- 6 Haziran 2014
- 225
- 163
- 73
Canim bnm igne olali 14 gun oldu 14 gundur hayattan koptum kasik agrisindan evimi temizleyemiyorum goguslerim cok aciyo ne olacak merakla bekliyoruz hayirlisi olsun insaallahbende cumartesi çatlatma iğnesi oldum karnımda iğnenin olduğu yerde morarma var sizdede oldumu birde kasıklarımda hafif ağrı var normal mi acaba iğneden 10 saat sonra ilişkiye girdik bakalım hayırlısı kızlar ikinci denememiz kısmet artık rabbim herkese nasip etsin hamile olanlar nasıl ağrısı falan oluyormuydu yazsın lütfen ne gibi değişiklik oldu
Sakin strest yapma cnm sakin ol ve hayirlisini dile testta cikmasi gerekiyordu ama kanda kesin sonuc alirsin bazen gebeligin erken donemine denk geldigi icin cikmiyo testteKizlaarr dayanamadim eczaneden test aldim.yaptim tek cizgi cikti dundu ya gunum aceba erken mi yaptim testi onun icin tek cizgi cikti.Yerlesme lekesi gibi uc gun kahverengi leke geldi kesildi ben.cok umitliydim bu ay.Aceba erken diye mi cikmadi testte kanda esin belli olur demiO kadar uzgunum.ki anlatamam
Ayy canim yaaa aynen bende ilk ayim ve klomen ve pregnyl ignesi oldum bize de dua et beklemedeyim ve cok heyecanliyim bende surekli rabli hebli minessalihiyn okuyorum allah kabul etsin insallah kim istiyosa versin rabbimben klomen ve prengly çatlatma iğnesiyle ilk ay hamile kaldım. şu an oğlum 20 aylık. ben bu süreçte kendimde hiç bir değişiklik hissetmedim. normal hayatta nasılsa öyle yaşadım. Çok kafaya takmadım. hamileliği etkileyen en önemli şey psikolojiktir. Kendinizi rahat bırakın. hem doktorumun dediklerini yaptım hem de çok dua ettim. Ya Musavvir ismini okudum. iğne yaptırdıktan iki hafta sonra test yaptırdım. hamile olduğumu öğrendim. Rabbim inşallah sizlere de nasip eder. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. Çok şükür ben hayalime kavuştum. İnşallah sizler de meleklerinize kavuşursunuz.
Canim biraz daha bekle bence.acele etme. Varsa kanda kesin cikar ama.. Ins hamilesindirKizlaarr dayanamadim eczaneden test aldim.yaptim tek cizgi cikti dundu ya gunum aceba erken mi yaptim testi onun icin tek cizgi cikti.Yerlesme lekesi gibi uc gun kahverengi leke geldi kesildi ben.cok umitliydim bu ay.Aceba erken diye mi cikmadi testte kanda esin belli olur demiO kadar uzgunum.ki anlatamam
canım üzülme canını sıkma. evdeki test kesin sonuç vermez. günün geçiyorsa kan testi yaptır. kesin sonucu alırsın. ben adet olacağım gün gittiğimde hamile olduğumu öğrendim.Kizlaarr dayanamadim eczaneden test aldim.yaptim tek cizgi cikti dundu ya gunum aceba erken mi yaptim testi onun icin tek cizgi cikti.Yerlesme lekesi gibi uc gun kahverengi leke geldi kesildi ben.cok umitliydim bu ay.Aceba erken diye mi cikmadi testte kanda esin belli olur demiO kadar uzgunum.ki anlatamam
Valla haklisin.canim ama sabredemedim.isteSakin strest yapma cnm sakin ol ve hayirlisini dile testta cikmasi gerekiyordu ama kanda kesin sonuc alirsin bazen gebeligin erken donemine denk geldigi icin cikmiyo testte
Canim biraz daha bekle bence.acele etme. Varsa kanda kesin cikar ama.. Ins hamilesindir
Sagolun kizlarr Allah razi olsun insallah kanda cikar olmazsa yarin yada carsamba kan veririm bakalim hayirlisi ama sagolun moral oldunuz banacanım üzülme canını sıkma. evdeki test kesin sonuç vermez. günün geçiyorsa kan testi yaptır. kesin sonucu alırsın. ben adet olacağım gün gittiğimde hamile olduğumu öğrendim.
bende cumartesi çatlatma iğnesi oldum karnımda iğnenin olduğu yerde morarma var sizdede oldumu birde kasıklarımda hafif ağrı var normal mi acaba iğneden 10 saat sonra ilişkiye girdik bakalım hayırlısı kızlar ikinci denememiz kısmet artık rabbim herkese nasip etsin hamile olanlar nasıl ağrısı falan oluyormuydu yazsın lütfen ne gibi değişiklik oldu
inşallah hamilesindir. sakın stres yapma, bu zamanlar çok önemli, inşallah hamile haberini alırız.Ayy canim yaaa aynen bende ilk ayim ve klomen ve pregnyl ignesi oldum bize de dua et beklemedeyim ve cok heyecanliyim bende surekli rabli hebli minessalihiyn okuyorum allah kabul etsin insallah kim istiyosa versin rabbim
Gunaydin canimmm hadi bugun guzel haber ver de mutlu olalim bitanem yaaa valla bende adet olmadim hala pazar olmam lazimdi dun testte cikmayinca cok uzuldum ya ignelerden gecikti boyle ama o zaman kahverengi leke niye geldi on gun.once kafam.allak bullak suan adet belirtisi de yok bilmiyorum kan versem yarin.diyorum onda kesin cikiyo nasil olsa kizlar valla olecem bu stres yuzunden yaaKizlar kasiklarim cok agri ve kasilma oldu. Esim doktorumu aradi adet olundumu diye sordu hyr dedik yarin erkenden gelsin bakalim bu bizim icin onemli dedi buyuk ihtimalle kan testi yapacak icimden oyle geciyo kizlar nolur dua edin allah rizasi icin dua edin bebegim gelsin yarin haberi size bildirecegim gece gece uyku tutmadi kalktim size yazdim beni birtek siz anlarsiniz simdiden allah razi olsun hepinizden allah ettigimiz dualari geri cevirmesin kucagimiza sag salim evlatlarimizi versin ve allah kimseyi boyle bekletil umutsuzluga kaptirmasin. Hadi yine gece gece benden dua aldiniz oglenden sonra girip haber veririm kizlar muckk...
Rabbim inşallah gönlüne göre verir inşallah hakkında hayırlısı olsunKizlar kasiklarim cok agri ve kasilma oldu. Esim doktorumu aradi adet olundumu diye sordu hyr dedik yarin erkenden gelsin bakalim bu bizim icin onemli dedi buyuk ihtimalle kan testi yapacak icimden oyle geciyo kizlar nolur dua edin allah rizasi icin dua edin bebegim gelsin yarin haberi size bildirecegim gece gece uyku tutmadi kalktim size yazdim beni birtek siz anlarsiniz simdiden allah razi olsun hepinizden allah ettigimiz dualari geri cevirmesin kucagimiza sag salim evlatlarimizi versin ve allah kimseyi boyle bekletil umutsuzluga kaptirmasin. Hadi yine gece gece benden dua aldiniz oglenden sonra girip haber veririm kizlar muckk...
canım ya aynı dert sende de mi var bende kaç tane dönemi sırf küstük dıye boşa gitti hatta su anda böyle ne yapıcam bılmıyorum :SUF YA GULSENIM ESIMLE KUSTUK GICIK DONDU YATTI .
BUGUN YUMURTLAMA GUNUM YA DEGERLENDIREMEDIK.
BEN HIC SOYLEMEDIM YINE TAKIYORSUN DEMESIN DIYE SAKLADIM.
AMA BU SEFERDE COK KONUSTUM DIYE KUSTU BANA PAS VERMEDI DEGISTI BIRDEN YA.
AGLAMAK ISTIIIIIYYYOOOORRRUUUMMMMMM UUUFFF COK UZGUNUMM
Canimmm degerim 56.34 doktorum pozitif dedi oktayim bembeyaz oldum buz kesildim ama dedi ki 2 gun sonra tekrar gel tekrar yapacaz dedi ignenin etkisi olabilir sevinmiyoruz hemen dedi ooofffg yardim edin bana ben bebegimi hissediyorum ama degerim nasil sizce varmi kalbim patlicakGunaydin canimmm hadi bugun guzel haber ver de mutlu olalim bitanem yaaa valla bende adet olmadim hala pazar olmam lazimdi dun testte cikmayinca cok uzuldum ya ignelerden gecikti boyle ama o zaman kahverengi leke niye geldi on gun.once kafam.allak bullak suan adet belirtisi de yok bilmiyorum kan versem yarin.diyorum onda kesin cikiyo nasil olsa kizlar valla olecem bu stres yuzunden yaa
bende olmuş canım. doktorun da ne olur ne olmaz diye öyle demiştir bence cok hayal kırıklığı olmasın dıye ama inşallah hamilesinnn :))Canimmm degerim 56.34 doktorum pozitif dedi oktayim bembeyaz oldum buz kesildim ama dedi ki 2 gun sonra tekrar gel tekrar yapacaz dedi ignenin etkisi olabilir sevinmiyoruz hemen dedi ooofffg yardim edin bana ben bebegimi hissediyorum ama degerim nasil sizce varmi kalbim patlicak
inşallah vardır hissettiğin doğrudu iki gün sonra değerin yükselir Rabbim gönlüne göre versinCanimmm degerim 56.34 doktorum pozitif dedi oktayim bembeyaz oldum buz kesildim ama dedi ki 2 gun sonra tekrar gel tekrar yapacaz dedi ignenin etkisi olabilir sevinmiyoruz hemen dedi ooofffg yardim edin bana ben bebegimi hissediyorum ama degerim nasil sizce varmi kalbim patlicak
Allah razi olsun 17. Denemem di bu artik sadece bekleyip dua etmem laziminşallah vardır hissettiğin doğrudu iki gün sonra değerin yükselir Rabbim gönlüne göre versin
Insaallah canim insallah ben istedigim seyleri hep zor elde ederim insaallah allahim bu sefer verecek yaradanim. Cunku orada buyumeye calistigini hissediyorum benbende olmuş canım. doktorun da ne olur ne olmaz diye öyle demiştir bence cok hayal kırıklığı olmasın dıye ama inşallah hamilesinnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?