve tam dogum gunume denk gelıyo umarım olur bu sefer cunku 17.deneme bu

Cnm oyle diyosun ama benim dr normal hayatina devam et diyo normal hayat dedigi ev isi sonucta ev hanimiyiz gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor alah eksik etmesin ama dinlenmeye firsat yok ..ancak yataga baglamamlilar beni....

val

doktorum bişe demedi ama eşim arayıp sordu demiş ki adeti geçerse hastanede kan testi yaptırsın demiş beklemedeyim ve tam dogum gunume denk gelıyo umarım olur bu sefer cunku 17.deneme bu
17 denemem derken catlatma igneni denemen mi 17 oldu canim baya olmus asilama yaptirsaniza

Kizlar yaaa catlayacam beklemek cok zor geliyo pazartesi gun adet gunum aceba sali test yapsam kesin cikar mi ki evde yapsam kan vermeye gitmesem offf catlayacam mersktan yemin.ederim gecmedi gunler leke gelip kesildigi gunden beri
kesin çıkar diyemem tatlim bence direk git kan ver cunkı test yapsan olumsuz çıksa erken diyeceksin bekleyıp yenınden umut lanacaksın en garantı kan ınsallah hayırlın haberler alırısın

Cnm oyle diyosun ama benim dr normal hayatina devam et diyo normal hayat dedigi ev isi sonucta ev hanimiyiz gelenimiz gidenimiz eksik olmuyor alah eksik etmesin ama dinlenmeye firsat yok ..ancak yataga baglamamlilar beni....
canım işte her bunye bir değil helekı daha once dusukle sonuclanan gebelik olduysa dilkkat etmekte her xaman hayır vardır diye düşünüyorum en azından 3 aylık zorlu surec gecene kadar

canım işte her bunye bir değil helekı daha once dusukle sonuclanan gebelik olduysa dilkkat etmekte her xaman hayır vardır diye düşünüyorum en azından 3 aylık zorlu surec gecene kadar
bİz bu ay aşılama yaptık cok isterdim uzanip dinlenmeyi ama malesef aile buyuk olunca bu imkansiz .

Nasilsin canimm iyimisin
iyiyim çok şükür.bugün doktora giittim tekrar yumurta takibine başlıyorz.bu ay hayırlısıyla nasip olur inş.ve isteyen herkese

bence biraz bekle canım en azından adetten önce test yapma varsa bile olmaz boşuna üzülürsün.en iyisi sabretmek.

Umarım tutmustur canim.bugun kasiklarim adet olucam gibi kiramp giriyo.gogulerim hep agriyor zaten.offf beklemek zor.

inşaallah canım doğum gününde annesine sürpriz yapar inşaallah :)

KIZLAR ARAMIZA HOSGELDINIZ .UMARIM DOLU DONERSINIZ.
RABBIM DAHA FAZLA BEKLETMESIN BIZLERI.YASLAR KAC NERDENSINIZ.KAC YILLIK EVLISINIZ.
LISTEYE EKLEYEYIM BATLAR VE SATLARI YAZIN ISTERSENIZ.BIRLIKTE BEKLEYELIM.

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP....................CATLATMA IGNESI.......................1.HAMISIMIZ

2.MUTLULUK88..................ASILAMA.................................2.HAMISIMIZ

3.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............27.mart.2015....................25.nisan.2015

4.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015

5.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015

6.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015

7.MVM8486 (((merve.yas:29.evlilik 5 yil)))..........1 negatif asilama.............24.subat.2015........................24.mart.2015

8.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015

9.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015

10.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015......................07.nisan.2015

11.BENGISU022...................................................................................................06.mart.2015......................07.nisan.2015

12.MER_4260......................................................................................................06.mart.2015.......................07.nisan.2015

13.ELIFILI(((yas:25.evlilik 1.5 yil))).................klomen+catlatma ignesi.............beklemde

14.HAYRIS87.............................................................beklemede.....................??????????

15.SEDEF21 ????.......................................................klomen+igne..................??????????

16.DENIZ1111 ????.................................................2 negatif asilama................??????????

17.HIJYENIK.........................................................

18.BEBEGIM54......................................................

19.HATICELEVO..................................................

20.YSMINN............................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS ve MUTLULUK GIBI BIZLERDE ANNE OLURUZ...

kesin çıkar diyemem tatlim bence direk git kan ver cunkı test yapsan olumsuz çıksa erken diyeceksin bekleyıp yenınden umut lanacaksın en garantı kan ınsallah hayırlın haberler alırısın
bence biraz bekle canım en azından adetten önce test yapma varsa bile olmaz boşuna üzülürsün.en iyisi sabretmek.
Haklisiniz en iyisi carsambaya kadar sabretmek napiyim kan veririm direk neyse ciksin offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…