çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

IYIM CNM BENDE IKI AYDIR GITMIYORUM DOKTORA.
2 OLUMSUZ ASILAMADAN SONRA TUP BEBEGE BASVURUCAM HERSEY HAZIR AMA CESARETIM YOK.
biraz kendini bencede peş peşe yaptırma ilaçlar zaten mafediyor bizi.Biraz toparlan bellimi olur hiç beklemediğin biranda gelir belki memleğin

INSALLAH OYLE OLUR TATLIM.
ZATEN BURDA KIMSEM YOK TEDAVI SURECI COK YIPRATIYOR BENI YA.

Sağol canım benim Allah en kısa vakitte size ve sizin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle.. Sebebini bilmiyorum ama sen de gebeymişsin gibi hissediyorum bu ay inşallah öyledir...:)
İnsallah canimm valla bilmiyorum ama leke geldi ya bikac gun yerlesme lekesi mi diye dusunmuyo degilim ama korkuyorum.inan umit etmeye bile korkuyorumm

adetin geceli mi 4.gün?test yaptın mı hiç
yok tatlım negatif çıktığını görmek daha büyük hayal kırıklığı oyüzden adet olmayı bekledim ama bugun belki yaparım ama evde test yok almam gerek .. adet olacak misim gibi ondan cesaret edemedim adetlerim bazen düzensiz günü gününe olmam ondan acaba mi diyemedim

Canim test alda sabah yap istersen yestini gunun gectiyse yada kan ver garanti olsun bitanem

Canim.aysemmmm nolur uzulme bak bizler variz moralini bozma aysem benimmm Rabbim yanlizligini giderecek insallahhh kucagina bebegini verecek hayirlisiyla
INSALLAHHH CNM INSALLAH GELSIN HAYIRLISIYLA MUCIZELERIMIZ.
RABBIM DUYSUN SESIMI .SEVDIKLERIME KAVUSTURSUN BENI ARTIK INSALLAH.
IYIKI BU KULUBE RASTLAMISIM CNM IYIKI VARSINIZ SEVIYORUM SIZLERI

günaydın kızlar. dün akşam regl oldum bu ay da gitti yani normalde cok düzensiz adet olan birisiyim her hasta oldugumde mutlu olurdum yaşasın dıye. ilk defa hasta oldugumda o an cok kötü oldum simdi yeniden doktora giidcem gelicem ohhoo....

INSALLAHHH CNM INSALLAH GELSIN HAYIRLISIYLA MUCIZELERIMIZ.
RABBIM DUYSUN SESIMI .SEVDIKLERIME KAVUSTURSUN BENI ARTIK INSALLAH.
IYIKI BU KULUBE RASTLAMISIM CNM IYIKI VARSINIZ SEVIYORUM SIZLERI
Bizde seni cok seviyoruz tatlimmm

Rabbim buyuk bitanemm uzulme nolursun doktorlara gidince bebegimizi kucagimiza alalim artik diye umitle gidiyoruz insallah umitlerimiz bosa cikmaz canimmm en onemlisi moral bak uzulme takma kafana

Bu arada nasilsiniz hanimlar iyimisiniz bakalim
ben bugun adet oldum tatlım gecikmeler stres kaynakliymis ama yeni ay yeni umutlar üzülmedim çünki hicbirsey boşuna değildir Rabbim en doğrusunu biliyo benim için sadece onu biraz daha çok hatirlamami istiyo bende öyle yapıcam daha çok dua inşallah hep birlikte

Bu arada nasilsiniz hanimlar iyimisiniz bakalim
UF YA GULSENIM ESIMLE KUSTUK GICIK DONDU YATTI .
BUGUN YUMURTLAMA GUNUM YA DEGERLENDIREMEDIK.
BEN HIC SOYLEMEDIM YINE TAKIYORSUN DEMESIN DIYE SAKLADIM.
AMA BU SEFERDE COK KONUSTUM DIYE KUSTU BANA PAS VERMEDI DEGISTI BIRDEN YA.
AGLAMAK ISTIIIIIYYYOOOORRRUUUMMMMMM UUUFFF COK UZGUNUMM

Amaannn su erkekler niye anlamiyo bizi yaa aysem benimkide sevmez fazla konusani bende ikizler burxuyum aksine cok severim hadi ben kalabalik evin icindeyim aksama kadar konusuyorum paylasiyorum herseyimi hele senin kimsen yok konustugun bi esinle de mi konusmayacan yaa niye anlayis gostermiyo ki sana..

Duzenimix alt ust oldu valla canim uzulme Rabbim buyuk valla ne deyim hayirlidiyla anne oluruz insallah hepimiz

YA SORMA CNM BENDE KOC BURCUYUM BUGUNDE DOGUM GUNUM.
ONUN HEYECANIYLA AKSAM BIRAZ COK KONUSTUM. TUP BEBEKTI KONUMUZ.
ODA KUSTU KIRILDI YANINA YANASMAMISIMDA ISTEKLERIM BITMIYOMUSTA YATAKTA BILE BU SOHBETMI YAPILIR DEDI KADINLIK BUMU DEDI BENDE KIRILDIM CIKTIM YANINDAN.AMAAAAA YATAMAMISTI GELIP OZUR DILEDI VE DEGERLENDIRDIM GECEYI CNM INSALLAH BUGUNDE SOYLEMIYCEM VERIMLI GUNUM DIYE.SOYLEYINCE INATLASIYOR KAFAYA TAKMA DIYOR.BUGUNUDE DEGERLENDIRIRSEM GERISI TEVEKKUL .
RABBIM VERECEGI GUNUDE SAATIDE BILIR.INSALLAH TUP BEBEGE GEREK KALMADAN GELIR ARTIK MUCIZEM.

Duzenimix alt ust oldu valla canim uzulme Rabbim buyuk valla ne deyim hayirlidiyla anne oluruz insallah hepimiz
yok tatlım ınan hiç üzülmedim çalışmalara başladım bile yumurta takibi ve hayıt macunu deneyecem bırde arıpoleni

selam kızlar bende bu ay catlatma ıgnemı ılk kez oldum gunde 3 klomenle yumurtam ılk kez olustu ve catlatma ıgnemı oldum cok sukur. bugun ıgneden sonrakı 9.gunum kasıklarım agrıyor ve goguslerımın uclarına dokunamıyorum ya adet olacam ya bebısım gelecek bende sabırsızlıkla o gunu beklıyorum

Canim hayirli olsun umarim bebegin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…