çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canim bnm igne olali 14 gun oldu 14 gundur hayattan koptum kasik agrisindan evimi temizleyemiyorum goguslerim cok aciyo ne olacak merakla bekliyoruz hayirlisi olsun insaallah

Sakin strest yapma cnm sakin ol ve hayirlisini dile testta cikmasi gerekiyordu ama kanda kesin sonuc alirsin bazen gebeligin erken donemine denk geldigi icin cikmiyo testte

Ayy canim yaaa aynen bende ilk ayim ve klomen ve pregnyl ignesi oldum bize de dua et beklemedeyim ve cok heyecanliyim bende surekli rabli hebli minessalihiyn okuyorum allah kabul etsin insallah kim istiyosa versin rabbim

Canim biraz daha bekle bence.acele etme. Varsa kanda kesin cikar ama.. Ins hamilesindir

Kizlaarr dayanamadim eczaneden test aldim.yaptim tek cizgi cikti dundu ya gunum aceba erken mi yaptim testi onun icin tek cizgi cikti.Yerlesme lekesi gibi uc gun kahverengi leke geldi kesildi ben.cok umitliydim bu ay.Aceba erken diye mi cikmadi testte kanda esin belli olur demi O kadar uzgunum.ki anlatamam

canım üzülme canını sıkma. evdeki test kesin sonuç vermez. günün geçiyorsa kan testi yaptır. kesin sonucu alırsın. ben adet olacağım gün gittiğimde hamile olduğumu öğrendim.

Sakin strest yapma cnm sakin ol ve hayirlisini dile testta cikmasi gerekiyordu ama kanda kesin sonuc alirsin bazen gebeligin erken donemine denk geldigi icin cikmiyo testte
Valla haklisin.canim ama sabredemedim.iste Bikac gun daha bejleyip kan verecem yarin bigun bakalim hayirlisi ama moralim cok bozuldu

Canim biraz daha bekle bence.acele etme. Varsa kanda kesin cikar ama.. Ins hamilesindir

canım üzülme canını sıkma. evdeki test kesin sonuç vermez. günün geçiyorsa kan testi yaptır. kesin sonucu alırsın. ben adet olacağım gün gittiğimde hamile olduğumu öğrendim.
Sagolun kizlarr Allah razi olsun insallah kanda cikar olmazsa yarin yada carsamba kan veririm bakalim hayirlisi ama sagolun moral oldunuz bana

bana iğneyi(pregnly) kalçadan yaptılar. ben ağrı falan hissetmedim. bir de 36 saat sonra ilişki demişti doktorumuz. iğne yaptırdıktan 36 saat sonra yumurta çatlıyormuş.

Ayy canim yaaa aynen bende ilk ayim ve klomen ve pregnyl ignesi oldum bize de dua et beklemedeyim ve cok heyecanliyim bende surekli rabli hebli minessalihiyn okuyorum allah kabul etsin insallah kim istiyosa versin rabbim
inşallah hamilesindir. sakın stres yapma, bu zamanlar çok önemli, inşallah hamile haberini alırız.

Kizlar kasiklarim cok agri ve kasilma oldu. Esim doktorumu aradi adet olundumu diye sordu hyr dedik yarin erkenden gelsin bakalim bu bizim icin onemli dedi buyuk ihtimalle kan testi yapacak icimden oyle geciyo kizlar nolur dua edin allah rizasi icin dua edin bebegim gelsin yarin haberi size bildirecegim gece gece uyku tutmadi kalktim size yazdim beni birtek siz anlarsiniz simdiden allah razi olsun hepinizden allah ettigimiz dualari geri cevirmesin kucagimiza sag salim evlatlarimizi versin ve allah kimseyi boyle bekletil umutsuzluga kaptirmasin. Hadi yine gece gece benden dua aldiniz oglenden sonra girip haber veririm kizlar muckk...

Gunaydin canimmm hadi bugun guzel haber ver de mutlu olalim bitanem yaaa valla bende adet olmadim hala pazar olmam lazimdi dun testte cikmayinca cok uzuldum ya ignelerden gecikti boyle ama o zaman kahverengi leke niye geldi on gun.once kafam.allak bullak suan adet belirtisi de yok bilmiyorum kan versem yarin.diyorum onda kesin cikiyo nasil olsa kizlar valla olecem bu stres yuzunden yaa

Rabbim inşallah gönlüne göre verir inşallah hakkında hayırlısı olsun

canım ya aynı dert sende de mi var bende kaç tane dönemi sırf küstük dıye boşa gitti hatta su anda böyle ne yapıcam bılmıyorum :S

günaydın kızlar bayadır foruma gıremıyordum işlerin yogunlugundan. hepiniz iyisinizdir inşallah. benim de iğneyı yaptrdıktan sonra cok ağrılarım oldu adet olmaya yakın göğüslerim kasıklarım normald ehiç hassas olmazdı ama bu sefer baya ağrılarım oldu. bu ay yıne doktor yolları var yarın gıdıcrem bakalım klomeni içmiştim ama son gün içemedim. şu sıra eşimlede aramız çok kötü küs küs böyle nasıl olcak bılmıyorum çocuk olmaz mı acaba küs olunca :) biizm hep böyle oluyo aslınd ahep yumurtlama dönemlerimde biz bırsey oluyor ve küsüyoruz demekki dıyorum rabbim daha hazır hıssetmıyorkı bızım ıcın o bahane oluyor diye düşünüyorum.

Canimmm degerim 56.34 doktorum pozitif dedi oktayim bembeyaz oldum buz kesildim ama dedi ki 2 gun sonra tekrar gel tekrar yapacaz dedi ignenin etkisi olabilir sevinmiyoruz hemen dedi ooofffg yardim edin bana ben bebegimi hissediyorum ama degerim nasil sizce varmi kalbim patlicak

bende olmuş canım. doktorun da ne olur ne olmaz diye öyle demiştir bence cok hayal kırıklığı olmasın dıye ama inşallah hamilesinnn :))

inşallah vardır hissettiğin doğrudu iki gün sonra değerin yükselir Rabbim gönlüne göre versin

bende olmuş canım. doktorun da ne olur ne olmaz diye öyle demiştir bence cok hayal kırıklığı olmasın dıye ama inşallah hamilesinnn :))
Insaallah canim insallah ben istedigim seyleri hep zor elde ederim insaallah allahim bu sefer verecek yaradanim. Cunku orada buyumeye calistigini hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…